Pasta

Ezagutu Italiako benetako pasta gure bio dendan : espageti integralak, fusilli, makarroiak eta lasagna eta gehiago.

Read more... Read less

Altze Beltza

AN228

Fideuarako fideoak

Semola organikoz egindako fideo labur erdi integralak, fideuarako aproposa. Jatorriz Trentinokoa, Italiako hegoaldean, bere al dente ehundura eta zaporea tradizionalak eta bereziak dira, Alce Nero sorta osoko tipikoak.Edozein saltsa edo salda motarekin lagundu daiteke....

Altze Beltza

AN222

Fusilli ortografia

Italiako espelta zuriko fusilli goxoa eskuz egina. Ehundura latza eta zapore apur bat gozoa. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Altze Beltza

AN221

penne idatzia

Espelta zuriko penne italiar artisau eta organikoa, brontzezko marrazkiz egina. Teknika honi esker, zakarrak izaten dira eta saltsak eta ongailuak hobeto xurgatzen dituzte....

Altze Beltza

AN220

espageti espelta

Italiako espelta zuriarekin egindako espageti gozoak, planetako zereal zaharrenetariko eta nutritiboenetako bat. Gari-pastarekin alderatuta, digerigarriagoa da, kaloria-eduki txikiagoa du eta zapore apur bat gozoa du. Edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa! Gainera, bere ontziak % 100 paperezkoa eta plastikorik gabekoa da, horrela gure planeta zaintzen laguntzen du.

Altze Beltza

AN207

gari duro fideoak

Murge goi-ordokiko gari duro tagliatellea, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean. Landatutako barietateak, horien artean Senatone Capelli, SImeto eta Quadrato, ekoizpen prozesu zorrotz bati jarraituz egiten dira, zapore paregabe eta nahastezina duen pasta ekologikoa lortzeko....

Altze Beltza

AN011

gari duro marrazoak

Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari duro italiar marrazoak. %100 ekologikoa eta zapore paregabe eta nahastezina duena, Italiako pasta jatorrenaren tipikoa. Barazki saldari gehitzeko aproposa....

Altze Beltza

AN010

gari duro fusilli

Italiako gari fusilli ekologikoa ekoizpen prozesu zorrotz batekin egina, zapore paregabea eta nahastezina ematen diona. Erabilitako ebaketa-teknikak, brontzezko trafilado izenekoak, ehundura zakarra ematen dio, erabilitako edozein saltsa edo ongailu errazago xurgatzeko aproposa....

Altze Beltza

AN008

gari duro penne

Zaporetsua, zakarra eta eskuz egindakoa. Alce Neroren Italiako gari penne ekologikoa da.Italiako hegoaldean hazitako gari duroarekin eginak dira eta barazkiekin edo markako edozein pesto edo passatarekin konbinatzeko aproposak dira. Goxoak izango dira!

Altze Beltza

AN007

gari duro espagetiak

Italiako pasta tradizionala nekazaritza ekologikoko italiar gariarekin egina. Zapore jator eta nahasezinarekin, saltsarik gabeko barazkiekin edo tomate saltsarekin, pestoarekin edo beste edozeinekin konbinatzeko aproposa da.

Lerdenagoa

SLE01

Konjac pasta Spaghetti BIO

Konjac organikoz egindako Slendier espageti goxo eta harrigarriak, milaka urtez erabilitako japoniar japoniar zaharreko barazki oso kaloria gutxiko otordu nagusiekin laguntzeko. Zuntz iturri ere bada eta glutenik gabeko ziurtagiria duen platera. Espagetiak boloñesa saltsarekin edo barazki eta tofu nahasketarekin... Zein aukeratzen duzu jateko? ...

Lerdenagoa

SLE02

Arroz konjac pasta

Slendier arroz harrigarri eta arina konjac ekologikoarekin prestatua, japoniar jatorriko antzinako barazkia, milaka urtez plater nagusien osagarri gisa erabili zena. Produktu honen sekretua kaloria gutxiko edukia eta zuntz eduki handia da, arroz tradizionalaren alternatiba ezin hobea da. Inoiz ez da arroza jatea hain erraza izan! Ziurtagiria...

Lerdenagoa

SLE03

Konjac Noodle Pasta

Konjac organikoz egindako fideoak. Sustrai hau, Japoniako herrialdekoa, bere kaloria gutxigatik eta zuntz edukiagatik nabarmentzen da. Horrez gain, ez du glutenik eta beganoentzako egokia da. Prestatu ekialdeko afaria Konjac fideoekin eta koko krema saltsarekin eta lekaleekin... Eta familia osoa harrituko duzu! ...

Lerdenagoa

SLE05

Fettuccine Konjac Pasta ekologikoa

Imajinatzen al duzu ia kaloriarik gabeko barazkiekin benetako fettuccine jatea? Sekretua Slendier-en konjac organikoan dago! Jatorri japoniarra duen erroa, zuntz-eduki handia eta energia-kontsumo txikia duelako. Pasta hau gari fettuccine tradizionalaren alternatiba aproposa da, ez hain digerigarria eta kaloria karga askoz handiagoa duena. Beganoentzako aproposa eta ziurtatutako...

Lerdenagoa

SLE06

Aingeru ile konjac pasta

Konjac organikoarekin egindako Slendier aingeru ilearen pasta original eta goxoa. Jatorri japoniarra duen barazki hau milaka urtez erabili izan zen japoniarren otordu nagusien lagungarri gisa, eduki kaloriko gutxigatik. Prestatzeko plater arina eta azkarra, sasoiko barazki salda batekin nahasteko aproposa. Horrez gain, glutenik gabeko ziurtagiria du eta egokia da ...

Finestra sul Cielo

1SPALAJ

Albahaka eta baratxuri espagetiak

%100 Italiako pasta tradizionala gari gogor ekologikoarekin egindako semola, tenperatura baxuan prestatua eta lehortua (gehienez 45º). Pesto edo beste edozein ongailurekin konbinatzeko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1SESPA

zekale espageti osoa

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako zekale integraleko espagetiak. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1SEMAC

Osoko makarroiak zekale gainean

Nekazaritza ekologikoko zekale integraleko makarroiak. %100 osoko zekalearekin eginak, edozein saltsa edo ongailurekin konbinatzeko aproposak dira....

Finestra sul Cielo

1 FUSIBILA

Buckwheat Fusilli

Nekazaritza ekologikoko fusillia. Mineralak, antioxidatzaileak eta zuntz asko dituen zereala, osasunerako oso onuragarria. Benetako pasta %100 italiarra aproposa edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. Gluten gabeko. ...

Finestra sul Cielo

1FUPOSPI

fusilli trikoloreak

Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1FAPOSPI

tximeleta trikoloreak

Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Lerdenagoa

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...

Altze Beltza

AN219

Espelta integrala fusilli

Fusilli jatorrena, Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta organikoarekin egina. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo pasta entsaladak egiteko...

Altze Beltza

AN218

Penne espelta integrala

%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN217

Espelta integraleko espagetiak

Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....

Oinarrizko prezioa -%10

Pasta Bulegoa

ODP004

Linguine jengibre eta limoiarekin

Linguine jengibrearekin eta limoiarekin, %100 osagai ekologikoekin egina. Pasta honen sekretua prozesuan dago, tradizioan inspiratuta. Gari dur semola onena hautatzea eta "bronzo" pasta ekoizteko metodoa erabiltzea saltsa eta ongailuen zaporea hobeto gordetzeko. %100 beganoa....

Altze Beltza

AN005

Gari osoa durum fusilli

Murge goi-ordokitik, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, Italiako gari ekologikoarekin egindako fusilli osoa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa...

Altze Beltza

AN012

gari duro lasagna

Alce Nero gari gogorraren lasagna %100 Italiako gari ekologikoarekin egina. Lasagna hau bere koherentzia zakar eta porotsuagoa izateagatik nabarmentzen da, ongailuak eta saltsak hobeto xurgatzen dituena, zapore biziagoa eskainiz. Posible da zuzenean labean egosi, aurrez prestatu gabe, prestaketa azkarragoak egiteko. Familia osoak maite izango duen aukera!...

Altze Beltza

AN003

Gari osoa durum penne

Italiako gari osoko penne artisau moduan hazita, pestizida edo herbizidarik gabe. Brontzezko trafiladuraz egina, pastari ehundura zakarra ematen dion artisau teknika, gehitzen duzun edozein saltsa hobeto xurgatzeko aproposa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena....

Altze Beltza

AN001

Osoko espagetiak

Italiako pasta tradizionala, Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari ekologikoarekin egindako benetako pasta. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Bere hautaketa prozesu zorrotzak zapore paregabe eta nahastezina duen pasta bat lortzeko aukera ematen du, edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa....

Altze Beltza

AN014

Fusilli trikolore ekologikoa

Alce Neroren fusilli trikoloreak Italian hazitako gari durum ekologikoarekin egiten dira. Bahetu ondoren gari duro honetatik lortzen den semola bikaina Dolomitetako iturriko urarekin nahasten da. Alce Neroren fusilli trikoloreak zuntz iturri dira eta txikienentzako plater dibertigarriak prestatzeko aproposak, tomate saltsarekin edo pestoarekin lagundu ditzakezu. Goxoa!

Errege Quinoa

QR012

Quinoa eta arroz penne ekologikoak %100 plastikorik gabe

Ezagutu glutenik gabeko pasta %100 organikoekin egindako kalitate goreneko pasta. "Al dente" ehundura paregabearekin, zeliakoentzat egokiak diren benetako pasta platerak sortzen ditu. Orain plastikorik gabeko ontzietan, kartoizko ontzian guztiz birziklatzeko.

Errege Quinoa

QR013

Fusilli arroza eta quinoa benetako % 100 plastikorik gabe

Ezagutu glutenik gabeko pasta %100 organikoekin egindako kalitate goreneko pasta. "Al dente" ehundura paregabearekin, zeliakoentzat egokiak diren benetako pasta platerak sortzen ditu. Orain plastikorik gabeko ontzietan, kartoizko ontzian guztiz birziklatzeko.

Finestra sul Cielo

1 DAMUTU

Buckwheat penne ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko aladarra penne. Mineralak, antioxidatzaileak eta zuntz asko dituen zereala, osasunerako oso onuragarria. Benetako pasta %100 italiarra aproposa edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. Gluten gabeko....

Finestra sul Cielo

1PEPISA

Ilar berdea Penne

Ilar berde penne harrigarriak, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Proteina eta zuntz eduki handiarekin, pasta hau aliatu ezin hobea bilakatzen da sukaldean, ilar honen ohiko bitaminak eta mineralak ere emanez. Bere jatorrizko kolore berdea eta zapore atsegina aproposak dira lekale hauek fruitu lehorren krema batekin, barazki saltsarekin...

Finestra sul Cielo

1 ARRAINA

garbantzu penne

Nekazaritza ekologikoko garbantzu penne goxoak. Zuntz eta proteina eduki handiarekin, garbantzu-pasta hau karbohidrato konplexuen iturria da, eta energia modu etengabe eta iraunkorrean askatzen du. Aukera erraza, osasungarria eta harrigarria fruitu lehorren saltsarekin, barazki frijituarekin edo tofu eta alg nahasketa batekin laguntzeko. Beganoentzat egokia. ...

