gari duro espagetiak

Ref: AN007
Kantitatea: 500g
2,21 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Altze Beltza

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA IT-BIO-009 Nekazaritza EU
gogoko_muga gerorako gorde
Pasta tradicional italiana elaborada con trigo italiano procedente de cultivo ecológico. Con un sabor auténtico e inconfundible, es ideal para combinar con verduras sin salsas o con salsa de tomate, pesto o cualquier otra.
Sémola de trigo duro*, agua.
* nekazaritza ekologikoa
Irakiten 11 minutuz.
kcal.351
kJ.1474
karbohidratoak73
horietatik azukreak3,10
proteina11
Gantzak:1,10
horietatik saturatuak0,20
Zuntz dietetikoa2,90
Gatza0
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Altze Beltza

AN005

Gari osoa durum fusilli

Murge goi-ordokitik, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, Italiako gari ekologikoarekin egindako fusilli osoa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa...

Altze Beltza

AN217

Espelta integraleko espagetiak

Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN013

Gari duro laku ekologikoak

Alce Nero pasta kalitate ekologiko gorenekoa izatea eta Dolomitetako iturriko ura eta brontzezko teknika tradizionala erabiltzen dituen ekoizpen prozesu zorrotza da beti puntuan dagoen pasta sortzeko. Bere formari esker, Alce Nero gari duro farfalle/bows ere aproposak dira udan pasta entsaladan erabiltzeko.

Altze Beltza

AN001

Osoko espagetiak

Italiako pasta tradizionala, Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari ekologikoarekin egindako benetako pasta. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Bere hautaketa prozesu zorrotzak zapore paregabe eta nahastezina duen pasta bat lortzeko aukera ematen du, edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa....

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1BIRA

BIO zuritutako ekilore haziak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikotik ekilore haziak zurituak. Gantz-azidoetan aberatsak dira, edozein plater mota aberasteko edo ogi eta gailetetan gehitzeko aproposak dira. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1MINIC

Mini gari crackers

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako gari mini crackers. Ogiaren ordezko aproposa otorduak laguntzeko edo barazki-paté, tahini, amasake eta abarrekin konbinatzeko...

Frullà

NN006

Udare-purea Doypack

Kontserbatzailerik, gehigarririk edo azukre erantsirik gabeko udare ekologikoen purea, itxiera duen ontzi eroso batean aurkeztua. Eguneko edozein ordutan fruta jateko modu sinple eta praktiko berri bat. Hiru zapore aukeran: sagarra; madari; sagarra, udarea eta ahabiak. Gazte zein helduentzat aproposa, naturaren zapore gozoaren zaleentzat....

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...

Finestra sul Cielo

1GRAFIA

Grisini espelta integrala

Nekazaritza ekologikoko espelta osoko makilak. Aproposa otorduen artean askaria egiteko edo otorduekin batera. Minipack erosoetan aurkeztuta....

Altze Beltza

AN223

Boloniako tomate saltsa ekologikoa

Boloniar saltsa tradizional gozoa, Italiako artaldeen %29ko behiarekin, Po deltan hazitako tomateekin eta oliba olio birjina estrarekin egina. Zaporea hobetzen duten azenario, tipula eta espezien nahasketak osatzen dute errezeta. Kolorerik edo azukre erantsirik gabe. Ohiko saltsak baino gantz gutxiagorekin ez baitu txerrikirik....

Baliteke interesa izatea ere

Altze Beltza

AN005

Gari osoa durum fusilli

Murge goi-ordokitik, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, Italiako gari ekologikoarekin egindako fusilli osoa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa...