Altze Beltza
AN152
Txokolate barra %75 kakaoarekin
Talamanca eskualdean, Costa Ricako hego-ekialdean, eta Bidezko Merkataritzaren ziurtagiria duen %75eko kakao ekologiko hutsarekin egindako txokolate-barra. Ezin hobea bake une batez gozatzeko....
Txokolate beltz onena %60 kakaoarekin, fruta-usainak dituen grosella beltz krema jasanezin batez betea. Zapore azido eta gozoen eztanda goxoa ahoan. BIO, plastikorik gabeko eta Rainforest ziurtagiria.
Azúcar de caña integral*, pasta de cacao*, sirope de glucosa*, grasa de mantequilla*, yogur con leche desgrasada en polvo*, grosella negra* (concentrado), acerola en polvo*, manteca de cacao*, alcohol*. (0,2%), aroma: grosella negra*. Cacao: 60% mínimo
Esnea dauka. Gluten arrastoak izan ditzake, fruitu lehorrak.
Mantendu fresko eta lehorra (15-18 °C)
kcal. | 488 |
---|---|
kJ. | 2043 |
karbohidratoak | 63,90 |
horietatik azukreak | 58 |
proteina | 4,20 |
Gantzak: | 22,40 |
horietatik saturatuak | 14,10 |
Altze Beltza
AN152
Talamanca eskualdean, Costa Ricako hego-ekialdean, eta Bidezko Merkataritzaren ziurtagiria duen %75eko kakao ekologiko hutsarekin egindako txokolate-barra. Ezin hobea bake une batez gozatzeko....
bizia
VI045
Pastezale guztientzat ezinbestekoa: esne-txokolatezko estalkia txokolateetarako, postreetarako, pasteletarako eta bestelako sorkuntzetarako. 200 g-ko tablet honen formatuak maneiu erosoa bermatzen du. Kakao-edukia: %35. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI020
El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.
bizia
VI044
Opilaren zale guztientzat ezinbestekoa: txokolate beltzaren estaldura txokolateetarako, postreetarako, pasteletarako eta bestelako sorkuntzetarako. 200 g-ko tablet honen formatuak maneiu erosoa bermatzen du. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI007
Txokolate zuriak eta txokolate beltzak hur kremarekin kafe kurruskariarekin hobetutako tandem bikaina osatzen dute. Italiako zatitxo bat, terraza batean eserita latte macchiato bat dastatzea bezala. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiriarekin.
bizia
VI046
Opilaren zale guztientzat ezinbestekoa: txokolate zuria txokolatea, postreak, pastelak eta bestelako sorkuntzak egiteko. 200 g-ko tablet honen formatuak maneiu erosoa bermatzen du. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Moulin du Pivert
LMP008
Twibio blueberry ogitartekoa %100 osagai ekologikoekin egina, palma oliorik gabe eta beganoentzat egokia. Zaporearen eta ehunduraren konbinazio antioxidatzailea, eguneko edozein unetan askaria egiteko aproposa. Banakako formatu erosoan aurkeztuta, nahi duzun lekura eramateko....
Finestra sul Cielo
1 NORTE
Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...
bizia
VI002
Txokolate beltz onenean eta hur-eduki handiko gianduja fin batean oinarritutako tentazio iluna. Behi-esnerik gabe krematsutasun hutsa: ahosabai beganoentzako egokia den sorkuntza bikaina. BIO, plastikorik gabeko eta Rainforest ziurtagiria.
Moulin du Pivert
LMP014
Nekazaritza %100 ekologikotik eta palma oliorik gabeko zerealekin eta txokolatearekin prestatutako gosari-galerak. Ehundura kurruskaria eta zapore goxoa duten cookieak, gehien gustatzen zaizun landare-esnearekin konbinatzeko eta... eguna energiaz hasteko! Zuntz iturria eta arrautzarik gabe....
Germinala
GM005
Kakao eta bainilaren nahasketa kurruskaria eta goxoa gosariak eta eguneroko pintxoak alaitzeko. Bi koloretako forma dibertigarriarekin, glutenik gabeko cookie hauek ezin hobeak dira nahaste gozo eta gazien zaleentzat. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin.