Finestra sul Cielo
1PESTO
Barazki pesto ekologikoa
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....
Kuiatxo pesto delikatua eta leuna, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Saltsa paregabea altuera handiko plateretarako. Pastari gehitzeko edo crackerekin zabaltzeko aproposa.
Kalabazina* (%65), ekilore-olioa*, oliba olio birjina estra*(%4,9), parmesano gazta* (%3) (esnea dauka), perrexila*, limoi zukua*, patata irina*, kanabera azukrea*, albahaka *, gatza, baratxuria*, tipula-hautsa*, piper-hautsa*, azidotasun-erregulatzailea: azido laktikoa.
kcal. | 237 |
---|---|
kJ. | 955 |
karbohidratoak | 5,10 |
horietatik azukreak | 2,30 |
proteina | 2 |
Gantzak: | 23 |
horietatik saturatuak | 3,20 |
Zuntz dietetikoa | 0,90 |
Gatza | 1 |
Finestra sul Cielo
1PESTO
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....
Altze Beltza
AN241
Benetako pesto saltsa italiar jatorriko tofuarekin, genovesa albahaka, pinuekin eta oliba olioarekin. Nahasketa paregabea eta zaporetsua edozein pasta motarekin konbinatzeko edo aperitibo eta kanape sofistikatuak egiteko ezin hobea. Ez dago palma-oliorik, koloratzailerik edo zapore indartzailerik. ...
Altze Beltza
AN083
Genovese albahaka, pinuekin eta parmesano gaztaz ondutako baratxuriz egindako saltsa italiar tipikoa. Nahasketa paregabea eta zaporetsua, edozein pasta motarekin konbinatzeko edo hamaiketako eta kanape sofistikatuak prestatzeko....
Altze Beltza
AN085
Tomatearen freskotasuna eta parmesano gaztaren benetako usaina dituen pesto gorria. Zapore nahasketa ezin hobea inor axolagabe utziko ez duten plater edo saltsa sofistikatuak sortzeko....
Altze Beltza
AN084
Ekologikoki hazitako orburu-pestoa, zapore leun eta delikatua duena. Edozein pasta platerarekin laguntzeko edo benetako delicatessen prestatzeko aproposa. Gourmet produktuen zaleentzat gozamen osasuntsua....
Finestra sul Cielo
1PEPISA
Ilar berde penne harrigarriak, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Proteina eta zuntz eduki handiarekin, pasta hau aliatu ezin hobea bilakatzen da sukaldean, ilar honen ohiko bitaminak eta mineralak ere emanez. Bere jatorrizko kolore berdea eta zapore atsegina aproposak dira lekale hauek fruitu lehorren krema batekin, barazki saltsarekin...
Altze Beltza
AN230
Cookie kurruskari eta goxoak txokolate beltz txipekin. Oliba-olio birjina estra eta gari osoko irinarekin soilik eginak, errezeta tradizional eta arrakastatsuagatik nabarmentzen dira. Esnekoak ez diren edozein esnetan murgilduta, benetako plazerra dira, kakaoa disolbatu eta bere zapore guztia areagotzen baitute....
bizia
VI030
Txokolate zuri onena bainila usain biziarekin. Sorkuntza krematsu honek azukre gutxiago dauka eta beste txokolate zuriak baino gozo gutxiago da. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Altze Beltza
AN231
Italiako iparraldean hazitako arto eta arroz ekologikoarekin egindako glutenik gabeko pasta tradizionala. Artoaren eta arrozaren arteko zapore-oreka ezin hobea lortzeko bereziki diseinatutako errezeta batekin. Espageti hauek barazki salteatuekin, pestoekin edo saltsekin konbinatzeko alternatiba ezin hobea dira. ...
bizia
VI007
Txokolate zuriak eta txokolate beltzak hur kremarekin kafe kurruskariarekin hobetutako tandem bikaina osatzen dute. Italiako zatitxo bat, terraza batean eserita latte macchiato bat dastatzea bezala. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiriarekin.
argital
AR134
ARGITAL orbanak tratatzeko xaboiak zuritzeko efektua sortzen du bere apar leun eta delikatuari esker. Azido fitikoak, arroza eta kamamila lore-estraktua dituen fosforoan aberatsa den substantzia naturala, larruazala zuri eta zetatsua mantentzen laguntzen du. Kontserbatzailerik gabeko produktua....
Altze Beltza
AN083
Genovese albahaka, pinuekin eta parmesano gaztaz ondutako baratxuriz egindako saltsa italiar tipikoa. Nahasketa paregabea eta zaporetsua, edozein pasta motarekin konbinatzeko edo hamaiketako eta kanape sofistikatuak prestatzeko....
Altze Beltza
AN084
Ekologikoki hazitako orburu-pestoa, zapore leun eta delikatua duena. Edozein pasta platerarekin laguntzeko edo benetako delicatessen prestatzeko aproposa. Gourmet produktuen zaleentzat gozamen osasuntsua....
Altze Beltza
AN085
Tomatearen freskotasuna eta parmesano gaztaren benetako usaina dituen pesto gorria. Zapore nahasketa ezin hobea inor axolagabe utziko ez duten plater edo saltsa sofistikatuak sortzeko....