penne idatzia

Erref.: AN221
Kantitatea: 500g
3,49 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • Plastikorik gabe
Altze Beltza

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-009 Nekazaritza Italia

gogoko_muga gerorako gorde
Espelta zuriko penne italiar artisau eta organikoa, brontzezko marrazkiz egina. Teknika honi esker, zakarrak izaten dira eta saltsak eta ongailuak hobeto xurgatzen dituzte.

Harina de espelta*.

* nekazaritza ekologikoa

Hervir durante 10 minutos.

kcal.347
kJ.1469
karbohidratoak68
horietatik azukreak2,20
proteina12
Gantzak:1,80
horietatik saturatuak0,20
Zuntz dietetikoa3,90
Gatza0
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Altze Beltza

AN218

Penne espelta integrala

%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN219

Espelta integrala fusilli

Fusilli jatorrena, Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta organikoarekin egina. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo pasta entsaladak egiteko...

Altze Beltza

AN220

espageti espelta

Italiako espelta zuriarekin egindako espageti gozoak, planetako zereal zaharrenetariko eta nutritiboenetako bat. Gari-pastarekin alderatuta, digerigarriagoa da, kaloria-eduki txikiagoa du eta zapore apur bat gozoa du. Edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa! Gainera, bere ontziak % 100 paperezkoa eta plastikorik gabekoa da, horrela gure planeta zaintzen laguntzen du.

Oinarrizko prezioa -%10

Altze Beltza

AN222

Fusilli ortografia

Italiako espelta zuriko fusilli goxoa eskuz egina. Ehundura latza eta zapore apur bat gozoa. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Altze Beltza

AN217

Espelta integraleko espagetiak

Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....

Finestra sul Cielo

1BASTORIA

%100 konpostagarria BIO arroz basmati marroia

Nekazaritza ekologikoko arroz basmati osoa, errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat platerentzako apaingarri gisa aproposa. Zuntz aberatsa eta ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Altze Beltza

AN255

Tomate zuritu kontserba ekologikoa 2,5 kg

Nekazaritza ekologikoko tomate osoak zurituta. Zapore naturala eta kolore gorri indartsua direla eta, ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontzira arte. Gure jakitegi ezin hobean edozein plater mota prestatzeko falta ezin den oinarrizkoa....

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GM015

Glutenik gabeko olo-goletak kakaoarekin

Glutenik gabeko olo-goletak nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako kakaoarekin. Olo-irin osoarekin egindako formulazioak zapore txigortu eta kurruskaria ematen digu, kakaoaren gozotasunarekin bat egiten duena. Zuntz aberatsak dira, gosaltzeko edo askaria egiteko edozein barazki edarirekin konbinatzeko aproposak dira.

argital

AR39

bioleta krema

Aurpegiko, eskuetako eta gorputzeko larruazaleko desoreka kronikoetan adierazitako bioleta-estraktudun krema. Bustorako ere ezin hobea. Lore bioleta trikolorearekin eta hosto-estraktuarekin eta buztin gel berdearekin egina. Kontserbatzailerik gabe....

Baliteke interesa izatea ere

Altze Beltza

AN217

Espelta integraleko espagetiak

Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN218

Penne espelta integrala

%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN220

espageti espelta

Italiako espelta zuriarekin egindako espageti gozoak, planetako zereal zaharrenetariko eta nutritiboenetako bat. Gari-pastarekin alderatuta, digerigarriagoa da, kaloria-eduki txikiagoa du eta zapore apur bat gozoa du. Edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa! Gainera, bere ontziak % 100 paperezkoa eta plastikorik gabekoa da, horrela gure planeta zaintzen laguntzen du.