Germinala
GM030
Glutenik gabeko quinoa barra kakaoz betea
Benetako kakao kremaz betetako quinoa barra, eguneko edozein unetan hartzeko mokadu aproposa da. Zaporetsua eta goxoa, ezin izango duzu aurre egin! Glutenik gabeko ziurtagiria.
Fruitu lehorrak eta haziak barra Brasilgo fruitu lehor zatiekin. Intxaur mota honetako selenio-eduki handiarekin, ekologikoki hazitako mokadu ezin hobea da beganoentzat eta glutenik gabekoentzat. Mahaspasekin, kalabaza haziekin eta kakahueteekin, agave almibarretan gozotu da eta ehundura berezia eta zapore goxoa ditu.
Pasas* (22%) (pasas*, aceite de girasol*), cacahuetes tostados* (18%),pipas de girasol* (13%), sirope de ágave*, nueces de Brasil* (8%), jarabe de arroz integral*, pipas de calabaza* (5%), arroz integral tostado*, anacardos* (4%) almendras* (3%), mezcla de aceite de girasol* (aceite de girasol*, antioxidantes: tocoferoles mezclados, extracto de romero*), concentrado de zumo de granada*, espesante: agar.
Contiene cacahuetes y frutos de cáscara. Puede contener trazas sésamo y soja.
Leku fresko eta lehor batean gorde.
kcal. | 482 |
---|---|
kJ. | 2015 |
karbohidratoak | 49 |
horietatik azukreak | 28 |
proteina | 14 |
Gantzak: | 27 |
horietatik saturatuak | 4,20 |
Zuntz dietetikoa | 5,70 |
Gatza | 0 |
Germinala
GM030
Benetako kakao kremaz betetako quinoa barra, eguneko edozein unetan hartzeko mokadu aproposa da. Zaporetsua eta goxoa, ezin izango duzu aurre egin! Glutenik gabeko ziurtagiria.
Naturaren zaporea
TN008
Fruitu lehor eta hazien barra goxoa sagar deshidratatu eta kanela zatiekin. Agave almibarretan gozotua eta ukitu gazi-gozo originalarekin, ezin hobea da mokadu zaporetsuen zaleentzat. Ekologikoan hazitako osagaiekin egina, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...
Naturaren zaporea
TN004
Kakahuete hutsa. Gehienez %72 kakahuete zatiak kakahuete-gurinarekin eta agave almibarretan nahastuta taberna goxo batean, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Gama osoko barra proteina gehien duena, glutenik gabeko ziurtagiria eta beganoentzat egokia. %100 ekologikoa, %100 naturala. ...
Naturaren zaporea
TN009
Kakahueteekin, kalabaza haziekin eta mahaspasekin. Zuntz iturri, otordu artean zerbait zaporetsua eta osasuntsua hartzeko aukera aproposa da. Gosari edo askariaren parte gisa ere ikus daiteke. %100 ekologikoa, agave almibarretan gozotua dago, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia. ...
Naturaren zaporea
TN003
Zapore gozoa gustatzen bazaizu, taberna hau maite izango duzu. Anakar, kakahuete, hazi eta granada deshidratatu zatiekin egina dago eta fruitu eta fruitu lehorraren konbinazio ezin hobea da mokadu osasuntsu eta begano batez gozatzeko. Osagai ekologikoekin egina, Glutenik Gabeko ziurtagiria du eta agave almibarretan gozotua dago. ...
Naturaren zaporea
TN012
Tabernarik Karibekoena! Koko zapore biziarekin, barra hau almendraz, kakahueteez eta anaardoz egindako fruitu lehor osoen nahasketa goxoa da koko fresko zatiekin. Agave almibarretan edulkoratuta, ez du glutenik, beraz, ezin hobea da eguneko edozein unetan mokadu gisa edo gosari edo mokaduaren osagarri natural gisa. %100 ekologikoa eta beganoentzat egokia.
Naturaren zaporea
TN004
Kakahuete hutsa. Gehienez %72 kakahuete zatiak kakahuete-gurinarekin eta agave almibarretan nahastuta taberna goxo batean, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Gama osoko barra proteina gehien duena, glutenik gabeko ziurtagiria eta beganoentzat egokia. %100 ekologikoa, %100 naturala. ...
Altze Beltza
AN219
Fusilli jatorrena, Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta organikoarekin egina. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo pasta entsaladak egiteko...
Finestra sul Cielo
1FRACO
Nekazaritza ekologiko ziurtatuko marrubi konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...
Errege Quinoa
QR028
Sagar eta kanela granola kurruskaria, zuntzetan aberatsa, zure barazki edari gogokoenarekin konbinatzeko aproposa. Bere ehundurak eskuz egindako granola benetakoa gogorarazten du, baina arroz almibarretan gozotua. Glutenik gabeko eta begano gisa ziurtatua. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.
Errege Quinoa
QR029
Koko eta kakao granola arroz almibarretan bakarrik gozotua, eskuz egindako granola gogorarazten duen ehundura duena. Kokoaren fruitu tropikalaren gozotasuna %100 kakao puruarekin maite dutenentzat aproposa. Zuntz aberatsa eta glutenik gabeko eta begano gisa ziurtatua. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.
The Muesli Up
MUP003
Glutenik gabeko mueslia glutenik gabeko olo malutekin, mahaspasekin eta ekologikoki hazitako haziekin egina. Zuntz-eduki handiko muesli hau aproposa da barazki edari, barazki jogurt edo fruta zuku batekin lagunduta gosaltzeko. Beganoentzat egokia. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!
Naturaren zaporea
TN003
Zapore gozoa gustatzen bazaizu, taberna hau maite izango duzu. Anakar, kakahuete, hazi eta granada deshidratatu zatiekin egina dago eta fruitu eta fruitu lehorraren konbinazio ezin hobea da mokadu osasuntsu eta begano batez gozatzeko. Osagai ekologikoekin egina, Glutenik Gabeko ziurtagiria du eta agave almibarretan gozotua dago. ...
Naturaren zaporea
TN004
Kakahuete hutsa. Gehienez %72 kakahuete zatiak kakahuete-gurinarekin eta agave almibarretan nahastuta taberna goxo batean, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Gama osoko barra proteina gehien duena, glutenik gabeko ziurtagiria eta beganoentzat egokia. %100 ekologikoa, %100 naturala. ...
Naturaren zaporea
TN005
Fruitu lehorrak eta haziak barra Brasilgo fruitu lehor zatiekin. Intxaur mota honetako selenio-eduki handiarekin, ekologikoki hazitako mokadu ezin hobea da beganoentzat eta glutenik gabekoentzat. Mahaspasekin, kalabaza haziekin eta kakahueteekin, agave almibarretan gozotu da eta ehundura berezia eta zapore goxoa ditu.
Naturaren zaporea
TN006
Mahaspasa, sesamo-hazi eta almendra txigortuen nahasketa barra batean. Arroz marroi kurruskarien oinarri leunarekin, eguneko edozein unetan mokadu gisa jateko barra ezin hobea da. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina eta agave almibarretan gozotua. Glutenik gabe eta beganoentzako egokia....
Naturaren zaporea
TN008
Fruitu lehor eta hazien barra goxoa sagar deshidratatu eta kanela zatiekin. Agave almibarretan gozotua eta ukitu gazi-gozo originalarekin, ezin hobea da mokadu zaporetsuen zaleentzat. Ekologikoan hazitako osagaiekin egina, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...
Naturaren zaporea
TN009
Kakahueteekin, kalabaza haziekin eta mahaspasekin. Zuntz iturri, otordu artean zerbait zaporetsua eta osasuntsua hartzeko aukera aproposa da. Gosari edo askariaren parte gisa ere ikus daiteke. %100 ekologikoa, agave almibarretan gozotua dago, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia. ...
Naturaren zaporea
TN020
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako proteina-barra goxo eta zaporetsua. Kakahuete errearen eta koko kurruskariaren nahasketarekin primeran konbinatzen den txokolate ilunaren oinarriarekin. Proteina-iturri aproposa, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia... nonahi eraman nahi duzuna!...
Naturaren zaporea
TN021
Harritu zure ahosabaia Taste of Nature-ren txokolate eta karamelu proteina barra berriarekin. Osagai %100 ekologikoekin egina, kakahuete erreen zaporerik goxoena konbinatzen du, karamelu nahasketa batekin eta txokolate puruenaren oinarriarekin. Palma oliorik gabe, glutenik gabe eta beganoentzako egokia....