espageti espelta

Erref.: AN220
Kantitatea: 500g
3,49 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Altze Beltza

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-009 Nekazaritza Italia

gogoko_muga gerorako gorde

Italiako espelta zuriarekin egindako espageti gozoak, planetako zereal zaharrenetariko eta nutritiboenetako bat. Gari-pastarekin alderatuta, digerigarriagoa da, kaloria-eduki txikiagoa du eta zapore apur bat gozoa du. Edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa! Gainera, bere ontziak % 100 paperezkoa eta plastikorik gabekoa da, horrela gure planeta zaintzen laguntzen du.

Espelta irina*, ura.

* nekazaritza ekologikoa

Irakiten 11 minutuz.

kcal.344
kJ.1445
karbohidratoak68
horietatik azukreak2,20
proteina12
Gantzak:1,8
horietatik saturatuak0,3
Zuntz dietetikoa4
Gatza0
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Altze Beltza

AN222

Fusilli ortografia

Italiako espelta zuriko fusilli goxoa eskuz egina. Ehundura latza eta zapore apur bat gozoa. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Altze Beltza

AN221

penne idatzia

Espelta zuriko penne italiar artisau eta organikoa, brontzezko marrazkiz egina. Teknika honi esker, zakarrak izaten dira eta saltsak eta ongailuak hobeto xurgatzen dituzte....

Altze Beltza

AN218

Penne espelta integrala

%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN219

Espelta integrala fusilli

Fusilli jatorrena, Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta organikoarekin egina. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo pasta entsaladak egiteko...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1POLINT

Berehalako gari osoko polenta

Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta integrala. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1 MINICU

Mini crackers espelta turmeric eta piperrekin

Espelta cracker kurruskariak eta goxoak, %100 organiko osagaiekin eta palma oliorik gabe egindako turmerikarekin eta piperrekin. Kanape koloretsuak prestatzeko edo hummus, tahini edo amasake barazkiekin konbinatzeko aproposa. Beganoentzat egokia. ...

Finestra sul Cielo

1BRELEN

Dilista gorriak break

Dilista gorrien breaks kurruskariak, zaporetsuak eta jasanezinak. Proteinetan aberatsa den eta oliorik edo azukre erantsirik gabeko askaria. Lekaleak jatea ez da inoiz hain erraza izango La Finestra sul Cielo-ren atsedenaldi ekologiko eta %100 begetal berriekin. 89 kcal bakarrik anoa bakoitzeko.

Finestra sul Cielo

1SANPA

Ume-San pilulak umeboshiren eskutik

Umeboshi pilulak goserik eza, beherakoa, idorreria, intoxikazioa, goragalea, katarroa, gripea edo digestio astunerako adierazitakoak. Zapore delikatua eta ontzi erosoago berri batekin....

Altze Beltza

AN123

espeltako cookieak

Kontserbatzaile edo aromarik gabe egindako espelta organiko gozo eta kurruskariak. Gantz hidrogenatu gabe. Ezin hobea edozein zereal edaritan murgiltzeko, baita gosaltzeko edo askaria egiteko....

Oinarrizko prezioa -%25

Finestra sul Cielo

1CREAMRAC

kakahuete-gurin kurruskaria

Nekazaritza ekologikoko kakahuete erre eta xehatuekin prestatutako kakahuete-gurin kurruskaria. Ehundura kurruskariagoa eta zapore bizia duena, krema hau proteina begetalen iturria da eta Glutenik gabeko ziurtagiria du. Gehitu zure barazki edari irabiatuari, dattilekin eta kakao gordinarekin, eta lortu mokadu goxo-energetikoa. ...

Baliteke interesa izatea ere

Altze Beltza

AN217

Espelta integraleko espagetiak

Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN218

Penne espelta integrala

%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....