Germinala
GM010
Glutenik gabeko buckwheat abrikot kremaz beteta
Abricot krema goxo batez betetako alabeka bigun eta samurrak. Glutenik gabe eta osagai %100 ekologikoekin. Abricot zaleentzat aproposa.
Ahabi krema leun eta zaporetsu batez betetako gailetak gaileta-pasta goxo batekin nahastuta, mokadu edo gosaltzeko aproposa. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin eta Glutenik Gabeko ziurtagiriarekin.
Preparación de fruta a base de arándanos* (35%) (sirope de glucosa-fructosa de maíz*, puré de manzana*, puré de arándanos* (23%), gelificante: pectina, corrector de acidez: ácido cítrico, aroma natural); harina de trigo sarraceno* 15%, harina de arroz*, azúcar de caña*, almidón de maíz*, sirope de glucosa-fructosa de maíz*, aceite de girasol*, manteca de karité*, yema de huevo*, fibra de manzana*, gasificantes (tartratos de potasio, carbonatos de sodio), sal, aroma natural*, espesante: goma guar*.
Puede contener trazas de mostaza y soja.
Consumir directamente. Conservar a temperatura ambiente en un lugar seco y oscuro.
kcal. | 378 |
---|---|
kJ. | 1592 |
karbohidratoak | 67 |
horietatik azukreak | 33 |
proteina | 3,40 |
Gantzak: | 10 |
horietatik saturatuak | 3 |
Zuntz dietetikoa | 3,10 |
Gatza | 0,58 |
Germinala
GM010
Abricot krema goxo batez betetako alabeka bigun eta samurrak. Glutenik gabe eta osagai %100 ekologikoekin. Abricot zaleentzat aproposa.
Germinala
GM006
Ekologikoan hazitako osagaiekin egindako jogurtarekin prestatutako cookieak. Glutenik gabekoa eta edozein edari motarekin konbinatzeko aproposa.
Germinala
GM015
Glutenik gabeko olo-goletak nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako kakaoarekin. Olo-irin osoarekin egindako formulazioak zapore txigortu eta kurruskaria ematen digu, kakaoaren gozotasunarekin bat egiten duena. Zuntz aberatsak dira, gosaltzeko edo askaria egiteko edozein barazki edarirekin konbinatzeko aproposak dira.
Germinala
GM009
Ahabi kremaz betetako arroz eta arto cracker goxoak. Osagai %100 ekologikoekin, cookie zaporetsu hauek ere glutenik gabeko ziurtagiria dute. Fruta gorrien zaleentzat plazer aproposa.
Germinala
GM001
Kakao krema biziz eta nekazaritza ekologikoko osagaiekin betetako gailetak. Txokolate zaleentzat aproposa, bere kakao zati bikoitzean. Glutenik gabeko ziurtagiria.
Germinala
GM014
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako glutenik gabeko olo-goleta integralak. Olo-harin integralak zapore txigortua eta kurruskari goxoa ematen digu. Zuntz aberatsak dira, gosaltzeko edo askaria egiteko edozein barazki edarirekin konbinatzeko aproposak dira.
Finestra sul Cielo
1 MINICU
Espelta cracker kurruskariak eta goxoak, %100 organiko osagaiekin eta palma oliorik gabe egindako turmerikarekin eta piperrekin. Kanape koloretsuak prestatzeko edo hummus, tahini edo amasake barazkiekin konbinatzeko aproposa. Beganoentzat egokia. ...
ManukaOsasuna
MH014
Gozoki leun hauek Zeelanda Berriko Manuka eztiaren ontasuna, propoliaren babes-ahalmen naturala eta C bitaminaren bonus gehigarri bat konbinatzen dituzte. Goi-mailako MGO ™ 400 + Manuka eztiarekin egina, metilglioxal naturalaren edukiagatik (400 mg). /kilogramo). Konposatu hau da Manuka eztia hain berezi, purua eta propietatez betea egiten duena. Osagai %100 naturalekin, kolore edo zapore artifizialik gabe.
Altze Beltza
AN055
Tomate xehatua nekazaritza ekologikoko mamiarekin. Bere nutrizio-propietateak gordetzeko, ekoizpen-prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik azken ontzira arte. %100 naturala kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe. Errezeta goxoak prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1CURCU
Kolore laranja eta usain indartsua duen sukaldaritzako espezia, barazki-platerak, zerealak, menestra beganoak, arroz-platerak, etab. Medikuntza Ayurvedikoan, turmeric urdaileko babesgarritzat eta antiinflamatorio naturaltzat hartu da propietate antioxidatzaile amaigabeekin. Orain beirazko ontzian.
Altze Beltza
AN014
Alce Neroren fusilli trikoloreak Italian hazitako gari durum ekologikoarekin egiten dira. Bahetu ondoren gari duro honetatik lortzen den semola bikaina Dolomitetako iturriko urarekin nahasten da. Alce Neroren fusilli trikoloreak zuntz iturri dira eta txikienentzako plater dibertigarriak prestatzeko aproposak, tomate saltsarekin edo pestoarekin lagundu ditzakezu. Goxoa!
Biolu
BL006
Usain berezia eta nahastezina lore eta fruitu-ohar finekin. Lisatzea errazten du eta usain txarrak neutralizatzen ditu. Dosi txiki batek leuntasuna eta usaina gehitzen dio arropari. Luze irauten duen eta azalaren fintasuna errespetatzen duen perfumea. Eskuak eta makina garbitzeko.
Germinala
GM005
Kakao eta bainilaren nahasketa kurruskaria eta goxoa gosariak eta eguneroko pintxoak alaitzeko. Bi koloretako forma dibertigarriarekin, glutenik gabeko cookie hauek ezin hobeak dira nahaste gozo eta gazien zaleentzat. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin.
Germinala
GM008
Osagai ekologikoekin egindako benetako kakao kremaz betetako quinoa cookie gozoak. Quinoa eta kakaoaren konbinazio lehergarria cookie zaporetsuenen zaleentzat. Glutenik gabeko ziurtagiria.
Germinala
GM010
Abricot krema goxo batez betetako alabeka bigun eta samurrak. Glutenik gabe eta osagai %100 ekologikoekin. Abricot zaleentzat aproposa.
Germinala
GM006
Ekologikoan hazitako osagaiekin egindako jogurtarekin prestatutako cookieak. Glutenik gabekoa eta edozein edari motarekin konbinatzeko aproposa.
Germinala
GM009
Ahabi kremaz betetako arroz eta arto cracker goxoak. Osagai %100 ekologikoekin, cookie zaporetsu hauek ere glutenik gabeko ziurtagiria dute. Fruta gorrien zaleentzat plazer aproposa.
Germinala
GM001
Kakao krema biziz eta nekazaritza ekologikoko osagaiekin betetako gailetak. Txokolate zaleentzat aproposa, bere kakao zati bikoitzean. Glutenik gabeko ziurtagiria.