Producto pruebas
descripcion corta pruebas
Probatu gure produktu makrobiotiko guztiekin, zure gorputza eta burua elikatzen duten jatorri japoniarra duten errezetak prestatzeko aproposa. Alga, amazake, pasteurizatu gabeko misoa, umeboshi... Dastatu kalitate handiko japoniar osagai tradizionalak.
Read more... Read lessIragazi arabera
descripcion corta pruebas
Finestra sul Cielo
1NIGA
Nigari sukaldeko gatza itsasoko uretatik ateratzen duen likidoa da. Nigari hau metodo tradizionalari jarraituz prestatzen da, eguzkitan lehortzen utziz. Ez dauka ezpurutasunik edo kutsatzaile kimikorik. Oligoelementuetan aberatsa da, tofua prestatzeko kaskarrik onena....
Finestra sul Cielo
1TEKU
Uji eskualdean hazitako hiru urteko te berdea, mendeetan zehar Japoniako te ospetsuena ekoitzi duena. Inguru honetan, Nagata familiak lantzen ditu, gaur egun oraindik modu tradizionalean, Kukicha te bikaina egiteko erabiltzen ziren landareak....
Finestra sul Cielo
1 GAUTXOAK
Japoniako ongailu tradizional zaporetsua organikoki hazitako sesamo haziekin prestatutakoa, arinki erre eta gatzarekin batera ehoa. Zereal eta barazkien gainean hautseztatzeko aproposa. ...
Finestra sul Cielo
1AZIUME
Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....
Voelkel
VK006
Lakto-hartzitutako erremolatxa zuku honetarako Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Berez aromatizatuak diren erremolatxa-tuberkuluak prentsaketa-prozesua egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak...
Finestra sul Cielo
1GOMAL
Algekin egindako gomasio naturalaren aldaera, sesamo txigortuan oinarritutako errezeta tradizionalari jarraituz. Zereal edo barazki plateretan zuzenean erabiltzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1MIGAR
Ezagutu Finestra sul Cielo-ko garbantzu miso berria. Sojarik gabeko eta pasteurizatu gabeko misoa, %47ko garbantzu ekologikoak, arroz hartzitua eta itsas gatzarekin egina. Japoniako metodo tradizionalak jarraituz egiten da eta 2-3 hilabetez hartzitzen da, eta zapore aberatsa eta leuna ematen dio, txitxirioen zapore gozoa eta miso tradizionalaren umami zaporearekin uztartzen dituena. Oso polifazetikoa sukaldean, miso zopa aberatsa, barazki gisatuak prestatzeko, apaingarri gisa erabiltzeko edo tahini, aguakate eta garbantzu miso tostada gozo bati ukitu gazi bat emateko aukera ematen du.
Finestra sul Cielo
1KUKI
Uji eskualdean hazitako hiru urteko te berdea, mendeetan zehar Japoniako te ospetsuena ekoitzi duena. Eremu horretan hazten dira euren Kukicha te bikaina egiteko erabiltzen ziren landareak, gaur egun oraindik era tradizionalean....