Hélices de trigo tricolor bio

Erref.: IR009
Kantitatea: 500g
2,34 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
iris organikoa

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-006

gogoko_muga gerorako gorde

IRIS gari gogor ekologikoen helizeak beraiek beren uztatik arretaz hautatutako aleen nahasketa batekin ekoizten dira, nutrizio-balio handiko eta sukaldaritzarako erresistentzia bikaina duen produktua bermatzeko. Prestaketa guztiak metodo tradizionalari erabat jarraitzen du, brontzezko marrazketarekin, pasta atseginago zakarragoa eta porotsuagoa lortzeko, saltsak xurgatu eta hobetzeko aproposa.

Nekazaritza ekologikoko gari semola

Alergenoak:

Contiene gluten . Puede contener trazas de huevo, soja, mostaza y derivados

* nekazaritza ekologikoa

500 g pasta prestatzeko, jarri 5 litro ur gazi inguru irakiten. Bota pasta eta egosi zehaztutako egosketa-denborarako, noizean behin nahastuz, egosi zehaztutako egosketa-denborarako, xukatu, ondu dastatzeko eta zerbitzatu.

kcal357
kJ1513
gantzak1,6
Horietatik saturatuak0,4
karbohidratoak73
horietatik azukreak3,4
Zuntz dietetikoa3,8
proteina11
Gatza0,02
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Altze Beltza

AN228

Fideuarako fideoak

Semola organikoz egindako fideo labur erdi integralak, fideuarako aproposa. Jatorriz Trentinokoa, Italiako hegoaldean, bere al dente ehundura eta zaporea tradizionalak eta bereziak dira, Alce Nero sorta osoko tipikoak.Edozein saltsa edo salda motarekin lagundu daiteke....

Finestra sul Cielo

1 ARRAINA

garbantzu penne

Nekazaritza ekologikoko garbantzu penne goxoak. Zuntz eta proteina eduki handiarekin, garbantzu-pasta hau karbohidrato konplexuen iturria da, eta energia modu etengabe eta iraunkorrean askatzen du. Aukera erraza, osasungarria eta harrigarria fruitu lehorren saltsarekin, barazki frijituarekin edo tofu eta alg nahasketa batekin laguntzeko. Beganoentzat egokia. ...

Altze Beltza

AN011

gari duro marrazoak

Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari duro italiar marrazoak. %100 ekologikoa eta zapore paregabe eta nahastezina duena, Italiako pasta jatorrenaren tipikoa. Barazki saldari gehitzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1SPALAJ

Albahaka eta baratxuri espagetiak

%100 Italiako pasta tradizionala gari gogor ekologikoarekin egindako semola, tenperatura baxuan prestatua eta lehortua (gehienez 45º). Pesto edo beste edozein ongailurekin konbinatzeko aproposa. ...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

argital

AR31

garatxo-krema

Kontserbatzailerik gabeko garatxoentzako krema....

Finestra sul Cielo

1MORKO

masusta konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako masusta konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Lerdenagoa

SLE06

Aingeru ile konjac pasta

Konjac organikoarekin egindako Slendier aingeru ilearen pasta original eta goxoa. Jatorri japoniarra duen barazki hau milaka urtez erabili izan zen japoniarren otordu nagusien lagungarri gisa, eduki kaloriko gutxigatik. Prestatzeko plater arina eta azkarra, sasoiko barazki salda batekin nahasteko aproposa. Horrez gain, glutenik gabeko ziurtagiria du eta egokia da ...

Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso bi hilabete baino gutxiagoko hartzidurarekin egiten da, miso normala baino zapore delikatua eta gozoagoa lortzeko. Saltsa edo kremak prestatzeko eta barazkiak eta zerealak laguntzeko aproposa da. produktu pasteurizatua.

Voelkel

VK005

Azenario-zuku laktofermentatu ekologikoa

Lakto-hartzitutako azenario-zuku honetarako, Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Azenarioak, berez aromatikoak, prentsaketa prozesu bat egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak pH-aren balioa aldatzen du...

argital

AR24

gorputz-krema fluidoa

Hidratatzen eta tonifikatzen duen gorputz krema fluidoa. Kontserbatzailerik gabe....