Penne espelta integrala

Ref: AN218
Kantitatea: 500g
2,99 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • Plastikorik gabe
Altze Beltza

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-009 Nekazaritza Italia

gogoko_muga gerorako gorde

Pasta 100% integral elaborada solamente con un tipo de espelta italiana llamada Triticum dioccum, cultivada en el centro de Italia en las zonas de la Toscana, Umbría, Marche y Emilia Romagna. Con un ligero sabor dulce y rugosa textura, son los penne ideales para combinar con cualquier tipo de salsa. Plastic Free.

Harina integral de espelta*.

* nekazaritza ekologikoa

Hervir durante 10 minutos.

kcal.350
kJ.1460
karbohidratoak67
horietatik azukreak3
proteina14
Gantzak:1,60
horietatik saturatuak0,30
Zuntz dietetikoa6
Gatza0
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Altze Beltza

AN220

espageti espelta

Italiako espelta zuriarekin egindako espageti gozoak, planetako zereal zaharrenetariko eta nutritiboenetako bat. Gari-pastarekin alderatuta, digerigarriagoa da, kaloria-eduki txikiagoa du eta zapore apur bat gozoa du. Edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa! Gainera, bere ontziak % 100 paperezkoa eta plastikorik gabekoa da, horrela gure planeta zaintzen laguntzen du.

Oinarrizko prezioa -%10

Altze Beltza

AN222

Fusilli ortografia

Italiako espelta zuriko fusilli goxoa eskuz egina. Ehundura latza eta zapore apur bat gozoa. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Altze Beltza

AN221

penne idatzia

Espelta zuriko penne italiar artisau eta organikoa, brontzezko marrazkiz egina. Teknika honi esker, zakarrak izaten dira eta saltsak eta ongailuak hobeto xurgatzen dituzte....

Altze Beltza

AN219

Espelta integrala fusilli

Fusilli jatorrena, Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta organikoarekin egina. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo pasta entsaladak egiteko...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Altze Beltza

AN014

Fusilli trikolore ekologikoa

Alce Neroren fusilli trikoloreak Italian hazitako gari durum ekologikoarekin egiten dira. Bahetu ondoren gari duro honetatik lortzen den semola bikaina Dolomitetako iturriko urarekin nahasten da. Alce Neroren fusilli trikoloreak zuntz iturri dira eta txikienentzako plater dibertigarriak prestatzeko aproposak, tomate saltsarekin edo pestoarekin lagundu ditzakezu. Goxoa!

Lerdenagoa

SLE08

Glutenik gabeko soja-espageti beltza

Zerbait original probatu nahiko zenuke? Ez geratu Slendierren azken nobedadea ezagutu gabe, glutenik gabeko Edamame pasta organikoa. Alternatiba bikaina lekale apur bat gehiago modu dibertigarri batean kontsumitzeko. Pasta honek gari pasta tradizionalak baino proteina eta zuntz eduki askoz handiagoa du. Familia osoari gustatuko zaio eta 5 minututan zaporez betetako pasta prest izango duzu.

Oinarrizko prezioa -%5

bizia

VI043

Crunchy Coconut - Txokolate-barra kurruskaria kokoarekin

Txokolate beltzaren zaleentzat barra samurra eta krematsua. Dominikar Errepublikako kakaoarekin egina eta leunena oliba-olioaren eduki finari esker. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

Finestra sul Cielo

MARTXOAK 1

Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

argital

AR15

BIO xaboi likidoa

Aurpegiko eta gorputzeko xaboi likidoa pH azido dermobateragarria duena eta kontserbatzailerik edo SLSrik gabe....

Baliteke interesa izatea ere

Altze Beltza

AN217

Espelta integraleko espagetiak

Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....