Manuka eztia 50 g (MGO 100+)

Erref.: MH005
Kantitatea: 0,05
8,86 €
Zergak barne
Zenbatekoa
ManukaOsasuna
gogoko_muga gerorako gorde

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 50 g formatuan eta MGO 100+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta bere propietateen zati handi baten arduraduna.

Manuka eztia Zeelanda Berriko hegoaldeko erleek ekoizten dute eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estuki kontrolatuta.

Manuka eztia monoflorala MGO 100+.

Gutxienez 100 mg/Kg metilglioxal edukitzea ziurtatua.

Ez da egokia 12 hilabetetik beherako haurrentzat. Gorde leku fresko eta lehor batean, 25 ºC-tik behera.

kcal.335
kJ.1400
karbohidratoak82,10
horietatik azukreak82,10
proteina0
Gantzak:0
horietatik saturatuak0
Gatza0,03
Kategoria bereko beste 6 produktu:

ManukaOsasuna

MH013

Gozokiak Manuka eztiarekin eta limoiarekin (MGO 400+)

Gozoki leun hauek Zeelanda Berriko Manuka ezti bikainen ontasuna limoiaren zapore natural freskoarekin eta C bitaminaren gehigarriarekin konbinatzen dituzte. Goi-mailako MGO ™ 400 + Manuka eztiarekin egina, metilglioxal naturalaren edukiagatik ziurtatua (400 mg/). kilogramo). Konposatu hori da Manuka eztia hain berezi, purua eta propietatez betea egiten duena. Osagai %100 naturalekin, kolore edo zapore artifizialik gabe.

ManukaOsasuna

MH012

Gozokiak Manuka eztiarekin eta grosella beltzarekin (MGO 400+)

Gozoki leun hauek Zeelanda Berriko Manuka eztiaren ontasuna konbinatzen dute koros beltzaren fruta zapore freskoarekin eta C bitaminaren gehigarri batekin. Goi-mailako MGO ™ 400 + Manuka eztiarekin egina, bere metilglioxal eduki naturalarekin ziurtatua (400 mg/kg). ). Konposatu hau da Manuka eztia hain berezi, purua eta propietatez betea egiten duena. Osagai %100 naturalekin, kolore edo zapore artifizialik gabe.

ManukaOsasuna

MH004

Manuka eztia 250 g (MGO 100+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 100+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

Oinarrizko prezioa -%10

ManukaOsasuna

MH007

Manuka eztia 500 g (MGO 250+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 500 g formatuan eta MGO 250+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH006

Manuka eztia 250 g (MGO 250+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 250+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH010

Manuka eztia 250 g (MGO 550+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 550+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1ALMITAP

Tapioka almidoia ekologikoa

Ezagutu tapioka almidoi berria. Tapioka-almidoia mandioka-erroa garbituz lortzen da, gero xehatu, zentrifugatu eta ura almidoitik bereizten da. Azkenik, almidoia lehortu eta ontziratu egiten da. Plater gozoak eta gaziak prestatzeko aproposa.

argital

AR136

zimurren aurkako olioa

ARGITAL zimurren aurkako olioak argan eta arrosa mosqueta landare-olio purua dauka, gantz azido asegabeetan aberatsa, ezinbestekoa azala gazte eta elastikoa mantentzeko eta, horrela, zimurrak agertzea saihesteko. Kontserbatzailerik gabe....

Finestra sul Cielo

1FAPOSPI

tximeleta trikoloreak

Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Voelkel

VK009

Sagar eta azenario zukua Demeter BIO

Fruta eta barazki zuku goxoa, azenarioen usaina eta sagar mamiaren gozotasuna uztartzen dituena. A probitaminan aberatsa den edari freskagarria. Eguneko edozein ordutarako osagarri aproposa! Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak dira eta nekazaritza ekologikotik datoz, eskualdeko laborantzari lagunduz....

Baliteke interesa izatea ere

ManukaOsasuna

MH004

Manuka eztia 250 g (MGO 100+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 100+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.