Gari osoa durum penne
kcal. | 349 |
---|---|
kJ. | 1466 |
karbohidratoak | 66 |
horietatik azukreak | 3,20 |
proteina | 12 |
Gantzak: | 2,10 |
horietatik saturatuak | 0,40 |
Zuntz dietetikoa | 7,70 |
Gatza | 0 |
Altze Beltza
AN217
Espelta integraleko espagetiak
Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....
Finestra sul Cielo
1GERO
zekale irina osoa
Nekazaritza ekologikoko zekale-irina integrala babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
argital
AR4
Bital lore hortzetako pasta BIO
Hortzetako pasta aromatikoa erretzaileentzako aproposa. Kontserbatzailerik gabe....
Voelkel
VK011
Ahabi-zuku puru organikoa
Ama-zukua kalitate handiko zukua da, lehen prentsatik zuzenean ateratzen dena, %100 fruta edukiarekin. Basoko ahabi helduak, kontu handiz hautatuak, prentsaketa metodo tradizionalaren mende daude, zuku ama puru eta guztiz natural hau ekoizteko. Uhertasuna eta landare-partikula onuragarriak ez dira iragazten (edo oso sotilki bakarrik),...
machandel
MC008
Arto gozoa BIO Demeter 350g
Arto %100 organikoa eta naturala, zure sukaldaritza errezetei zapore gozo eta kurruskaria ematen diena. Karbohidrato eta proteina iturri aberatsa den artoa, ehundura leun eta zaporetsua duena, entsaladak, pasta edo barazki freskoekin konbina daiteke, plater honen jatorrizko zaporea areagotzen baitu. Nekazaritza biodinamikoko osagaiekin egina eta Demeter zigiluarekin ziurtatua.
Finestra sul Cielo
3 TAMAINA
Tamari BIO 1L
Soja eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.
ManukaOsasuna
MH009
Manuka eztia 500 g (MGO 400+)
Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 500 g formatuan eta MGO 400+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta bere propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.