• -25%

Intxaur barra kokoarekin

Ref: TN012
Kantitatea: 40g
1,64 € 25% de descuento
1,23 €
Zenbatekoa
  • organikoa
  • gluten gabeko
  • beganoa
Naturaren zaporea

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

CA-ORG-006 Nekazaritza EBz kanpokoa

gogoko_muga gerorako gorde

Tabernarik Karibekoena! Koko zapore biziarekin, barra hau almendraz, kakahueteez eta anaardoz egindako fruitu lehor osoen nahasketa goxoa da koko fresko zatiekin. Agave almibarretan edulkoratuta, ez du glutenik, beraz, ezin hobea da eguneko edozein unetan mokadu gisa edo gosari edo mokaduaren osagarri natural gisa. %100 ekologikoa eta beganoentzat egokia.

Sirope de ágave*, coco tostado*(18%), almendras*(14%), cacahuetes tostados*(12%), jarabe de arroz integral*, linaza(9%), anacardos*(6%), arroz integral tostado*, mezcla de aceite de girasol*(aceite de girasol*, antioxidantes: tocoferoles mezclados, extracto de romero*), espesante: agar, aceite de limón*, aroma natural.

Alergenoak:

Contiene cacahuetes y nueces, y puede contener trazas de soja y sésamo.

* nekazaritza ekologikoa

Leku fresko eta lehor batean gorde.

kcal.519
kJ.2170
karbohidratoak47
horietatik azukreak23
proteina13
Gantzak:34
horietatik saturatuak14
Zuntz dietetikoa12
Gatza0,04
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Naturaren zaporea

TN004

kakahuete barra

Kakahuete hutsa. Gehienez %72 kakahuete zatiak kakahuete-gurinarekin eta agave almibarretan nahastuta taberna goxo batean, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Gama osoko barra proteina gehien duena, glutenik gabeko ziurtagiria eta beganoentzat egokia. %100 ekologikoa, %100 naturala. ...

Finestra sul Cielo

1BARMA

Sesamo barra almendrarekin

Sesamo barra eztiarekin gozotutako almendrarekin. Gosaltzeko edo askaria egiteko aproposa. Otordu artean askaria egiteko ere ezin hobea....

Germinala

GM030

Glutenik gabeko quinoa barra kakaoz betea

Benetako kakao kremaz betetako quinoa barra, eguneko edozein unetan hartzeko mokadu aproposa da. Zaporetsua eta goxoa, ezin izango duzu aurre egin! Glutenik gabeko ziurtagiria.

Naturaren zaporea

TN010

Intxaur barra ahabiekin

Intxaur eta puztutako arroz marroietan oinarritutako barra harrigarria, ahabi zati oso goxoekin, antioxidatzaileen iturri naturala. Zapore bizia duena, %100 ekologikoa mokadu aproposa da eguneko edozein ordutarako edo gosaltzeko edo askaria egiteko mokadu gisa. Agave almibarretan gozotua, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...

Naturaren zaporea

TN009

Cranberry Intxaur Taberna

Kakahueteekin, kalabaza haziekin eta mahaspasekin. Zuntz iturri, otordu artean zerbait zaporetsua eta osasuntsua hartzeko aukera aproposa da. Gosari edo askariaren parte gisa ere ikus daiteke. %100 ekologikoa, agave almibarretan gozotua dago, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia. ...

Naturaren zaporea

TN003

Intxaur barra granadarekin

Zapore gozoa gustatzen bazaizu, taberna hau maite izango duzu. Anakar, kakahuete, hazi eta granada deshidratatu zatiekin egina dago eta fruitu eta fruitu lehorraren konbinazio ezin hobea da mokadu osasuntsu eta begano batez gozatzeko. Osagai ekologikoekin egina, Glutenik Gabeko ziurtagiria du eta agave almibarretan gozotua dago. ...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1BENOC

Arroz edaria hurrekin 1l

Italiako arroz eta hur ekologikoen ale osoekin egindako hur-arroz edari freskagarria. Zapore gozo naturalarekin, esnearen alternatiba bikaina da erabilera guztietan. %80 baino gehiago lehengai berriztagarriekin ekoitzitako ontziak. Ingurumen-inpaktua murriztea. Laktosarik eta glutenik gabe.

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Finestra sul Cielo

1 TAMAINA

Tamari ekologikoa 250 ml

Sojatik eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak... oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.

