Ilar lehorren erregostua kalabaza eta tipula

Ref: receta_54

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Zopa

Kategoria

Osagaiak

  • 250 gramos de guisantes secos partidos
  • 100 gramo kalabaza
  • 2 cebollas
  • Un manojito de cebollinos
  • 2 cucharadas de miso de cebada

Urratsak

1. Dejar en remojo los guisantes secos.

2. Cambiar al agua, cocerlos en la olla a presión a fuego alto diez minutos, con agua que les cubra.

3. Añadir la calabaza partida en cubos.

4. Saltear las dos cebollas, añadirla a la mezcla y seguir cociendo a fuego bajo

5. Cortar los cebollinos pequeños.

6. Disolver dos cucharadas de miso de cebada en un poco de agua hasta obtener una textura cremosa.

7. Saltear los cebollinos con unas gotas de aceite en una sartén, añadir el miso y seguir salteando 2 min más. Añadir esta mezcla al potaje.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

MARTXOAK 1

Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

Kategoria bereko beste 6 produktu: