Altze Beltza
AN085
Pesto gorri ekologikoa
Tomatearen freskotasuna eta parmesano gaztaren benetako usaina dituen pesto gorria. Zapore nahasketa ezin hobea inor axolagabe utziko ez duten plater edo saltsa sofistikatuak sortzeko....
Típica salsa italiana elaborada con albahaca genovesa, piñones y ajo aderezado con queso parmesano. Una mezcla única y sabrosa perfecta para combinar con cualquier tipo de pasta o elaborar sofisticados aperitivos y canapés.
albahaca* (41,4%), aceite de semillas de girasol*, aceite de oliva virgen extra* (10%), anacardos*, sal, queso parmesano DOP* (2,5%) (leche*, sal, cuajo), queso de oveja* (leche de oveja*, sal, cuajo), piñones* (0,9%), ajo*. *ecológico
conservar en un lugar fresco y seco y consumir antes de 3-4 días.
kcal. | 467 |
---|---|
kJ. | 1925 |
karbohidratoak | 5,10 |
horietatik azukreak | 3,80 |
proteina | 3,20 |
Gantzak: | 47 |
horietatik saturatuak | 6,70 |
Zuntz dietetikoa | 1 |
Gatza | 1,80 |
Altze Beltza
AN085
Tomatearen freskotasuna eta parmesano gaztaren benetako usaina dituen pesto gorria. Zapore nahasketa ezin hobea inor axolagabe utziko ez duten plater edo saltsa sofistikatuak sortzeko....
Altze Beltza
AN084
Ekologikoki hazitako orburu-pestoa, zapore leun eta delikatua duena. Edozein pasta platerarekin laguntzeko edo benetako delicatessen prestatzeko aproposa. Gourmet produktuen zaleentzat gozamen osasuntsua....
Altze Beltza
AN086
Kuiatxo pesto delikatua eta leuna, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Saltsa paregabea altuera handiko plateretarako. Pastari gehitzeko edo crackerekin zabaltzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1PESTO
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....
Altze Beltza
AN241
Benetako pesto saltsa italiar jatorriko tofuarekin, genovesa albahaka, pinuekin eta oliba olioarekin. Nahasketa paregabea eta zaporetsua edozein pasta motarekin konbinatzeko edo aperitibo eta kanape sofistikatuak egiteko ezin hobea. Ez dago palma-oliorik, koloratzailerik edo zapore indartzailerik. ...
machandel
MC010
Erremolatxa elikagai zoragarria da, gure dietan beti eduki beharko genukeen nutrizio propietate ikaragarriak dituena. Energia ematen dute, hanturaren aurkako aliatuak dira eta gorputza desintoxikatzen laguntzen dute. Gainera, burdin eduki handia dute, karotenoide, folato eta B1, B2, B3 eta B6 bitaminetan ere aberatsa da. Machandelek 30 urte baino gehiago daramatza kontserba produktu biodinamikoak ekoizten. Euren erara egiten dute: ekoizleekin lankidetza estuan eta bezeroekiko arretaz. Horrela lortzen dituzte produktu zaporetsu, osasuntsu eta zintzoak.
Finestra sul Cielo
1FETFAR
Nekazaritza ekologikoko espelta eta ekilore olioarekin egindako galleta tradizionalak eta kurruskariak. Edulkortu gabe eta hamaiketakoak, kanapeak prestatzeko edo konpota, paté, guacamole, hummus edo tahiniarekin zabaltzeko aproposa.
Finestra sul Cielo
1ARA
Kolore beltz eta zapore finko arame alga. Entsaladak eta barazki-plateretan gehitzeko edo ongailu gisa erabiltzeko. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera eguneko gramo bat da, egosi alga pittin baten baliokidea, astean 4 aldiz, %100 konpostagarriak diren ontzi...
Biolu
BL005
Jantzi delikatuak, artilea, kaxmir, zeta eta lihorako detergente neutroa. Izpiliku-olio esentzial organikoarekin lurrina. Haurrentzako arropa delikatua garbitzeko egokia.
Finestra sul Cielo
1FARTOBA
Proteina-eduki handiari esker, pasta, ogi bereziak eta gozokiak egiteko erabiltzen den irin sendoa, lebitazio prozesu luzearekin, panettonea adibidez. Beste irin batzuk sendotzeko ere erabil daiteke, orea elastikoagoa bihurtuz. Babes-atmosferan ontziratzen da eta prestatzeko erabiltzen diren osagaiak nekazaritza ekologikotik datoz.
Finestra sul Cielo
1TEMPEH01
Soja organikoz egindako janaria. Landare-proteina eduki handia duenez, tempeh naturala baliabide ezin hobea da sukaldean duen aldakortasunerako. Zerrendatan moztu eta barazki, soba fideoak eta tempeh wok bat egin dezakezu. Pertsona beganoentzat egokia....