Pistones de trigo bio

Erref.: IR006
Kantitatea: 250g
0,95 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
iris organikoa

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-006

gogoko_muga gerorako gorde
IRIS gari gogor ekologikoko pistoiak beraiek beren uztatik arretaz hautatutako aleen nahasketa batekin ekoizten dira, nutrizio-balio handiko eta sukaldaritzarako erresistentzia bikaina duen produktua bermatzeko. Prestaketa guztiak metodo tradizionalari erabat jarraitzen du, brontzezko marrazketarekin, pasta atseginago zakarragoa eta porotsuagoa lortzeko, salda on batean zaporeak xurgatzeko aproposa.

Nekazaritza ekologikoko gari semola

Alergenoak:

Contiene gluten . Puede contener trazas de huevo, soja, mostaza y derivados

* nekazaritza ekologikoa

500 g pasta prestatzeko, jarri 5 litro ur gazi inguru irakiten. Bota pasta eta egosi zehaztutako egosketa-denborarako, noizean behin nahastuz, egosi zehaztutako egosketa-denborarako, xukatu, ondu dastatzeko eta zerbitzatu.

kcal356
kJ1508
gantzak1,6
Horietatik saturatuak0,4
karbohidratoak72,4
horietatik azukreak2,6
Zuntz dietetikoa2,8
proteina11,5
Gatza<0,01
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Altze Beltza

AN217

Espelta integraleko espagetiak

Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....

Finestra sul Cielo

1FAPOSPI

tximeleta trikoloreak

Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Altze Beltza

AN218

Penne espelta integrala

%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1FULERI

Dilista Gorri Fusilli ekologikoa

Dilista gorriaren fusilli original eta zaporetsua %100 ekologikoki hazitako dilistarekin egina. Bere jatorrizko kolore gorria eta benetako dilista zaporeak barazki, perretxiko eta soja saltsarekin konbinatzeko pasta aproposa da. Zuntz-eduki handia eta proteina-eduki handia. Tindagairik gabe eta beganoentzako egokia. Barazkiak jateko modurik originalena...

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Frullà

NN005

Sagar saltsa Doypack

Nekazaritza ekologikoko sagar purea kontserbatzailerik, gehigarririk edo azukre erantsirik gabe. Itxieradun edukiontzi praktiko batean aurkezten da eguneko edozein ordutan gozatzeko. Mokadu edo gosari gisa aproposa txikienentzat, baita kirolarientzat eta frutaren zapore naturalaren maitaleentzat ere.

bizia

VI026

Goi mailako txokolate beltza 89% Peru koko azukre organikoarekin

Jatorri bakarreko txokolate honek Peruko kakaoaren usain tipiko eta paregabea gordetzen du: fruitu lehorren oharrekin mingostasun delikatua, kakao barietate hautatuetan oinarritutako produktu hau jaki esklusiboena bihurtzen duena. Koko-azukrearen malta-oharrek bere sort bikaina biribiltzen dute. %89 kakaoa txokolate ilun bizien zaleentzat. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.