Finestra sul Cielo
1PESTO
Barazki pesto ekologikoa
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....
Tomatearen freskotasuna eta parmesano gaztaren benetako usaina dituen pesto gorria. Zapore nahasketa ezin hobea inor axolagabe utziko ez duten plater edo saltsa sofistikatuak sortzeko.
Tomate seco rehidratado* (75%), aceite de semillas de girasol*, aceite extra virgen de oliva*, queso parmesano* (2,7%) (contiene leche), queso de oveja* (contiene leche), harina de patata*, vinagre de manzana*, azúcar de caña*, ajo*, cebolla*, sal.
kcal. | 247 |
---|---|
kJ. | 1019 |
karbohidratoak | 8,40 |
horietatik azukreak | 4,40 |
proteina | 2,90 |
Gantzak: | 21,90 |
horietatik saturatuak | 3,30 |
Zuntz dietetikoa | 2,10 |
Gatza | 1,50 |
Finestra sul Cielo
1PESTO
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....
Altze Beltza
AN086
Kuiatxo pesto delikatua eta leuna, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Saltsa paregabea altuera handiko plateretarako. Pastari gehitzeko edo crackerekin zabaltzeko aproposa....
Altze Beltza
AN083
Genovese albahaka, pinuekin eta parmesano gaztaz ondutako baratxuriz egindako saltsa italiar tipikoa. Nahasketa paregabea eta zaporetsua, edozein pasta motarekin konbinatzeko edo hamaiketako eta kanape sofistikatuak prestatzeko....
Altze Beltza
AN084
Ekologikoki hazitako orburu-pestoa, zapore leun eta delikatua duena. Edozein pasta platerarekin laguntzeko edo benetako delicatessen prestatzeko aproposa. Gourmet produktuen zaleentzat gozamen osasuntsua....
Altze Beltza
AN241
Benetako pesto saltsa italiar jatorriko tofuarekin, genovesa albahaka, pinuekin eta oliba olioarekin. Nahasketa paregabea eta zaporetsua edozein pasta motarekin konbinatzeko edo aperitibo eta kanape sofistikatuak egiteko ezin hobea. Ez dago palma-oliorik, koloratzailerik edo zapore indartzailerik. ...
Altze Beltza
AN055
Tomate xehatua nekazaritza ekologikoko mamiarekin. Bere nutrizio-propietateak gordetzeko, ekoizpen-prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik azken ontzira arte. %100 naturala kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe. Errezeta goxoak prestatzeko aproposa....
machandel
MC021
Barazkiak ezinbestekoak dira elikadura askotarikoa eta osasuntsua izateko. Barazki kontserban oinarritutako prestaketa goxo eta asegarri honek bere propietateak mantentzea ez ezik, oso praktikoa eta jateko prest dago. Xukatu eta zerealetan, pasta gogokoenetan edo nahiago dituzun errezetetan gehitu besterik ez duzu.
Finestra sul Cielo
1FAPOSPI
Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....
bizia
VI007
Txokolate zuriak eta txokolate beltzak hur kremarekin kafe kurruskariarekin hobetutako tandem bikaina osatzen dute. Italiako zatitxo bat, terraza batean eserita latte macchiato bat dastatzea bezala. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiriarekin.
Finestra sul Cielo
1CURCU
Kolore laranja eta usain indartsua duen sukaldaritzako espezia, barazki-platerak, zerealak, menestra beganoak, arroz-platerak, etab. Medikuntza Ayurvedikoan, turmeric urdaileko babesgarritzat eta antiinflamatorio naturaltzat hartu da propietate antioxidatzaile amaigabeekin. Orain beirazko ontzian.
Altze Beltza
AN083
Genovese albahaka, pinuekin eta parmesano gaztaz ondutako baratxuriz egindako saltsa italiar tipikoa. Nahasketa paregabea eta zaporetsua, edozein pasta motarekin konbinatzeko edo hamaiketako eta kanape sofistikatuak prestatzeko....
Altze Beltza
AN084
Ekologikoki hazitako orburu-pestoa, zapore leun eta delikatua duena. Edozein pasta platerarekin laguntzeko edo benetako delicatessen prestatzeko aproposa. Gourmet produktuen zaleentzat gozamen osasuntsua....