Gerezi tarta (irin edo legamiarik gabe)

Ref: receta_111

Erraza

Zailtasuna

90 minutu

Prestaketa

Postrea

Mota

Tarta

Kategoria

Osagaiak

2 vasos de harina de almendra

Ralladura de 1 naranja

Una pizca de vainilla en polvo

1 vaso de bebida de arroz

4 cucharadas de sirope de arroz

Una pizca de sal

1 cucharada de agar agar en tiras

300gr de cerezas, fresas o cualquier fruta de temporada y 100gr más para decorar.

Urratsak

1. Para la base, mezclar la harina de almendra con la ralladura de 1/2 naranja, el extracto de vainilla e ir añadiendo bebida de arroz poco a poco hasta tener una textura manejable.

2. Vertemos la mezcla en un molde redondo.

3. Precalentar el horno y hornear a 170º durante 40 minutos.

4. Para elaborar la crema de cerezas, calentar en un cazo un vaso de bebida de arroz, la mitad de las cerezas sin hueso, la vainilla en polvo, 2 cucharadas de sirope de arroz, el agar agar y una pizca de sal.

5.Llevar a ebullición y bajar el fuego al mínimo. Cocer durante 10 minutos.

6. Apagar el fuego, añadir el resto de cerezas y triturar. Verter en el molde donde tenemos la base y dejar enfriar 15 minutos a temperatura ambiente y 30 minutos en la nevera.

7. En un cazo poner las cerezas que hemos reservado para la decoración junto con 3 cucharadas de sirope de arroz y dejar que se caramelicen.8.Verter por encima de la tarta el glaseado de cerezas.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1BERI

arroz edaria

Landare-oinarritutako arroz edari bikaina azukre erantsirik gabe. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Italiako arroz ekologikoaren ale osoekin egina. Glutenik gabeko behi esnearen alternatiba.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1FARIMAN

BIO almendra irina - %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu:

Voelkel

VK066

Zumo de Pomelo rosa BIO

Eguzkitan heldutako eta jatorriko herrialdean kontu handiz prentsatutako pomeloarekin egindako zukua. Pomelo arrosaren fruta-usain eta zapore biziak trago bakoitza esperientzia freskagarria bihurtzen du. Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak dira eta nekazaritza ekologikotik datoz, eskualdeko laborantzari lagunduz....