Gozoki baltsamikoak eukalipto eztiarekin eta propoliarekin

Ref: AN202
Kantitatea: 100g
3,60 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Altze Beltza

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT BIO 009 Nekazaritza EU / NON EU

gogoko_muga gerorako gorde

Caramelos balsámicos con miel de eucalipto y propóleo procedente de cultivo ecológico. El compañero de viaje ideal para aquellas gargantas sensibles a los cambios de temperatura. Ayuda a desinflamar y calmar el cuello.

Azúcar de caña* (42,29%), jarabe de glucosa de maíz (42,29%), miel de eucalipto* (14,59%), propóleo* (0,27%), extracto de pino silvestre* (0,17%), extracto de regaliz* (0,13%), extracto de equinácea* (0,13%), aceite esencial de eucalipto* (0,13%), aceite esencial de enebro* (0,005%).

Alergenoak:

Elaborado en un establecimiento que también utiliza gluten, huevos, frutos de cáscara.

* nekazaritza ekologikoa


kcal.402
kJ.1688
karbohidratoak97
horietatik azukreak73
proteina0,70
Gantzak:0,90
horietatik saturatuak0,70
Zuntz dietetikoa1,30
Gatza0
Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1BASTORIA

%100 konpostagarria BIO arroz basmati marroia

Nekazaritza ekologikoko arroz basmati osoa, errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat platerentzako apaingarri gisa aproposa. Zuntz aberatsa eta ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Altze Beltza

AN217

Espelta integraleko espagetiak

Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....

bizia

VI021

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo con Guindilla BIO

El cacao más selecto de la variedad procedente principalmente de pequeñas cooperativas agrícolas, confiere a este chocolate un aroma incomparable. Además, la guindilla seca le aporta un toque de picante intenso. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Finestra sul Cielo

1BARDO

burdock organikoa

Nekazari japoniarrek mendeetan landua, burdock sustraia Japonian erabilienetako bat da. Kontserbazio metodo tradizionalari jarraituz egiten da: erroa zerrenda meheetan moztu eta gero eguzkitan lehortzen da....

Finestra sul Cielo

1PIZFA

Espelta integraleko pizza oinarria (2 oinarri)

Nekazaritza ekologikoko %100 espelta irin integralarekin egindako bi pizza base. Ebakitako barazki, oliba eta abarrekin konbinatzeko. ...

ManukaOsasuna

MH007

Manuka eztia 500 g (MGO 250+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 500 g formatuan eta MGO 250+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

Baliteke interesa izatea ere

Altze Beltza

AN082

Limoi zuku ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko limoi zukua. Edozein sukaldaritzako prestakinei zapore ukitu bat emateko aproposa, baita ozpin-ozpinetan gehitzeko ere. Arrain plateretan edo koktelak prestatzeko ere ezin hobea da...