3FAINSA25_CAJA
Caja de 25 unidades de Harina integral de trigo sarraceno saco
Saco de harina de trigo sarraceno bio de 25 kg procedente de cultivo ecológico. Ideal para productos de pastelería y horneados. Formato pensado para el sector HORECA....
Iragazi arabera
3FAINSA25_CAJA
Saco de harina de trigo sarraceno bio de 25 kg procedente de cultivo ecológico. Ideal para productos de pastelería y horneados. Formato pensado para el sector HORECA....
ManukaOsasuna
MH004
Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 100+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.
Germinala
GMF014
Hummus klasikoa osagai %100 natural eta organikoekin egina. Hummus berezia, garbantzuak berhidratatzen baitira lekalearen digestioa errazteko. Horrez gain, oliba olio estrarekin bakarrik egiten da. Glutenik gabeko ziurtagiria eta %100 beganoa. Proteina mokadurik elikagarriena eta goxoena!
Voelkel
VK023
Kombucha hartzitutako te edari freskagarri eta dinamizatzailea da. Te berdearen eta belar aromatikoen konbinazio harmoniatsuak freskagarri hartzitu eta apur bat eferbeszente honi zapore paregabea ematen diote. Gehigarririk edo kontzentraturik gabe, %100eko osagai naturalak bakarrik biltzen ditu, pasteurizazioaren bidez kontserbatuak. Garagardo-prozesuan iragazkia sartu gabe, guztiak mantentzen ditu...
Voelkel
VK005
Lakto-hartzitutako azenario-zuku honetarako, Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Azenarioak, berez aromatikoak, prentsaketa prozesu bat egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak pH-aren balioa aldatzen du...
Finestra sul Cielo
1RAWPE
La rawball de cacahuete y banana un combinación que siempre gusta.Está certificada gluten free y vegan. Un pequeño bocado redondo lleno de energía y en formato monodosis para tus snacks de media mañana o tarde.
Errege Quinoa
QR040
Harritu zaitez merkatuan dagoen lehen kinoa izozkiarekin! Osagai %100 organikoen konbinazioa, kinoa jatorrenarekin konbinatutako kakao garbienaren intentsitateagatik nabarmentzen dena. Emaitza: beganoentzako egokia den izozki arin oso krematsu eta goxoa, glutenik gabeko ziurtagiria duena eta gantz gutxikoa....
Frullà
NN019
Nekazaritza ekologikoko sagar eta banana pure krematsua gehigarririk, kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe. Berez gozoa, ez du azukre erantsirik eta bere Doypack formatu erosoak fruituaren onura guztiak modu azkar eta praktikoan gozatzeko aukera emango dizu.
Frullà
NN015
Aran purearekin eta hesteetako igarobidea erregulatzeko adierazitako landare-zuntzez egindako elikagai-osagarria. Idorreria arazoak gainditzeko irtenbide guztiz natural eta eraginkorra. Hesteetako garraioa erregulatzen eta arintzen laguntzen du, urdaileko hantura arintzen duen bitartean. Ezin hobea da gosaltzeko edo postre eta mokadu gisa dieta osasuntsu eta orekatu batean. ...
Frullà
NN007
Nekazaritza ekologikoko sagar, ahabi eta marrubi purea kontserbatzailerik, gehigarririk edo azukre erantsirik gabe. Helduentzako eta haurrentzako itxiera aproposa duen ontzi praktiko batean aurkeztutako fruitu onenen nahasketa. Estali nutrizionistek gomendatutako eguneroko fruta beharrak %100 natural eta ekologiko produktu berritzaile honekin.
Frullà
NN006
Kontserbatzailerik, gehigarririk edo azukre erantsirik gabeko udare ekologikoen purea, itxiera duen ontzi eroso batean aurkeztua. Eguneko edozein ordutan fruta jateko modu sinple eta praktiko berri bat. Hiru zapore aukeran: sagarra; madari; sagarra, udarea eta ahabiak. Gazte zein helduentzat aproposa, naturaren zapore gozoaren zaleentzat....
Frullà
NN005
Nekazaritza ekologikoko sagar purea kontserbatzailerik, gehigarririk edo azukre erantsirik gabe. Itxieradun edukiontzi praktiko batean aurkezten da eguneko edozein ordutan gozatzeko. Mokadu edo gosari gisa aproposa txikienentzat, baita kirolarientzat eta frutaren zapore naturalaren maitaleentzat ere.
kocomi
CC06
Sri Lankako koko-ur organikoa 1L-ko familia-tamainakoa. Formatu hau praktikoena eta ekonomikoena da koko-ura maiz edaten dutenentzat, bai irabiatuekin, irabiatuekin edo eguneroko kiroletarako. Sodio, magnesio, kaltzio, potasio eta fosforotan aberatsa da, koko-ura edari isotoniko naturala da, ariketan galdutako gatzak berritzeko aproposa.
kocomi
CC05
Sri Lankako koko-ura ekologikoki hazi berri diren kokoekin egindakoa, horrela bere garbitasuna eta freskotasuna denbora luzez bermatuz. Potasio eta koiperik gabeko iturria, C bitaminan aberatsa eta kaloria gutxikoa da (100 ml bakoitzeko 17 kcal baino ez ditu). Kirol jarduerak egiten dituztenentzat aproposa eta bereziki bero eta udako denboraldietarako adierazia. Koko-ura naturalena!
kocomi
CC01
Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.
Altze Beltza
AN230
Cookie kurruskari eta goxoak txokolate beltz txipekin. Oliba-olio birjina estra eta gari osoko irinarekin soilik eginak, errezeta tradizional eta arrakastatsuagatik nabarmentzen dira. Esnekoak ez diren edozein esnetan murgilduta, benetako plazerra dira, kakaoa disolbatu eta bere zapore guztia areagotzen baitute....
Altze Beltza
AN228
Semola organikoz egindako fideo labur erdi integralak, fideuarako aproposa. Jatorriz Trentinokoa, Italiako hegoaldean, bere al dente ehundura eta zaporea tradizionalak eta bereziak dira, Alce Nero sorta osoko tipikoak.Edozein saltsa edo salda motarekin lagundu daiteke....
Altze Beltza
AN222
Italiako espelta zuriko fusilli goxoa eskuz egina. Ehundura latza eta zapore apur bat gozoa. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....
Altze Beltza
AN221
Espelta zuriko penne italiar artisau eta organikoa, brontzezko marrazkiz egina. Teknika honi esker, zakarrak izaten dira eta saltsak eta ongailuak hobeto xurgatzen dituzte....
Altze Beltza
AN220
Italiako espelta zuriarekin egindako espageti gozoak, planetako zereal zaharrenetariko eta nutritiboenetako bat. Gari-pastarekin alderatuta, digerigarriagoa da, kaloria-eduki txikiagoa du eta zapore apur bat gozoa du. Edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa! Gainera, bere ontziak % 100 paperezkoa eta plastikorik gabekoa da, horrela gure planeta zaintzen laguntzen du.
Altze Beltza
AN213
Gari-galleta gozoak kakao eta txokolate txipekin. Oliba olio birjina estrarekin bakarrik eginda, ez dute inolako usainik eta osagai guztiak nekazaritza ekologikotik datoz. Txokolate zaleentzat zapore eztanda bat....
Altze Beltza
AN207
Murge goi-ordokiko gari duro tagliatellea, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean. Landatutako barietateak, horien artean Senatone Capelli, SImeto eta Quadrato, ekoizpen prozesu zorrotz bati jarraituz egiten dira, zapore paregabe eta nahastezina duen pasta ekologikoa lortzeko....
Altze Beltza
AN202
Nekazaritza ekologikoko eukalipto eztiarekin eta propoliarekin gozoki baltsamikoak. Bidaia-lagun aproposa tenperatura-aldaketekiko sentikorrak diren eztarrientzako. Lepoa puztu eta lasaitzen laguntzen du....
Altze Beltza
AN186
Perun edo Guatemalan jatorria duen kanaberako azukre osoko poltsa. Bidezko Merkataritzaren zigiluarekin, findu gabeko azukre bat da, zure errezetak edo edariak modu osasuntsuago batean gozotzeko aproposa....
Altze Beltza
AN150
Barruan kakao eta kakao aleak dituzten gari galletak, gozoki Gourmet gehienen zaleentzat aproposak. Benetako txokolate ekologikoaren zati bikoitza eta kasu honetan, Bidezko Merkataritza, gosari edo askaria %100 osasuntsu baterako. Palma oliorik ez...
Altze Beltza
AN147
Esne-txokolatez estalitako 2 espelta galleta paketea. Helduentzako eta haurrentzako mokadu aproposa dosi bakarreko formatuan aurkeztutako erosotasun handiagoa lortzeko....
Altze Beltza
AN146
Espelta bizkotxo kurruskariak, txokolate beltz geruza gozo batez estalita. 2 gailetako pakete erosoan, mokadu edo mokadu ezin hobea dira edonora zoazela. Bere formatua haurrentzat hobesten da....
Altze Beltza
AN125
Muesliari buruzko gauza on guztiak olo malutekin eta sagar zatiekin, mahaspasekin eta intxaurrekin cookie paregabeetan. Gariz eginak, eguneko edozein ordutan gozatzen dira. Ez du gantz hidrogenaturik edo palmondo oliorik....
Altze Beltza
AN123
Kontserbatzaile edo aromarik gabe egindako espelta organiko gozo eta kurruskariak. Gantz hidrogenatu gabe. Ezin hobea edozein zereal edaritan murgiltzeko, baita gosaltzeko edo askaria egiteko....
Altze Beltza
AN122
Kakao puruarekin gari frollini cookie gozoak. Ez dute usainik eta oliba olio birjina estrarekin eginak daude. Txokolate zaleentzat aproposa. Ezin hobeto konbinatzen dira edozein edari motarekin eta eguneko edozein ordutan....
Altze Beltza
AN121
Garizko galletak ezti ukitu batekin gozotuak eta jogurtarekin zaporekoak. Gantz hidrogenaturik gabe eta oliba-olio birjina estrarekin bakarrik eginak, edozein landare edarirekin, tearekin edo kafearekin konbinatutako jaki bat dira.
Altze Beltza
AN120
Esnearekin eta zuntz-eduki handiko gari gaileta gozoak. Oliba olio birjina estrarekin bakarrik egina eta usain edo palma olio motarik gabe. Gure jakitegian falta ezin den oinarrizko bat, eguneko edozein ordutan hartzeko....
Altze Beltza
AN118
Italiako frollini cookie tipikoak, espelta irinarekin egindako txokolate txipekin. Ahosabairako gozamena, edozein zereal, te edo kafe edarirekin konbinatzeko aproposa. Errezeta oliba olio birjina estrarekin eta palma oliorik gabe....
Altze Beltza
AN011
Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari duro italiar marrazoak. %100 ekologikoa eta zapore paregabe eta nahastezina duena, Italiako pasta jatorrenaren tipikoa. Barazki saldari gehitzeko aproposa....
Altze Beltza
AN010
Italiako gari fusilli ekologikoa ekoizpen prozesu zorrotz batekin egina, zapore paregabea eta nahastezina ematen diona. Erabilitako ebaketa-teknikak, brontzezko trafilado izenekoak, ehundura zakarra ematen dio, erabilitako edozein saltsa edo ongailu errazago xurgatzeko aproposa....
Altze Beltza
AN008
Zaporetsua, zakarra eta eskuz egindakoa. Alce Neroren Italiako gari penne ekologikoa da.Italiako hegoaldean hazitako gari duroarekin eginak dira eta barazkiekin edo markako edozein pesto edo passatarekin konbinatzeko aproposak dira. Goxoak izango dira!
Altze Beltza
AN007
Italiako pasta tradizionala nekazaritza ekologikoko italiar gariarekin egina. Zapore jator eta nahasezinarekin, saltsarik gabeko barazkiekin edo tomate saltsarekin, pestoarekin edo beste edozeinekin konbinatzeko aproposa da.
Naturaren zaporea
TN021
Harritu zure ahosabaia Taste of Nature-ren txokolate eta karamelu proteina barra berriarekin. Osagai %100 ekologikoekin egina, kakahuete erreen zaporerik goxoena konbinatzen du, karamelu nahasketa batekin eta txokolate puruenaren oinarriarekin. Palma oliorik gabe, glutenik gabe eta beganoentzako egokia....
Naturaren zaporea
TN020
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako proteina-barra goxo eta zaporetsua. Kakahuete errearen eta koko kurruskariaren nahasketarekin primeran konbinatzen den txokolate ilunaren oinarriarekin. Proteina-iturri aproposa, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia... nonahi eraman nahi duzuna!...
Naturaren zaporea
TN012
Tabernarik Karibekoena! Koko zapore biziarekin, barra hau almendraz, kakahueteez eta anaardoz egindako fruitu lehor osoen nahasketa goxoa da koko fresko zatiekin. Agave almibarretan edulkoratuta, ez du glutenik, beraz, ezin hobea da eguneko edozein unetan mokadu gisa edo gosari edo mokaduaren osagarri natural gisa. %100 ekologikoa eta beganoentzat egokia.
Naturaren zaporea
TN010
Intxaur eta puztutako arroz marroietan oinarritutako barra harrigarria, ahabi zati oso goxoekin, antioxidatzaileen iturri naturala. Zapore bizia duena, %100 ekologikoa mokadu aproposa da eguneko edozein ordutarako edo gosaltzeko edo askaria egiteko mokadu gisa. Agave almibarretan gozotua, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...
Naturaren zaporea
TN009
Kakahueteekin, kalabaza haziekin eta mahaspasekin. Zuntz iturri, otordu artean zerbait zaporetsua eta osasuntsua hartzeko aukera aproposa da. Gosari edo askariaren parte gisa ere ikus daiteke. %100 ekologikoa, agave almibarretan gozotua dago, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia. ...
Naturaren zaporea
TN008
Fruitu lehor eta hazien barra goxoa sagar deshidratatu eta kanela zatiekin. Agave almibarretan gozotua eta ukitu gazi-gozo originalarekin, ezin hobea da mokadu zaporetsuen zaleentzat. Ekologikoan hazitako osagaiekin egina, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...
Naturaren zaporea
TN006
Mahaspasa, sesamo-hazi eta almendra txigortuen nahasketa barra batean. Arroz marroi kurruskarien oinarri leunarekin, eguneko edozein unetan mokadu gisa jateko barra ezin hobea da. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina eta agave almibarretan gozotua. Glutenik gabe eta beganoentzako egokia....
Naturaren zaporea
TN005
Fruitu lehorrak eta haziak barra Brasilgo fruitu lehor zatiekin. Intxaur mota honetako selenio-eduki handiarekin, ekologikoki hazitako mokadu ezin hobea da beganoentzat eta glutenik gabekoentzat. Mahaspasekin, kalabaza haziekin eta kakahueteekin, agave almibarretan gozotu da eta ehundura berezia eta zapore goxoa ditu.
Naturaren zaporea
TN004
Kakahuete hutsa. Gehienez %72 kakahuete zatiak kakahuete-gurinarekin eta agave almibarretan nahastuta taberna goxo batean, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Gama osoko barra proteina gehien duena, glutenik gabeko ziurtagiria eta beganoentzat egokia. %100 ekologikoa, %100 naturala. ...
Naturaren zaporea
TN003
Zapore gozoa gustatzen bazaizu, taberna hau maite izango duzu. Anakar, kakahuete, hazi eta granada deshidratatu zatiekin egina dago eta fruitu eta fruitu lehorraren konbinazio ezin hobea da mokadu osasuntsu eta begano batez gozatzeko. Osagai ekologikoekin egina, Glutenik Gabeko ziurtagiria du eta agave almibarretan gozotua dago. ...
Finestra sul Cielo
1KREMAK
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako kakahuete-gurina. Ehundura krematsua eta benetako kakahuete errearen zaporearekin, erreferentzia hau aproposa da ogi txigortuetan zabaltzeko eta gainean banana xerrak eta kakao ale gordinak gehitzeko. Glutenik gabeko gozamena ahosabaiarentzat eta landare-proteina iturri. ...
Finestra sul Cielo
1CREAMRAC
Nekazaritza ekologikoko kakahuete erre eta xehatuekin prestatutako kakahuete-gurin kurruskaria. Ehundura kurruskariagoa eta zapore bizia duena, krema hau proteina begetalen iturria da eta Glutenik gabeko ziurtagiria du. Gehitu zure barazki edari irabiatuari, dattilekin eta kakao gordinarekin, eta lortu mokadu goxo-energetikoa. ...
Finestra sul Cielo
1 MINICU
Espelta cracker kurruskariak eta goxoak, %100 organiko osagaiekin eta palma oliorik gabe egindako turmerikarekin eta piperrekin. Kanape koloretsuak prestatzeko edo hummus, tahini edo amasake barazkiekin konbinatzeko aproposa. Beganoentzat egokia. ...
Vivibio
VBIO518
Glutenik gabeko olo edaria bi osagairekin bakarrik egina: ura eta olo ekologikoa. Gantz gutxi izateaz gain, azukre erantsirik ez edukitzeaz gain, erreferentzia honek gorputz osoko ehundura du, behi-esnearen alternatiba ezin hobea bihurtzen duena. Glutenik gabeko ziurtagiria eta %100 begetala.
Lerdenagoa
SLE01
Konjac organikoz egindako Slendier espageti goxo eta harrigarriak, milaka urtez erabilitako japoniar japoniar zaharreko barazki oso kaloria gutxiko otordu nagusiekin laguntzeko. Zuntz iturri ere bada eta glutenik gabeko ziurtagiria duen platera. Espagetiak boloñesa saltsarekin edo barazki eta tofu nahasketarekin... Zein aukeratzen duzu jateko? ...
Lerdenagoa
SLE02
Slendier arroz harrigarri eta arina konjac ekologikoarekin prestatua, japoniar jatorriko antzinako barazkia, milaka urtez plater nagusien osagarri gisa erabili zena. Produktu honen sekretua kaloria gutxiko edukia eta zuntz eduki handia da, arroz tradizionalaren alternatiba ezin hobea da. Inoiz ez da arroza jatea hain erraza izan! Ziurtagiria...
Lerdenagoa
SLE03
Konjac organikoz egindako fideoak. Sustrai hau, Japoniako herrialdekoa, bere kaloria gutxigatik eta zuntz edukiagatik nabarmentzen da. Horrez gain, ez du glutenik eta beganoentzako egokia da. Prestatu ekialdeko afaria Konjac fideoekin eta koko krema saltsarekin eta lekaleekin... Eta familia osoa harrituko duzu! ...
Lerdenagoa
SLE05
Imajinatzen al duzu ia kaloriarik gabeko barazkiekin benetako fettuccine jatea? Sekretua Slendier-en konjac organikoan dago! Jatorri japoniarra duen erroa, zuntz-eduki handia eta energia-kontsumo txikia duelako. Pasta hau gari fettuccine tradizionalaren alternatiba aproposa da, ez hain digerigarria eta kaloria karga askoz handiagoa duena. Beganoentzako aproposa eta ziurtatutako...
Lerdenagoa
SLE06
Konjac organikoarekin egindako Slendier aingeru ilearen pasta original eta goxoa. Jatorri japoniarra duen barazki hau milaka urtez erabili izan zen japoniarren otordu nagusien lagungarri gisa, eduki kaloriko gutxigatik. Prestatzeko plater arina eta azkarra, sasoiko barazki salda batekin nahasteko aproposa. Horrez gain, glutenik gabeko ziurtagiria du eta egokia da ...
Germinala
GM022
Glutenik gabeko cracker mini hauek itxaroten ari zaren mokadu gazi alternatiba ezin hobea dira. Zapore paregabea eta familia osoarentzako egokia den ehundura kurruskaria dute gaileta biribilek aladarrarekin eginak. %100 landare-osagaiekin eta jatorri ekologikoarekin egina. Aproposa de Germinal Bio erremolatxa hummus klasikoarekin zabaltzeko.
Germinala
GM015
Glutenik gabeko olo-goletak nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako kakaoarekin. Olo-irin osoarekin egindako formulazioak zapore txigortu eta kurruskaria ematen digu, kakaoaren gozotasunarekin bat egiten duena. Zuntz aberatsak dira, gosaltzeko edo askaria egiteko edozein barazki edarirekin konbinatzeko aproposak dira.
Germinala
GM014
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako glutenik gabeko olo-goleta integralak. Olo-harin integralak zapore txigortua eta kurruskari goxoa ematen digu. Zuntz aberatsak dira, gosaltzeko edo askaria egiteko edozein barazki edarirekin konbinatzeko aproposak dira.
Germinala
GM020
Glutenik gabeko fruta gorrien tartaletak eguneko edozein unetan aproposa dira. Arroz-irina duen formulazioak lurrazalari kurritxa ematen dio, fruta gorrien betegarriak marrubi eta mugurdien ukitu gozoak ditu. Glutenik gabeko ziurtagiria.
Moulin du Pivert
LMP014
Nekazaritza %100 ekologikotik eta palma oliorik gabeko zerealekin eta txokolatearekin prestatutako gosari-galerak. Ehundura kurruskaria eta zapore goxoa duten cookieak, gehien gustatzen zaizun landare-esnearekin konbinatzeko eta... eguna energiaz hasteko! Zuntz iturria eta arrautzarik gabe....
Moulin du Pivert
LMP008
Twibio blueberry ogitartekoa %100 osagai ekologikoekin egina, palma oliorik gabe eta beganoentzat egokia. Zaporearen eta ehunduraren konbinazio antioxidatzailea, eguneko edozein unetan askaria egiteko aproposa. Banakako formatu erosoan aurkeztuta, nahi duzun lekura eramateko....
Moulin du Pivert
LMP005
Txokolate beltz hutsez betetako gaileta kurruskari eta zaporetsuak gozoki osasuntsuen zaleei zuzenduta. Osagai %100 ekologikoekin egina, palma oliorik gabe eta arrautzarik gabe. Frantziako 1. ahosabaiarentzat gozoa formatu indibidual egokian aurkeztua, nahi duzun lekura eramateko....
Germinala
GM013
Glutenik gabeko kakao-olo tarta %100 osagai ekologikoekin egina dago, eta ehundura leun eta belartsua du, kakaoaren gozotasunarekin eta oloaren zapore bereizgarriarekin. Familia osoarentzako aproposa da gosaltzeko edo mokadu gisa. Gozatu glutenik gabeko olozko tarta goxo hau kakaoarekin.