Pasta salteatua perretxiko eta kapperekin

Ref: receta_25

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Pasta

Kategoria

Osagaiak

  • 250 g de penne de maíz y arroz sin gluten
  • 2 cebollas (cortadas a medias luna)
  • 2 dientes de ajo (picados finos)
  • 1 taza de champiñones o setas al gusto (cortados finos)
  • Perejil seco
  • Alcaparras
  • Tamari
  • Aceite extravirgen de oliva

Urratsak

1. Cocer la pasta con abundante agua hirviendo y una pizca de sal marina. Para el tiempo de cocción, seguir las instrucciones del envoltorio. Lavar la pasta con agua fría y escurrirla.

2. Saltear en una cazuela grande las cebollas, los ajos, los champiñones y el perejil con aceite y tamari durante 10 minutos

3. Finalmente añadir, la pasta, las alcaparras y unas gotas de tamari5. Mezclar bien y decorar con perejil

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Altze Beltza

AN232

Glutenik gabeko artoa eta arroz penne

Osagai organikoekin egindako glutenik gabeko penne goxo eta zaporetsua, Italiako iparraldean hazitakoa. Prozesatzeko teknika burutsu batekin prestatua, gari gogorraren pastaren antzeko zaporea eta ehundura mantentzea lortzen duena, baina glutenik gabea. Saltsa eta ongailu ugarirekin konbinatzeko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1 TAMAINA

Tamari ekologikoa 250 ml

Sojatik eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak... oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.

Kategoria bereko beste 6 produktu: