Marrubiak amasake kremarekin

Erref.: errezeta_35

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Postrea

Mota

Banakakoa

Kategoria

Osagaiak

  • 1 marrubi erretilu
  • Itsas gatz pixka bat
  • 1 laranjaren zukua
  • 3 koilarakada edulkoratzaile natural (arroz melaza)

 

  • ore krema 
  • Amazake pote 1 eta ur bolumen bera
  • 3 koilarakada almendra hauts
  • ½ koilarakada ehoa kanela
  • 2 c.s. de almidón en polvo

Urratsak

1. Lavar con cuidado las fresas y cortarlas por la mitad.

2. Macerarlas con la pizca de sal marina, la melaza y el jugo de naranja.

3. Cocinar la crema de amazake con el mismo volumen de agua, el polvo de almendra y la canela.

4. Diluir la maicena con un poco de agua fría y añadirla a la crema. Remover constantemente durante 1-2 minutos hasta que espese.

5. Dejar enfriar completamente. Servir con las fresas.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Oloa oratu

Olo-masakea postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko krema gozo eta gozoa da. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, oloa krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. The...

Finestra sul Cielo

1AMIDO

Arto-almidoia

Nekazaritza ekologikoko arto-almidoia. Esnea, kremak, saltsak edo zopak loditzeko aproposa. Postre arinagoak eta leunagoak egiteko ere erabil daiteke...

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1FSALMOA

Himalaiako gatz arrosa fina

Himalaiako gatz arrosa fina, findu gabekoa eta gehigarririk gabea, duela 250 milioi urte baino gehiago sortu zen kutsatu gabeko ingurune natural batean itsasoko gordailuak lehortzearen ondorioz. Mineral puruetan eta oligoelementuetan aberatsa da, hala nola kaltzioa, burdina, magnesioa eta potasioa. Entsaladak, barazkiak, zopak edo edariak prestatzeko aproposa. Beira formatuan aurkeztutako kondimentua.

Kategoria bereko beste 6 produktu: