Espelta integraleko espagetiak
Espaguetis elaborados exclusivamente con espelta integral italiana cultivada en las regiones de la Toscana, Umbría, Marche y Emilia Romagna. Destaca por sus características nutritivas y su alto contenido en fibra. Para combinar con cualquier tipo de salsa.
Harina integral de espelta*.
Irakiten 11 minutuz.
kcal. | 359 |
---|---|
kJ. | 1508 |
karbohidratoak | 71 |
horietatik azukreak | 3 |
proteina | 14 |
Gantzak: | 1,50 |
horietatik saturatuak | 0,20 |
Zuntz dietetikoa | 3,50 |
Gatza | 0 |
Altze Beltza
AN007
gari duro espagetiak
Italiako pasta tradizionala nekazaritza ekologikoko italiar gariarekin egina. Zapore jator eta nahasezinarekin, saltsarik gabeko barazkiekin edo tomate saltsarekin, pestoarekin edo beste edozeinekin konbinatzeko aproposa da.
Altze Beltza
AN001
Osoko espagetiak
Italiako pasta tradizionala, Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari ekologikoarekin egindako benetako pasta. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Bere hautaketa prozesu zorrotzak zapore paregabe eta nahastezina duen pasta bat lortzeko aukera ematen du, edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa....
Pasta Bulegoa
ODP004
Linguine jengibre eta limoiarekin
Linguine jengibrearekin eta limoiarekin, %100 osagai ekologikoekin egina. Pasta honen sekretua prozesuan dago, tradizioan inspiratuta. Gari dur semola onena hautatzea eta "bronzo" pasta ekoizteko metodoa erabiltzea saltsa eta ongailuen zaporea hobeto gordetzeko. %100 beganoa....
Finestra sul Cielo
2 IRTEN
Itsasoko ura
Alboran itsasoko itsasoko ur garbia, Gata Cabo Parke Naturalean. Ura hotza-iragazki ezberdinen menpe dago bere ezaugarri guztiak errespetatu eta gordetzeko. Sukalderako aproposa...
argital
AR84
arrosa usain ura
Ur lurrintsua arrosa esentzial olio hutsarekin eta azal mota guztietarako egokia den ur mineralarekin. Aurpegia eta gorputza. Orekatzea. %100 naturala....
Finestra sul Cielo
1BIZOO
Gailetak Maxitos idatzita BIO
Arrozarekin eta espeltarekin egindako Maxitos cookie dibertigarri eta originalak. Nekazaritza %100 ekologikoko osagaiekin, galleta hauek arroz almibarretan gozotzen dira eta ez dute palma oliorik. Barazkijaleentzat eta beganoentzat egokiak dira, edozein barazki edari edo fruta zukuarekin konbinatzeko eta etxeko txikienei aparteko gosari bat emateko aproposak dira! Kontserbatzailerik gabe eta ez...
Finestra sul Cielo
1SPALAJ
Albahaka eta baratxuri espagetiak
%100 Italiako pasta tradizionala gari gogor ekologikoarekin egindako semola, tenperatura baxuan prestatua eta lehortua (gehienez 45º). Pesto edo beste edozein ongailurekin konbinatzeko aproposa. ...
Finestra sul Cielo
1NIGA
Nigari (tofurako prestatua)
Nigari sukaldeko gatza itsasoko uretatik ateratzen duen likidoa da. Nigari hau metodo tradizionalari jarraituz prestatzen da, eguzkitan lehortzen utziz. Ez dauka ezpurutasunik edo kutsatzaile kimikorik. Oligoelementuetan aberatsa da, tofua prestatzeko kaskarrik onena....
Altze Beltza
AN060
Arrabiata tomate saltsa ekologikoa
Ukitu pikantea duen tomate saltsa %100 osagai naturalekin egina. Ongarri aproposa tonu eta zapore apur bat gehiago duen edozein pasta motari laguntzeko. Kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe....