udaberriko garbiketa zopa

Erref.: errezeta_67

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Zopa

Kategoria

Osagaiak

  • 50 gramos de cebada descascarillada
  • Un puñado de guisantes frescos
  • 2 cucharadas de habas peladas frescas
  • 1 ajo puerro cortado en rodajas pequeñas incluyendo la parte verde
  • Un trozo de col repollo
  • 1 zanahoria cortada en cubos pequeños
  • 1 manojo de rábanos con sus hojas
  • 1 tira de 5 cm de alga wakame
  • 1 chorrito de vinagre de umeboshi
  • El rabo de una cebolleta fresca
  • Sal al gusto

Urratsak

1. Lavar la cebada y cocerla con suficiente agua ( 1 litro). Hacerla hervir y luego bajar el fuego al mínimo durante 20 minutos.

2. Incorporar el resto de los ingredientes cortados de forma homogénea y cocer hasta que la zanahoria se ablande (reservar el rabo de la cebolleta).

3. Rectificar de sal si es necesario. Añadir el vinagre de umeboshi.

4. Servir la sopa con la parte verde de la cebolleta.5. La sopa tendrá un ligero color rosa por los rábanos y el vinagre.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1WAK

BIO wakame alga deshidratatua %100 konpostagarria

Wakame alga berde iluna ozeano-korronte indartsuetan hazten da eta ezin hobea da entsaladak, zopak, gisatuak, barazki-platerak eta lekaleak gehitzeko. Gomendatutako kantitatea eguneko 2 gramo pertsonako da. ...

Finestra sul Cielo

1AZIUME

Umeboshi ozpina 250 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Kategoria bereko beste 6 produktu: