Glutenik gabeko olo edaria

Ref: VBIO518
Kantitatea: 1,00 l
2,05 €
Zenbatekoa
  • organikoa
  • gluten gabeko
  • beganoa
Vivibio

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

ES-ECO-019-CT Agricultura UE

gogoko_muga gerorako gorde

Glutenik gabeko olo edaria bi osagairekin bakarrik egina: ura eta olo ekologikoa. Gantz gutxi izateaz gain, azukre erantsirik ez edukitzeaz gain, erreferentzia honek gorputz osoko ehundura du, behi-esnearen alternatiba ezin hobea bihurtzen duena. Glutenik gabeko ziurtagiria eta %100 begetala.

Agua, avena* (14%).

Alergenoak:

Sin gluten

* nekazaritza ekologikoa

Agitar bien antes de usar. Conservar en un lugar fresco y seco, alejado de la luz. Una vez abierto, conservar en el frigorífico (a menos de 4 ºC) y consumir en 3 días.

Kategoria bereko beste 2 produktu:

Finestra sul Cielo

1FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Glutenik gabeko olo edaria iturriko urarekin egina, azukre erantsirik gabe eta %100 begetala. Alemaniako iparraldean glutenik gabeko olo mota batekin ekoizten da. Digerigarritasun handia eta proteina-eduki handia ditu ezaugarri. Barazkijaleentzat eta beganoentzat ere egokia da. Produktu paregabea merkatuan, glutearekiko intolerantzia duen kontsumitzaileari zuzendua....

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1BEAV

Olo edaria 1l

Ekologikoan hazitako olo edari gozoa, azukre erantsirik gabe. Esnearen alternatiba bikaina da, barazkijaleentzat eta beganoentzat aproposa. Laktosarik gabe.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1SEMAC

Osoko makarroiak zekale gainean

Nekazaritza ekologikoko zekale integraleko makarroiak. %100 osoko zekalearekin eginak, edozein saltsa edo ongailurekin konbinatzeko aproposak dira....

Finestra sul Cielo

1PURYU

umeboshi purea

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GMF003

Glutenik gabeko txitxirioa eta tomate lehorreko hanburgesa ekologikoa

Garbantzu eta tomate lehortutako hanburgesak %100 osagai ekologikoekin eginak dira eta garbantzu zapore bizi eta berezia dute. Lekale hau proteina begetalen iturria da, zuntz, burdina, potasio eta kaltzio aberatsa baita. Emaitza: plater goxoa, beganoa eta glutenik gabekoa, jateko prest dagoen bi pakete erosoan aurkeztua....

Finestra sul Cielo

1 TAMAINA

Tamari ekologikoa 250 ml

Sojatik eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak... oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.

Altze Beltza

AN232

Glutenik gabeko artoa eta arroz penne

Osagai organikoekin egindako glutenik gabeko penne goxo eta zaporetsua, Italiako iparraldean hazitakoa. Prozesatzeko teknika burutsu batekin prestatua, gari gogorraren pastaren antzeko zaporea eta ehundura mantentzea lortzen duena, baina glutenik gabea. Saltsa eta ongailu ugarirekin konbinatzeko aproposa. ...

Voelkel

VK036

BioZisch Guarana Cola ekologikoa

Iturri bateko edari apardun freskagarria guarana eta kafeina naturalarekin. BioZisch Guaraná Cola de Voelkel-ek uzta iraunkorreko eta nekazaritza ekologikoko belar eta espezien estraktu bati zor dio zapore delikatua. Guaranan dagoen kafeina naturalak kola-edarien efektu berezi eta estimulatzailea eskaintzen du. Hego Amerikako indiarrek jada ezagutzen eta estimatzen zuten guarana landarearen efektu bizigarria, zeinak ordu askotan gorputzari eta adimenari energia ematen dion, kafeina pixkanaka askatzen baita.

Baliteke interesa izatea ere

Finestra sul Cielo

1FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Glutenik gabeko olo edaria iturriko urarekin egina, azukre erantsirik gabe eta %100 begetala. Alemaniako iparraldean glutenik gabeko olo mota batekin ekoizten da. Digerigarritasun handia eta proteina-eduki handia ditu ezaugarri. Barazkijaleentzat eta beganoentzat ere egokia da. Produktu paregabea merkatuan, glutearekiko intolerantzia duen kontsumitzaileari zuzendua....

Finestra sul Cielo

1FREBERI

Glutenik gabeko arroz edaria

Kalitate handiko arroz italiarrekin egindako % 100 begetala glutenik gabeko arroz edari bikaina. Ez dago azukre erantsirik. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Iturburuko urarekin egina eta zapore leun eta delikatua du ezaugarri. Gosaltzeko edo pintxoetarako esnearen alternatiba gisa aproposa. Ezin hobea pureak, kremak eta mota guztietako postreak prestatzeko ere.