Oinarrizko prezioa -%10

Altze Beltza

AN003

Gari osoa durum penne

Italiako gari osoko penne artisau moduan hazita, pestizida edo herbizidarik gabe. Brontzezko trafiladuraz egina, pastari ehundura zakarra ematen dion artisau teknika, gehitzen duzun edozein saltsa hobeto xurgatzeko aproposa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena....

Naturaren zaporea

TN010

Intxaur barra ahabiekin

Intxaur eta puztutako arroz marroietan oinarritutako barra harrigarria, ahabi zati oso goxoekin, antioxidatzaileen iturri naturala. Zapore bizia duena, %100 ekologikoa mokadu aproposa da eguneko edozein ordutarako edo gosaltzeko edo askaria egiteko mokadu gisa. Agave almibarretan gozotua, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...

Finestra sul Cielo

1SPALAJ

Albahaka eta baratxuri espagetiak

%100 Italiako pasta tradizionala gari gogor ekologikoarekin egindako semola, tenperatura baxuan prestatua eta lehortua (gehienez 45º). Pesto edo beste edozein ongailurekin konbinatzeko aproposa. ...

Baliteke interesa izatea ere

Naturaren zaporea

TN003

Intxaur barra granadarekin

Zapore gozoa gustatzen bazaizu, taberna hau maite izango duzu. Anakar, kakahuete, hazi eta granada deshidratatu zatiekin egina dago eta fruitu eta fruitu lehorraren konbinazio ezin hobea da mokadu osasuntsu eta begano batez gozatzeko. Osagai ekologikoekin egina, Glutenik Gabeko ziurtagiria du eta agave almibarretan gozotua dago. ...

Naturaren zaporea

TN004

kakahuete barra

Kakahuete hutsa. Gehienez %72 kakahuete zatiak kakahuete-gurinarekin eta agave almibarretan nahastuta taberna goxo batean, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Gama osoko barra proteina gehien duena, glutenik gabeko ziurtagiria eta beganoentzat egokia. %100 ekologikoa, %100 naturala. ...

Naturaren zaporea

TN005

Brasilgo intxaur barra haziekin eta mahaspasekin

Fruitu lehorrak eta haziak barra Brasilgo fruitu lehor zatiekin. Intxaur mota honetako selenio-eduki handiarekin, ekologikoki hazitako mokadu ezin hobea da beganoentzat eta glutenik gabekoentzat. Mahaspasekin, kalabaza haziekin eta kakahueteekin, agave almibarretan gozotu da eta ehundura berezia eta zapore goxoa ditu.

Naturaren zaporea

TN006

Almendra barra haziekin eta mahaspasekin

Mahaspasa, sesamo-hazi eta almendra txigortuen nahasketa barra batean. Arroz marroi kurruskarien oinarri leunarekin, eguneko edozein unetan mokadu gisa jateko barra ezin hobea da. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina eta agave almibarretan gozotua. Glutenik gabe eta beganoentzako egokia....

Naturaren zaporea

TN008

Intxaur barra sagar eta kanelarekin

Fruitu lehor eta hazien barra goxoa sagar deshidratatu eta kanela zatiekin. Agave almibarretan gozotua eta ukitu gazi-gozo originalarekin, ezin hobea da mokadu zaporetsuen zaleentzat. Ekologikoan hazitako osagaiekin egina, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...

Naturaren zaporea

TN009

Cranberry Intxaur Taberna

Kakahueteekin, kalabaza haziekin eta mahaspasekin. Zuntz iturri, otordu artean zerbait zaporetsua eta osasuntsua hartzeko aukera aproposa da. Gosari edo askariaren parte gisa ere ikus daiteke. %100 ekologikoa, agave almibarretan gozotua dago, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia. ...

Oinarrizko prezioa -%25

Naturaren zaporea

TN012

Intxaur barra kokoarekin

Tabernarik Karibekoena! Koko zapore biziarekin, barra hau almendraz, kakahueteez eta anaardoz egindako fruitu lehor osoen nahasketa goxoa da koko fresko zatiekin. Agave almibarretan edulkoratuta, ez du glutenik, beraz, ezin hobea da eguneko edozein unetan mokadu gisa edo gosari edo mokaduaren osagarri natural gisa. %100 ekologikoa eta beganoentzat egokia.