• -20%

Intxaur barra kokoarekin

Ref: TN012
Kantitatea: 40g
1,95 € 20% de descuento
1,56 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • gluten gabeko
  • beganoa
Naturaren zaporea

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

CA-ORG-006 Nekazaritza EBz kanpokoa

gogoko_muga gerorako gorde

Tabernarik Karibekoena! Koko zapore biziarekin, barra hau almendraz, kakahueteez eta anaardoz egindako fruitu lehor osoen nahasketa goxoa da koko fresko zatiekin. Agave almibarretan edulkoratuta, ez du glutenik, beraz, ezin hobea da eguneko edozein unetan mokadu gisa edo gosari edo mokaduaren osagarri natural gisa. %100 ekologikoa eta beganoentzat egokia.

Sirope de ágave*, coco tostado*(18%), almendras*(14%), cacahuetes tostados*(12%), jarabe de arroz integral*, linaza(9%), anacardos*(6%), arroz integral tostado*, mezcla de aceite de girasol*(aceite de girasol*, antioxidantes: tocoferoles mezclados, extracto de romero*), espesante: agar, aceite de limón*, aroma natural.

Alergenoak:

Contiene cacahuetes y nueces, y puede contener trazas de soja y sésamo.

* nekazaritza ekologikoa

Leku fresko eta lehor batean gorde.

kcal.519
kJ.2170
karbohidratoak47
horietatik azukreak23
proteina13
Gantzak:34
horietatik saturatuak14
Zuntz dietetikoa12
Gatza0,04
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Naturaren zaporea

TN008

Intxaur barra sagar eta kanelarekin

Fruitu lehor eta hazien barra goxoa sagar deshidratatu eta kanela zatiekin. Agave almibarretan gozotua eta ukitu gazi-gozo originalarekin, ezin hobea da mokadu zaporetsuen zaleentzat. Ekologikoan hazitako osagaiekin egina, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...

Naturaren zaporea

TN020

Txokolate eta koko proteina barra

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako proteina-barra goxo eta zaporetsua. Kakahuete errearen eta koko kurruskariaren nahasketarekin primeran konbinatzen den txokolate ilunaren oinarriarekin. Proteina-iturri aproposa, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia... nonahi eraman nahi duzuna!...

Naturaren zaporea

TN004

kakahuete barra

Kakahuete hutsa. Gehienez %72 kakahuete zatiak kakahuete-gurinarekin eta agave almibarretan nahastuta taberna goxo batean, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Gama osoko barra proteina gehien duena, glutenik gabeko ziurtagiria eta beganoentzat egokia. %100 ekologikoa, %100 naturala. ...

Germinala

GM030

Glutenik gabeko quinoa barra kakaoz betea

Benetako kakao kremaz betetako quinoa barra, eguneko edozein unetan hartzeko mokadu aproposa da. Zaporetsua eta goxoa, ezin izango duzu aurre egin! Glutenik gabeko ziurtagiria.

Naturaren zaporea

TN006

Almendra barra haziekin eta mahaspasekin

Mahaspasa, sesamo-hazi eta almendra txigortuen nahasketa barra batean. Arroz marroi kurruskarien oinarri leunarekin, eguneko edozein unetan mokadu gisa jateko barra ezin hobea da. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina eta agave almibarretan gozotua. Glutenik gabe eta beganoentzako egokia....

Naturaren zaporea

TN005

Brasilgo intxaur barra haziekin eta mahaspasekin

Fruitu lehorrak eta haziak barra Brasilgo fruitu lehor zatiekin. Intxaur mota honetako selenio-eduki handiarekin, ekologikoki hazitako mokadu ezin hobea da beganoentzat eta glutenik gabekoentzat. Mahaspasekin, kalabaza haziekin eta kakahueteekin, agave almibarretan gozotu da eta ehundura berezia eta zapore goxoa ditu.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Lerdenagoa

SLE03

Konjac Noodle Pasta

Konjac organikoz egindako fideoak. Sustrai hau, Japoniako herrialdekoa, bere kaloria gutxigatik eta zuntz edukiagatik nabarmentzen da. Horrez gain, ez du glutenik eta beganoentzako egokia da. Prestatu ekialdeko afaria Konjac fideoekin eta koko krema saltsarekin eta lekaleekin... Eta familia osoa harrituko duzu! ...

Naturaren zaporea

TN010

Intxaur barra ahabiekin

Intxaur eta puztutako arroz marroietan oinarritutako barra harrigarria, ahabi zati oso goxoekin, antioxidatzaileen iturri naturala. Zapore bizia duena, %100 ekologikoa mokadu aproposa da eguneko edozein ordutarako edo gosaltzeko edo askaria egiteko mokadu gisa. Agave almibarretan gozotua, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...

The Muesli Up

MUP003

Jatorrizko muesli Glutenik gabeko %100 konpostagarria

Glutenik gabeko mueslia glutenik gabeko olo malutekin, mahaspasekin eta ekologikoki hazitako haziekin egina. Zuntz-eduki handiko muesli hau aproposa da barazki edari, barazki jogurt edo fruta zuku batekin lagunduta gosaltzeko. Beganoentzat egokia. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1FRUKO

Basoko fruitu konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatuaren basoko fruituen konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Altze Beltza

AN003

Gari osoa durum penne

Italiako gari osoko penne artisau moduan hazita, pestizida edo herbizidarik gabe. Brontzezko trafiladuraz egina, pastari ehundura zakarra ematen dion artisau teknika, gehitzen duzun edozein saltsa hobeto xurgatzeko aproposa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena....

Baliteke interesa izatea ere

Naturaren zaporea

TN003

Intxaur barra granadarekin

Zapore gozoa gustatzen bazaizu, taberna hau maite izango duzu. Anakar, kakahuete, hazi eta granada deshidratatu zatiekin egina dago eta fruitu eta fruitu lehorraren konbinazio ezin hobea da mokadu osasuntsu eta begano batez gozatzeko. Osagai ekologikoekin egina, Glutenik Gabeko ziurtagiria du eta agave almibarretan gozotua dago. ...

Naturaren zaporea

TN004

kakahuete barra

Kakahuete hutsa. Gehienez %72 kakahuete zatiak kakahuete-gurinarekin eta agave almibarretan nahastuta taberna goxo batean, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Gama osoko barra proteina gehien duena, glutenik gabeko ziurtagiria eta beganoentzat egokia. %100 ekologikoa, %100 naturala. ...

Naturaren zaporea

TN005

Brasilgo intxaur barra haziekin eta mahaspasekin

Fruitu lehorrak eta haziak barra Brasilgo fruitu lehor zatiekin. Intxaur mota honetako selenio-eduki handiarekin, ekologikoki hazitako mokadu ezin hobea da beganoentzat eta glutenik gabekoentzat. Mahaspasekin, kalabaza haziekin eta kakahueteekin, agave almibarretan gozotu da eta ehundura berezia eta zapore goxoa ditu.

Naturaren zaporea

TN006

Almendra barra haziekin eta mahaspasekin

Mahaspasa, sesamo-hazi eta almendra txigortuen nahasketa barra batean. Arroz marroi kurruskarien oinarri leunarekin, eguneko edozein unetan mokadu gisa jateko barra ezin hobea da. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina eta agave almibarretan gozotua. Glutenik gabe eta beganoentzako egokia....

Naturaren zaporea

TN008

Intxaur barra sagar eta kanelarekin

Fruitu lehor eta hazien barra goxoa sagar deshidratatu eta kanela zatiekin. Agave almibarretan gozotua eta ukitu gazi-gozo originalarekin, ezin hobea da mokadu zaporetsuen zaleentzat. Ekologikoan hazitako osagaiekin egina, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...

Naturaren zaporea

TN009

Cranberry Intxaur Taberna

Kakahueteekin, kalabaza haziekin eta mahaspasekin. Zuntz iturri, otordu artean zerbait zaporetsua eta osasuntsua hartzeko aukera aproposa da. Gosari edo askariaren parte gisa ere ikus daiteke. %100 ekologikoa, agave almibarretan gozotua dago, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia. ...

Precio base -20%

Naturaren zaporea

TN012

Intxaur barra kokoarekin

Tabernarik Karibekoena! Koko zapore biziarekin, barra hau almendraz, kakahueteez eta anaardoz egindako fruitu lehor osoen nahasketa goxoa da koko fresko zatiekin. Agave almibarretan edulkoratuta, ez du glutenik, beraz, ezin hobea da eguneko edozein unetan mokadu gisa edo gosari edo mokaduaren osagarri natural gisa. %100 ekologikoa eta beganoentzat egokia.