Espelta integrala fusilli

Ref: AN219
Kantitatea: 500g
2,99 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • Plastikorik gabe
Altze Beltza

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-009 Nekazaritza Italia

gogoko_muga gerorako gorde

Los fusilli más auténticos, elaborados con espelta orgánica cultivada en las regiones de la Toscana, Umbría, Marche y Emilia Romagna. Destaca por sus características nutritivas  y su alto contenido en fibra. Para combinar con cualquier tipo de salsa o hacerte ensaladas de pasta. Plastic free.

Harina integral de espelta*, agua.

* nekazaritza ekologikoa

Irakiten 11 minutuz.

kcal.350
kJ.1460
karbohidratoak67
horietatik azukreak3
proteina14
Gantzak:1,60
horietatik saturatuak0,30
Zuntz dietetikoa6
Gatza0
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Altze Beltza

AN218

Penne espelta integrala

%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN220

espageti espelta

Italiako espelta zuriarekin egindako espageti gozoak, planetako zereal zaharrenetariko eta nutritiboenetako bat. Gari-pastarekin alderatuta, digerigarriagoa da, kaloria-eduki txikiagoa du eta zapore apur bat gozoa du. Edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa! Gainera, bere ontziak % 100 paperezkoa eta plastikorik gabekoa da, horrela gure planeta zaintzen laguntzen du.

Oinarrizko prezioa -%10

Altze Beltza

AN222

Fusilli ortografia

Italiako espelta zuriko fusilli goxoa eskuz egina. Ehundura latza eta zapore apur bat gozoa. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Altze Beltza

AN221

penne idatzia

Espelta zuriko penne italiar artisau eta organikoa, brontzezko marrazkiz egina. Teknika honi esker, zakarrak izaten dira eta saltsak eta ongailuak hobeto xurgatzen dituzte....

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1FARTOBA

BIO indarra irina

Proteina-eduki handiari esker, pasta, ogi bereziak eta gozokiak egiteko erabiltzen den irin sendoa, lebitazio prozesu luzearekin, panettonea adibidez. Beste irin batzuk sendotzeko ere erabil daiteke, orea elastikoagoa bihurtuz. Babes-atmosferan ontziratzen da eta prestatzeko erabiltzen diren osagaiak nekazaritza ekologikotik datoz.

Voelkel

VK041

Jengibrea eta turmeric jaurtiketa Demeter BIO

Gozatu jengibrearen, laranjaren, limoiaren eta kurkumaren zapore naturalaz Demeter eta Bio kalitate onenean. Zuku hau egunean dosi txiki bat edalontzi formatuan hartzeko diseinatuta dago. Egunean edalontzi bat edalontzi bat gomendatutako eguneroko C bitaminaren %50aren baliokidea da. 6 plano ditu. Eman zure sistema immunologikoa tiro bat!

Voelkel

VK011

Ahabi-zuku puru organikoa

Ama-zukua kalitate handiko zukua da, lehen prentsatik zuzenean ateratzen dena, %100 fruta edukiarekin. Basoko ahabi helduak, kontu handiz hautatuak, prentsaketa metodo tradizionalaren mende daude, zuku ama puru eta guztiz natural hau ekoizteko. Uhertasuna eta landare-partikula onuragarriak ez dira iragazten (edo oso sotilki bakarrik),...

Finestra sul Cielo

1 PETIT

PETITE cookieak

Maltarekin gozotutako gari bizkotxo ekologiko kurruskari eta goxoak. Palma oliorik gabe eta arrautzarik gabe egina. Gosari edo merienda osasuntsu baterako ezin hobea. Beganoentzat ere egokia.

bizia

VI019

Txokolate beltza esnearekin 50% Panama koko azukre ekologikoarekin

Kakao-eduki handiarekin eta gozotasun zuhurrez, sorkuntza honek txokolate beltzaren eta esne-txokolatearen zaleak liluratzen ditu neurri berean. Txokolate hau koko azukrearekin gozotua dago, azukrearen alternatiba ezaguna, karamelu-nota txikiak dituena, Panamako kakao organiko aromatikoaren osagarri ezin hobea. %50 kakaoa edozein txokolate motaz zaleak konbentzitzeko. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

Altze Beltza

AN010

gari duro fusilli

Italiako gari fusilli ekologikoa ekoizpen prozesu zorrotz batekin egina, zapore paregabea eta nahastezina ematen diona. Erabilitako ebaketa-teknikak, brontzezko trafilado izenekoak, ehundura zakarra ematen dio, erabilitako edozein saltsa edo ongailu errazago xurgatzeko aproposa....

Baliteke interesa izatea ere

Altze Beltza

AN217

Espelta integraleko espagetiak

Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN218

Penne espelta integrala

%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....