Pistones de trigo bio
Nekazaritza ekologikoko gari semola
Contiene gluten . Puede contener trazas de huevo, soja, mostaza y derivados
500 g pasta prestatzeko, jarri 5 litro ur gazi inguru irakiten. Bota pasta eta egosi zehaztutako egosketa-denborarako, noizean behin nahastuz, egosi zehaztutako egosketa-denborarako, xukatu, ondu dastatzeko eta zerbitzatu.
kcal | 356 |
---|---|
kJ | 1508 |
gantzak | 1,6 |
Horietatik saturatuak | 0,4 |
karbohidratoak | 72,4 |
horietatik azukreak | 2,6 |
Zuntz dietetikoa | 2,8 |
proteina | 11,5 |
Gatza | <0,01 |
Altze Beltza
AN217
Espelta integraleko espagetiak
Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....
Finestra sul Cielo
1FAPOSPI
tximeleta trikoloreak
Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....
Altze Beltza
AN218
Penne espelta integrala
%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....
bizia
VI035
Almendra Laranja - Txokolate barra almendra eta laranjarekin
Laranja zatiak fruta usainarekin eta almendra txikituta arroz edari batean oinarritutako "esne" txokolate batean. Dieta begano baterako egokia. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Finestra sul Cielo
1FULERI
Dilista Gorri Fusilli ekologikoa
Dilista gorriaren fusilli original eta zaporetsua %100 ekologikoki hazitako dilistarekin egina. Bere jatorrizko kolore gorria eta benetako dilista zaporeak barazki, perretxiko eta soja saltsarekin konbinatzeko pasta aproposa da. Zuntz-eduki handia eta proteina-eduki handia. Tindagairik gabe eta beganoentzako egokia. Barazkiak jateko modurik originalena...
kocomi
CC01
Koko olio birjina ekologikoa 225 ml
Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.
Frullà
NN005
Sagar saltsa Doypack
Nekazaritza ekologikoko sagar purea kontserbatzailerik, gehigarririk edo azukre erantsirik gabe. Itxieradun edukiontzi praktiko batean aurkezten da eguneko edozein ordutan gozatzeko. Mokadu edo gosari gisa aproposa txikienentzat, baita kirolarientzat eta frutaren zapore naturalaren maitaleentzat ere.
bizia
VI026
Goi mailako txokolate beltza 89% Peru koko azukre organikoarekin
Jatorri bakarreko txokolate honek Peruko kakaoaren usain tipiko eta paregabea gordetzen du: fruitu lehorren oharrekin mingostasun delikatua, kakao barietate hautatuetan oinarritutako produktu hau jaki esklusiboena bihurtzen duena. Koko-azukrearen malta-oharrek bere sort bikaina biribiltzen dute. %89 kakaoa txokolate ilun bizien zaleentzat. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
iChoc
IC006
White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE
El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.