Laranja krema txokolate tarta

Ref: receta_77

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Postrea

Mota

Banakakoa

Kategoria

Osagaiak

  • Para las natillas:
  • 500 ml de bebida vegetal de avena sin gluten
  • Zumo de 1 naranja
  • 1 palo de canela
  • 1 cascara de naranja
  • 30 gr de almidón de maíz
  • Una pizca de cúrcuma
  • 1 naranja
  • Sirope de arroz al gusto

  •  
  • Para el bizcocho:
  • 250 gr de harina integral de trigo
  • 50 gr de cacao puro
  • 125 ml de sirope de arroz
  • 125 gr de aceite de girasol exprimido en frío
  • 250 ml de bebida de soja
  • 2 cucharaditas de levadura para pasteles

 

  • Para la naranja macerada:
  • 85 gr de agave
  • 85 ml de agua
  • 60 ml de vinagre de umeboshi

Urratsak

1. Para las natillas, ponemos la bebida de avena sin gluten a calentar reservando un poco del líquido para deshacer el almidón de maíz. Añadimos el zumo de naranja, la cascara de naranja y el palo de canela, deshacemos el almidón de maíz con la bebida reservada y lo echaremos en las natillas cuando estén calientes y esperaremos que se espesen. Daremos color con un poco de cúrcuma y reservamos.2. Para la elaboración del bizcocho, mezclamos los ingredientes secos y después batimos los ingredientes líquidos, luego los juntamos y los ponemos en el horno a 170º durante 30/35 minutos.3. Seguidamente, procedimos a la elaboración de la naranja macerada. Para ello, pelamos la naranja y cortamos los gajos procurando que no quede ninguna piel blanca. Hacemos un jarabe con el agua, el agave y el vinagre de umeboshi y ponemos a macerar dentro los gajos de naranja hasta que montemos el plato.4. Montamos el postre en una copa alternando capas de bizcocho y natillas terminando con una de natillas. Colocamos los gajos de naranja y una cucharada del jarabe de naranja por encima. Servir.
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1CURCU

Turmeric hauts organikoa

Kolore laranja eta usain indartsua duen sukaldaritzako espezia, barazki-platerak, zerealak, menestra beganoak, arroz-platerak, etab. Medikuntza Ayurvedikoan, turmeric urdaileko babesgarritzat eta antiinflamatorio naturaltzat hartu da propietate antioxidatzaile amaigabeekin. Orain beirazko ontzian.

Finestra sul Cielo

1FAINBIOA

Oloa integrala

Nekazaritza ekologikoko olo-hari integrala babes giroan ontziratua. Zerealetan eta zuntzetan aberatsa. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Finestra sul Cielo

1KAKAOA

Kakao hautsa 125 g

Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa. Postreak eta gozogintza desberdinak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1AZIUME

Umeboshi ozpina 250 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Kategoria bereko beste 6 produktu: