Kalabaza eta gaztaina risottoa

Ref: receta_84

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Bigarrena

Mota

Zerealak

Kategoria

Osagaiak

  • 240 gr de arroz integral
  • 1 taza de puré de calabaza
  • 1 cebolla
  • 1 vasito de mirin
  • 1 manojo de espárragos verdes
  • 60 gr de castañas secas

Urratsak

1. Remojar durante la noche las castañas y cocerlas. Reservar.

2. Poner a calentar una olla con agua y sal ( 480 ml de agua aprox).

3. Picar la cebolla, pocharla y añadir el arroz y el mirin. Mezclar. Ir añadiendo poco a poco el agua que hemos calentado. Dejar hervir hasta que se evapore el líquido.

4. Saltear los espárragos a rodajitas (reservando las puntas) junto con las castañas y reservar.

5. Cuando el arroz esté cocido, mezclarlo con el puré de calabaza, los espárragos y las castañas.

6. Cortar las puntas de los espárragos como tallarines finos y saltearlas.

7. Para presentar el plato, colocar el risotto con los tallarines de espárragos encima como decoración.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1BASTORIA

%100 konpostagarria BIO arroz basmati marroia

Nekazaritza ekologikoko arroz basmati osoa, errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat platerentzako apaingarri gisa aproposa. Zuntz aberatsa eta ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1MIRIN

Mirin (arroz ardoa) 250 ml

Mirin arroz oso gozoa da algak eta barazkiak soja saltsarekin prestatzeko aproposa. Sushia egiteko aproposa edo neguko egun hotz bat puncharen antzeko edari goxo batekin berotzeko. Horretarako, gehitu mirin Mu tea irakiten. ...

Kategoria bereko beste 6 produktu: