Gozokiak Manuka eztiarekin eta propoliarekin (MGO 400+)

Ref: MH014
Cantidad: 0.07
7,95 €
Zergak barne
Zenbatekoa
ManukaOsasuna
gogoko_muga gerorako gorde

Gozoki leun hauek Zeelanda Berriko Manuka eztiaren ontasuna, propoliaren babes-ahalmen naturala eta C bitaminaren bonus gehigarri bat konbinatzen dituzte. Goi-mailako MGO ™ 400 + Manuka eztiarekin egina, metilglioxal naturalaren edukiagatik (400 mg). /kilogramo). Konposatu hau da Manuka eztia hain berezi, purua eta propietatez betea egiten duena. Osagai %100 naturalekin, kolore edo zapore artifizialik gabe.

Azucar de caña (55%), sirope de glucosa (36%), miel de manuka MGO 400 (4,5%), agua, propóleo (2%), aroma natural con aceite de limon, vitamina C

Alergenoak:

Puede contener trazas de soja y derivados, leche , lactosa y derivados.

Consumo directo. Conservar en lugar fresco y seco, por debajo de 25 ?C.

kcal.398
kJ.1690
karbohidratoak98,30
horietatik azukreak65,80
proteina1,70
Gantzak:0,20
horietatik saturatuak0,10
Gatza0,10
Kategoria bereko beste 6 produktu:

ManukaOsasuna

MH005

Manuka eztia 50 g (MGO 100+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 50g formatuan eta MGO 100+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta bere propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH011

Manuka eztia 500 g (MGO 550+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 500 g formatuan eta MGO 550+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH010

Manuka eztia 250 g (MGO 550+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 550+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH004

Manuka eztia 250 g (MGO 100+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 100+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH006

Manuka eztia 250 g (MGO 250+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 250+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH009

Manuka eztia 500 g (MGO 400+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 500 g formatuan eta MGO 400+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta bere propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:
Oinarrizko prezioa -%5

bizia

VI043

Crunchy Coconut - Txokolate-barra kurruskaria kokoarekin

Txokolate beltzaren zaleentzat barra samurra eta krematsua. Dominikar Errepublikako kakaoarekin egina eta leunena oliba-olioaren eduki finari esker. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

bizia

VI003

Txokolate beltza %71 Santo Domingo BIO

VIVANI Txokolate Iluna txokolate-zale guztientzat gozamena da, kakao-eduki handia duena eta mundu zirraragarri honetan sartzen direnentzat hastapen paregabea duena. Dominikar Errepublikako kakao ekologiko onenaren %71 dauka. Vegan, plastikorik gabeko eta Rainforest ziurtagiria.

Altze Beltza

AN008

gari duro penne

Zaporetsua, zakarra eta eskuz egindakoa. Alce Neroren Italiako gari penne ekologikoa da.Italiako hegoaldean hazitako gari duroarekin eginak dira eta barazkiekin edo markako edozein pesto edo passatarekin konbinatzeko aproposak dira. Goxoak izango dira!

Errege Quinoa

QR010

Quinoa beltz organikoa benetako alea % 100 plastikorik gabekoa

Benetako quinoa alea quinoa-ren kalitaterik onena da. Munduko gatz basamortu handienetik gertu hazten da, Salar de Uyunitik, eta horrek elikagai eta bitamina bikainak ematen dizkio. Gainera, glutenik gabeko eta saponinarik gabeko ziurtagiria du. Ontzietan %100ean

Moulin du Pivert

LMP002

Matcha te berdea tentazio galletak

Tentazio cookie originalak eta harrigarriak, txokolate ilunaren zapore biziena eta matcha te berdearen zaporerik indartsuena uztartzen dituztenak. Ekologikoan hazitako osagaiekin egina, palma oliorik gabe eta arrautzarik gabe. Dosi bakarreko formatu erosoan aurkezten dira, nahi duzun lekura eramateko eta nahi duzunean haien zaporeaz gozatzeko....

Altze Beltza

AN152

Txokolate barra %75 kakaoarekin

Talamanca eskualdean, Costa Ricako hego-ekialdean, eta Bidezko Merkataritzaren ziurtagiria duen %75eko kakao ekologiko hutsarekin egindako txokolate-barra. Ezin hobea bake une batez gozatzeko....

Baliteke interesa izatea ere

ManukaOsasuna

MH004

Manuka eztia 250 g (MGO 100+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 100+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH007

Manuka eztia 500 g (MGO 250+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 500 g formatuan eta MGO 250+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH008

Manuka eztia 250 g (MGO 400+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 400+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta bere propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH009

Manuka eztia 500 g (MGO 400+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 500 g formatuan eta MGO 400+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta bere propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH011

Manuka eztia 500 g (MGO 550+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 500 g formatuan eta MGO 550+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.