Txokolate eta koko proteina barra

Ref: TN020
Kantitatea: 40g
2,00 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • gluten gabeko
Naturaren zaporea

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

Amendoins torrados*, sementes de abóbora*, coco torrado* (13%), açúcar de cana*, xarope de arroz integral*, sementes de girassol*, chocolate* (4,5%) (açúcar de cana*, chocolate amargo (1,7%), manteiga de cacau*, lecitina de soja*), óleo de coco, proteí

gogoko_muga gerorako gorde

Deliciosa y sabrosa barrita protein elaborada con ingredientes procedentes de cultivo ecológico. Con una base de chocolate negro que combina a la perfección con la mezcla de los cacahuetes tostados y el coco crujiente. El snack ideal fuente de proteína, sin gluten y apto para veganos que querrás llevar …¡a todas partes!

Cacahuetes tostados*, pipas de calabaza*, coco tostado* (13%), azúcar de caña*, jarabe de arroz integral*, pipas de girasol*, chocolate (4,5%)*, (azúcar de caña*, chocolate no endulzado (1,7%)*, manteca de cacao*, lectina de soja*), aceite de coco, proteína de arroz integral (3,8%)*, copos de judías pintas*, (judías pintas*, sal), mezcla de aceite de girasol*,( aceite de girasol*, antioxidantes: tocoferoles mixtos, extracto de romero*),melaza*, aroma natural, espesante: agar.

Alergenoak:

Kakahueteak eta soja ditu. Fruitu lehorrak, sesamoa eta esne arrastoak izan ditzake.

* nekazaritza ekologikoa

Leku fresko eta lehor batean gorde.

kcal.540
kJ.2259
karbohidratoak34
horietatik azukreak18
proteina16
Gantzak:40
horietatik saturatuak17
Zuntz dietetikoa6
Gatza0,07
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Naturaren zaporea

TN010

Intxaur barra ahabiekin

Intxaur eta puztutako arroz marroietan oinarritutako barra harrigarria, ahabi zati oso goxoekin, antioxidatzaileen iturri naturala. Zapore bizia duena, %100 ekologikoa mokadu aproposa da eguneko edozein ordutarako edo gosaltzeko edo askaria egiteko mokadu gisa. Agave almibarretan gozotua, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...

Germinala

GM030

Glutenik gabeko quinoa barra kakaoz betea

Benetako kakao kremaz betetako quinoa barra, eguneko edozein unetan hartzeko mokadu aproposa da. Zaporetsua eta goxoa, ezin izango duzu aurre egin! Glutenik gabeko ziurtagiria.

Precio base -20%

Naturaren zaporea

TN021

Txokolate eta karamelu proteina barra

Harritu zure ahosabaia Taste of Nature-ren txokolate eta karamelu proteina barra berriarekin. Osagai %100 ekologikoekin egina, kakahuete erreen zaporerik goxoena konbinatzen du, karamelu nahasketa batekin eta txokolate puruenaren oinarriarekin. Palma oliorik gabe, glutenik gabe eta beganoentzako egokia....

Naturaren zaporea

TN008

Intxaur barra sagar eta kanelarekin

Fruitu lehor eta hazien barra goxoa sagar deshidratatu eta kanela zatiekin. Agave almibarretan gozotua eta ukitu gazi-gozo originalarekin, ezin hobea da mokadu zaporetsuen zaleentzat. Ekologikoan hazitako osagaiekin egina, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...

Naturaren zaporea

TN009

Cranberry Intxaur Taberna

Kakahueteekin, kalabaza haziekin eta mahaspasekin. Zuntz iturri, otordu artean zerbait zaporetsua eta osasuntsua hartzeko aukera aproposa da. Gosari edo askariaren parte gisa ere ikus daiteke. %100 ekologikoa, agave almibarretan gozotua dago, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia. ...

Naturaren zaporea

TN006

Almendra barra haziekin eta mahaspasekin

Mahaspasa, sesamo-hazi eta almendra txigortuen nahasketa barra batean. Arroz marroi kurruskarien oinarri leunarekin, eguneko edozein unetan mokadu gisa jateko barra ezin hobea da. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina eta agave almibarretan gozotua. Glutenik gabe eta beganoentzako egokia....

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1KREMAK

irabiatua kakahuete-gurina

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako kakahuete-gurina. Ehundura krematsua eta benetako kakahuete errearen zaporearekin, erreferentzia hau aproposa da ogi txigortuetan zabaltzeko eta gainean banana xerrak eta kakao ale gordinak gehitzeko. Glutenik gabeko gozamena ahosabaiarentzat eta landare-proteina iturri. ...

Errege Quinoa

QR029

Kakao eta koko granola ekologikoa % 100 plastikorik gabe

Koko eta kakao granola arroz almibarretan bakarrik gozotua, eskuz egindako granola gogorarazten duen ehundura duena. Kokoaren fruitu tropikalaren gozotasuna %100 kakao puruarekin maite dutenentzat aproposa. Zuntz aberatsa eta glutenik gabeko eta begano gisa ziurtatua. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.

Finestra sul Cielo

1SOFSE

Sesamo arroz krepeak

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako arroz-krepeak sesamoarekin. Krepe meheak hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa.

Naturaren zaporea

TN006

Almendra barra haziekin eta mahaspasekin

Mahaspasa, sesamo-hazi eta almendra txigortuen nahasketa barra batean. Arroz marroi kurruskarien oinarri leunarekin, eguneko edozein unetan mokadu gisa jateko barra ezin hobea da. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina eta agave almibarretan gozotua. Glutenik gabe eta beganoentzako egokia....

kocomi

CC05

koko-ura naturala

Sri Lankako koko-ura ekologikoki hazi berri diren kokoekin egindakoa, horrela bere garbitasuna eta freskotasuna denbora luzez bermatuz. Potasio eta koiperik gabeko iturria, C bitaminan aberatsa eta kaloria gutxikoa da (100 ml bakoitzeko 17 kcal baino ez ditu). Kirol jarduerak egiten dituztenentzat aproposa eta bereziki bero eta udako denboraldietarako adierazia. Koko-ura naturalena!

Oinarrizko prezioa -%15

Errege Quinoa

QR013

Fusilli arroza eta quinoa benetako % 100 plastikorik gabe

Ezagutu glutenik gabeko pasta %100 organikoekin egindako kalitate goreneko pasta. "Al dente" ehundura paregabearekin, zeliakoentzat egokiak diren benetako pasta platerak sortzen ditu. Orain plastikorik gabeko ontzietan, kartoizko ontzian guztiz birziklatzeko.

Baliteke interesa izatea ere

Naturaren zaporea

TN003

Intxaur barra granadarekin

Zapore gozoa gustatzen bazaizu, taberna hau maite izango duzu. Anakar, kakahuete, hazi eta granada deshidratatu zatiekin egina dago eta fruitu eta fruitu lehorraren konbinazio ezin hobea da mokadu osasuntsu eta begano batez gozatzeko. Osagai ekologikoekin egina, Glutenik Gabeko ziurtagiria du eta agave almibarretan gozotua dago. ...

Naturaren zaporea

TN004

kakahuete barra

Kakahuete hutsa. Gehienez %72 kakahuete zatiak kakahuete-gurinarekin eta agave almibarretan nahastuta taberna goxo batean, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Gama osoko barra proteina gehien duena, glutenik gabeko ziurtagiria eta beganoentzat egokia. %100 ekologikoa, %100 naturala. ...

Naturaren zaporea

TN005

Brasilgo intxaur barra haziekin eta mahaspasekin

Fruitu lehorrak eta haziak barra Brasilgo fruitu lehor zatiekin. Intxaur mota honetako selenio-eduki handiarekin, ekologikoki hazitako mokadu ezin hobea da beganoentzat eta glutenik gabekoentzat. Mahaspasekin, kalabaza haziekin eta kakahueteekin, agave almibarretan gozotu da eta ehundura berezia eta zapore goxoa ditu.

Naturaren zaporea

TN006

Almendra barra haziekin eta mahaspasekin

Mahaspasa, sesamo-hazi eta almendra txigortuen nahasketa barra batean. Arroz marroi kurruskarien oinarri leunarekin, eguneko edozein unetan mokadu gisa jateko barra ezin hobea da. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina eta agave almibarretan gozotua. Glutenik gabe eta beganoentzako egokia....

Naturaren zaporea

TN008

Intxaur barra sagar eta kanelarekin

Fruitu lehor eta hazien barra goxoa sagar deshidratatu eta kanela zatiekin. Agave almibarretan gozotua eta ukitu gazi-gozo originalarekin, ezin hobea da mokadu zaporetsuen zaleentzat. Ekologikoan hazitako osagaiekin egina, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...

Naturaren zaporea

TN009

Cranberry Intxaur Taberna

Kakahueteekin, kalabaza haziekin eta mahaspasekin. Zuntz iturri, otordu artean zerbait zaporetsua eta osasuntsua hartzeko aukera aproposa da. Gosari edo askariaren parte gisa ere ikus daiteke. %100 ekologikoa, agave almibarretan gozotua dago, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia. ...

Precio base -20%

Naturaren zaporea

TN012

Intxaur barra kokoarekin

Tabernarik Karibekoena! Koko zapore biziarekin, barra hau almendraz, kakahueteez eta anaardoz egindako fruitu lehor osoen nahasketa goxoa da koko fresko zatiekin. Agave almibarretan edulkoratuta, ez du glutenik, beraz, ezin hobea da eguneko edozein unetan mokadu gisa edo gosari edo mokaduaren osagarri natural gisa. %100 ekologikoa eta beganoentzat egokia.

Naturaren zaporea

TN020

Txokolate eta koko proteina barra

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako proteina-barra goxo eta zaporetsua. Kakahuete errearen eta koko kurruskariaren nahasketarekin primeran konbinatzen den txokolate ilunaren oinarriarekin. Proteina-iturri aproposa, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia... nonahi eraman nahi duzuna!...

Precio base -20%

Naturaren zaporea

TN021

Txokolate eta karamelu proteina barra

Harritu zure ahosabaia Taste of Nature-ren txokolate eta karamelu proteina barra berriarekin. Osagai %100 ekologikoekin egina, kakahuete erreen zaporerik goxoena konbinatzen du, karamelu nahasketa batekin eta txokolate puruenaren oinarriarekin. Palma oliorik gabe, glutenik gabe eta beganoentzako egokia....