Fettuccine Konjac Pasta ekologikoa

Ref: SLE05
Kantitatea: 400g
3,99 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • gluten gabeko
  • beganoa
Lerdenagoa

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

CN-BIO-141 EBz kanpoko Nekazaritza

gogoko_muga gerorako gorde

¿Te imaginas comer unos auténticos fettuccine con verduras sin apenas calorías? ¡El secreto está en el konjac orgánico de Slendier! Una raíz de origen japonés que se caracteriza por su alto contenido en fibra y su bajo aporte energético. Esta pasta es la alternativa ideal a los tradicionales fetuccine de trigo, menos digestivos y con una carga calórica muy superior. Apto para veganos y certificado Gluten Free.

Ura, konjac irina (%5).

* nekazaritza ekologikoa

Xukatu likidoa, ondo garbitu urarekin, irakiten ur beroan minutu 1 inguru, xukatu eta gehitu pasta saltsetan, frijituetan, zopetan edo entsaladetan.

kJ35
kcal8
gantzak 0,5
de los cuales saturadas 0,1
karbohidratoak0,5
de los cuales azúcares0,5
Zuntz dietetikoa 4
proteina 0,5
Gatza0,01
Kategoria bereko beste 5 produktu:

Lerdenagoa

SLE03

Konjac Noodle Pasta

Konjac organikoz egindako fideoak. Sustrai hau, Japoniako herrialdekoa, bere kaloria gutxigatik eta zuntz edukiagatik nabarmentzen da. Horrez gain, ez du glutenik eta beganoentzako egokia da. Prestatu ekialdeko afaria Konjac fideoekin eta koko krema saltsarekin eta lekaleekin... Eta familia osoa harrituko duzu! ...

Lerdenagoa

SLE06

Aingeru ile konjac pasta

Konjac organikoarekin egindako Slendier aingeru ilearen pasta original eta goxoa. Jatorri japoniarra duen barazki hau milaka urtez erabili izan zen japoniarren otordu nagusien lagungarri gisa, eduki kaloriko gutxigatik. Prestatzeko plater arina eta azkarra, sasoiko barazki salda batekin nahasteko aproposa. Horrez gain, glutenik gabeko ziurtagiria du eta egokia da ...

Lerdenagoa

SLE02

Arroz konjac pasta

Slendier arroz harrigarri eta arina konjac ekologikoarekin prestatua, japoniar jatorriko antzinako barazkia, milaka urtez plater nagusien osagarri gisa erabili zena. Produktu honen sekretua kaloria gutxiko edukia eta zuntz eduki handia da, arroz tradizionalaren alternatiba ezin hobea da. Inoiz ez da arroza jatea hain erraza izan! Ziurtagiria...

Lerdenagoa

SLE01

Konjac pasta Spaghetti BIO

Konjac organikoz egindako Slendier espageti goxo eta harrigarriak, milaka urtez erabilitako japoniar japoniar zaharreko barazki oso kaloria gutxiko otordu nagusiekin laguntzeko. Zuntz iturri ere bada eta glutenik gabeko ziurtagiria duen platera. Espagetiak boloñesa saltsarekin edo barazki eta tofu nahasketarekin... Zein aukeratzen duzu jateko? ...

Lerdenagoa

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1OLIGI

Ekilore-hazi olio ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko ekilore hazien olioa. Bai egosteko bai hotza zerbitzatzeko erabil daiteke. Saltsak egiteko ere ezin hobea. Berez aberatsa da gantz-azido poliinsaturatu esentzialetan, hala nola omega 6 eta E bitaminan....

Oinarrizko prezioa -%25

Tiama Bio

TI004

Teti lurrin-gozagarria

Teti difusor aromatikoa - Itsasoko ninfa. Usain sutsua, lore usainarekin nahasten diren petalo delikatuen ukitu batekin. AIAB Ziurtagiriarekin, kosmetika ekologikoen Italiako lehen ziurtagiria izanik, produktu artifizialak edo transgenikoak saihesteko sortua. AIAB Ziurtagiriarekin, kosmetika ekologikoen Italiako lehen ziurtagiria izanik, produktu artifizialak edo transgenikoak saihesteko sortua. Plastikorik gabekoa.

Oinarrizko prezioa -%10

Voelkel

VK043

Kombucha Lime eta Jengibre BIO 750ml

Kombucha hartzitutako te edari freskagarri eta dinamizatzailea da. Lima eta jengibrearen konbinazio harmoniatsuak freskagarri hartzitu eta apur bat eferbeszente honi zapore berezia ematen dio. Gehigarririk edo kontzentraturik gabe, %100eko osagai naturalak bakarrik biltzen ditu, pasteurizazioaren bidez kontserbatuak. Garagardo-prozesuan iragazkia sartu gabe, guztiak mantentzen ditu...

Altze Beltza

AN057

Tomate saltsa albahaka BIO

Tomate saltsa aromatikoa albahaka ukitu goxo eta delikatua duen edozein errezetari gehitzeko eta zapore natural eta nahastezina duen saltsaz gozatzeko. %100 organiko eta kalitate handiko osagaiekin egina....

Precio base -20%

bizia

VI031

Txokolate zuriko kalamu karamelua sal-lore ekologikoarekin

Kalamua, behin elementu susmagarria izan zen, duela gutxi berraurkikuntza bat ikusi du osagai polifazetiko gisa. Txokolate zuri ameslari honetako kalamu-haziak karamelizatuta daude, horregatik bere ehundura kurruskaria. Gainera, sal-lore pixka bat gehitzeak goxotasuna atsegin denaren mugen barruan mantentzen du. Emaitza txokolate paregabea da, ñabarduraz aberatsa; merkatuan ez dago produktu parekorik. Kalamuarekin ausartzen direnek eta zapore berrien abentura bilatzaileek ezin dute galdu. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

Finestra sul Cielo

1PUME

Sagar pure ekologikoa

Tenperatura baxuan egositako fruta %100 ekologikoz egindako sagar-purea bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa izateko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....

Baliteke interesa izatea ere

Lerdenagoa

SLE06

Aingeru ile konjac pasta

Konjac organikoarekin egindako Slendier aingeru ilearen pasta original eta goxoa. Jatorri japoniarra duen barazki hau milaka urtez erabili izan zen japoniarren otordu nagusien lagungarri gisa, eduki kaloriko gutxigatik. Prestatzeko plater arina eta azkarra, sasoiko barazki salda batekin nahasteko aproposa. Horrez gain, glutenik gabeko ziurtagiria du eta egokia da ...