Arroz marroia oratu

Erref.: 1AMA
Kantitatea: 380g
5,75 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • beganoa
Finestra sul Cielo

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

CZ-BIO-001 EU/EU EZ NEKAZARITZA

gogoko_muga gerorako gorde

Arroz marroi amasakea krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egosita krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. La Finestra sul Cielo amasake Japoniako artisau-metodoari jarraituz egiten da. produktu pasteurizatua.

Ura, arroz integrala* (%27), koji* (arroza*, Aspergillus oryzae), itsas gatza.

* nekazaritza ekologikoa

Leku fresko eta lehor batean gorde. Ireki ondoren, hozkailuan gorde eta 5 eguneko epean kontsumitu. produktu pasteurizatua.

kcal.147
kJ.613
karbohidratoak30
horietatik azukreak19
proteina3
Gantzak:0,90
horietatik saturatuak0,10
Zuntz dietetikoa2,10
Gatza0,20
Kategoria bereko beste 2 produktu:

Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Oloa oratu

Olo-masakea postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko krema gozo eta gozoa da. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, oloa krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. The...

Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Artatxiki orea

Millet amasake krema gozo eta goxoa da, postre moduan edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko aproposa. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, artatxikia krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. A...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

argital

AR31

garatxo-krema

Kontserbatzailerik gabeko garatxoentzako krema....

Oinarrizko prezioa -%5

bizia

VI041

White Turroi Crisp - Txokolate zuriko barra pralinarekin eta hur kurruskariarekin

Taberna formako sorkuntza goxoa. Hur kurruskariak azken ukitua ematen dio txokolate zuri krematsua arroz edarian oinarritutako pralineari. Bere hur-eduki handiari esker, nekez nabaritzen da behi-esnerik ez duela. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

ManukaOsasuna

MH008

Manuka eztia 250 g (MGO 400+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 400+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta bere propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

Altze Beltza

AN003

Gari osoa durum penne

Italiako gari osoko penne artisau moduan hazita, pestizida edo herbizidarik gabe. Brontzezko trafiladuraz egina, pastari ehundura zakarra ematen dion artisau teknika, gehitzen duzun edozein saltsa hobeto xurgatzeko aproposa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena....

Finestra sul Cielo

1TEKUBO

Kukicha tea botila batean

Kukicha tea 500 ml-ko botila batean. mahats zukuarekin gozotua eta Glutenik Gabeko ziurtagiria. Zurrutada organiko freskoa egarria asetzeko edo otorduen artean hartzeko. Barietate desberdinak aukeran: Kukicha (teinarik gabe), te berdea, limoia eta mertxika. ...

Baliteke interesa izatea ere

Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Artatxiki orea

Millet amasake krema gozo eta goxoa da, postre moduan edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko aproposa. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, artatxikia krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. A...

Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Oloa oratu

Olo-masakea postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko krema gozo eta gozoa da. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, oloa krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. The...

Finestra sul Cielo

1SOFMA

Arto krepeak

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako arto krepeak. Krepe meheak hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa.

Finestra sul Cielo

1SOFSAL

Arroz-krepeak gatzarekin

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako arroz-krepeak gatzarekin. Krepe meheak hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa.

Finestra sul Cielo

1SOFSE

Sesamo arroz krepeak

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako arroz-krepeak sesamoarekin. Krepe meheak hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa.

Finestra sul Cielo

1SOFSEN

Gatzik gabeko arroz pastelak

Gatzik gabeko arroz-krepeak nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindakoak. Hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa. Glutenik gabe. 19 kcal krepe bakoitzeko.

Oinarrizko prezioa -%10

Errege Quinoa

QR001

Arroz-krepeak errege-quinoarekin

Arroz pintxoa errege-quinoarekin aproposa otorduen artean askaria egiteko edo malta edo barazki kremekin zabaldutako kanape goxoak prestatzeko. Bere ehundura kurruskariak eta zapore goxoak ahosabai guztientzako konbinazio gozo eta gazi ugari eskaintzen ditu....