Finestra sul Cielo

1FURICU

Fusilli arroz eta turmericarekin

Arroz goxoa eta turmeric fusilli, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Turmeric, fusilli-i kolore laranja eta usain indartsua emateaz gain, propietate antiinflamatorioak eta antioxidatzaileak dituen espezietzat hartzen da. Emaitza, nahasketa harrigarri eta digestioa, zuntzetan aberatsa eta pasta entsaladak edo pasta plater pikanteak prestatzeko aproposa. Glutenik gabe eta...

Finestra sul Cielo

1FULERI

Dilista Gorri Fusilli ekologikoa

Dilista gorriaren fusilli original eta zaporetsua %100 ekologikoki hazitako dilistarekin egina. Bere jatorrizko kolore gorria eta benetako dilista zaporeak barazki, perretxiko eta soja saltsarekin konbinatzeko pasta aproposa da. Zuntz-eduki handia eta proteina-eduki handia. Tindagairik gabe eta beganoentzako egokia. Barazkiak jateko modurik originalena...

Altze Beltza

AN013

Gari duro laku ekologikoak

Alce Nero pasta kalitate ekologiko gorenekoa izatea eta Dolomitetako iturriko ura eta brontzezko teknika tradizionala erabiltzen dituen ekoizpen prozesu zorrotza da beti puntuan dagoen pasta sortzeko. Bere formari esker, Alce Nero gari duro farfalle/bows ere aproposak dira udan pasta entsaladan erabiltzeko.

Altze Beltza

AN231

Glutenik gabeko artoa eta arroz espagetiak

Italiako iparraldean hazitako arto eta arroz ekologikoarekin egindako glutenik gabeko pasta tradizionala. Artoaren eta arrozaren arteko zapore-oreka ezin hobea lortzeko bereziki diseinatutako errezeta batekin. Espageti hauek barazki salteatuekin, pestoekin edo saltsekin konbinatzeko alternatiba ezin hobea dira. ...

Altze Beltza

AN232

Glutenik gabeko artoa eta arroz penne

Osagai organikoekin egindako glutenik gabeko penne goxo eta zaporetsua, Italiako iparraldean hazitakoa. Prozesatzeko teknika burutsu batekin prestatua, gari gogorraren pastaren antzeko zaporea eta ehundura mantentzea lortzen duena, baina glutenik gabea. Saltsa eta ongailu ugarirekin konbinatzeko aproposa. ...

Altze Beltza

AN234

Glutenik gabeko artoa eta arroz fusilli

Benetako fusilli italiarra ekologikoki hazitako artoarekin eta arrozarekin egina. Erabilitako ebaketa-teknikak edozein saltsa hobeto xurgatzen duen gainazal zakarra ematen dio pasta honi, ehundura eta koherentzia galdu gabe. Glutenik gabeko alternatiba ezin hobea pestoekin, saltsekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. ...

Lerdenagoa

SLE08

Glutenik gabeko soja-espageti beltza

Zerbait original probatu nahiko zenuke? Ez geratu Slendierren azken nobedadea ezagutu gabe, glutenik gabeko Edamame pasta organikoa. Alternatiba bikaina lekale apur bat gehiago modu dibertigarri batean kontsumitzeko. Pasta honek gari pasta tradizionalak baino proteina eta zuntz eduki askoz handiagoa du. Familia osoari gustatuko zaio eta 5 minututan zaporez betetako pasta prest izango duzu.

Lerdenagoa

SLE09

Edamame espagetiak glutenik gabekoak

Ezagutu Slendierren babarrun beltz ore berria. Pasta ekologikoaren zaleentzat aproposa, karbohidratoen eta kalorien kontsumoa murriztu nahi dutenentzat, baina, aldi berean, gogoko duten pasta plater gozatu nahi dutenentzat. Proteinen eta zuntzaren ekarpenerako formatu oso gomendagarria. 3-5 minutuko egosketa azkarragatik nabarmentzen da. Ez ezazu galdu gogoko duzun tomate eta albahaka saltsarekin probatzea, tofuarekin, pestoarekin... Inoiz ez da barazki plater bat hain jasangaitza izan!