Finestra sul Cielo
1FARIMAN
BIO almendra irina - %100 konpostagarria
Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Ezagutu tapioka almidoi berria. Tapioka-almidoia mandioka-erroa garbituz lortzen da, gero xehatu, zentrifugatu eta ura almidoitik bereizten da. Azkenik, almidoia lehortu eta ontziratu egiten da. Plater gozoak eta gaziak prestatzeko aproposa.
Almidón de tapioca*
Contiene trazas de gluten.
kcal. | 358 |
---|---|
kJ. | 1498 |
karbohidratoak | 88,7 |
horietatik azukreak | 3,4 |
proteina | 0,2 |
Gantzak: | 0,2 |
horietatik saturatuak | 0,01 |
Zuntz dietetikoa | 0,9 |
Gatza | 0,003 |
Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1POLP
Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!
Finestra sul Cielo
1FARTOBA
Proteina-eduki handiari esker, pasta, ogi bereziak eta gozokiak egiteko erabiltzen den irin sendoa, lebitazio prozesu luzearekin, panettonea adibidez. Beste irin batzuk sendotzeko ere erabil daiteke, orea elastikoagoa bihurtuz. Babes-atmosferan ontziratzen da eta prestatzeko erabiltzen diren osagaiak nekazaritza ekologikotik datoz.
Finestra sul Cielo
1 AURPEGIA
Garbantzu irina, zuntz-eduki handiagatik eta zerealetan aberatsa den osaeragatik. Edozein errezeta gozoa edo gazia egiteko aproposa....
Errege Quinoa
QR009
Quinoa Real irina osagai ezin hobea da glutenik gabeko pastelak, gailetak edo galletak prestatzeko....
Finestra sul Cielo
1FACO
Harina de coco 100% bio elaborada a partir de la trituración de la pulpa de coco, que posteriormente se seca, se le extrae el aceite y se muele. Finalmente se tamiza. Con un sabor y olor a coco muy característico, esta harina naturalmente libre de gluten, nos permite preparar tanto recetas dulces como saladas.
bizia
VI029
Koko azukre pixka bat, azukrearen alternatiba ezaguna karamelu ukituak dituena, eta bestela Panamako kakao organiko aromatikoa ehuneko ia ezin hobean. Superelikagaien potentziala duen txokolatea.% 99 kakaoa txokolate beltz oso-oso bizien zaleentzat. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Finestra sul Cielo
1GROL
Nekazaritza ekologikoko oliba olio birjina estrarekin egindako gari osoko ogi-ogi zaporetsu eta kurruskariak. Legamia gehitu gabe. Erosotasun gehigarrirako 4 mini-pakete erosoetan bilduta....
Finestra sul Cielo
1PUBA
Sagar eta banana purea, %100eko fruta ekologikoarekin egina, tenperatura baxuan egosita, bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa lortzeko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....
Altze Beltza
AN007
Italiako pasta tradizionala nekazaritza ekologikoko italiar gariarekin egina. Zapore jator eta nahasezinarekin, saltsarik gabeko barazkiekin edo tomate saltsarekin, pestoarekin edo beste edozeinekin konbinatzeko aproposa da.
ManukaOsasuna
MH009
Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 500 g formatuan eta MGO 400+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta bere propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.
Errege Quinoa
QR004
Benetako quinoa alea quinoa-ren kalitaterik onena da. Munduko gatz basamortu handienetik gertu hazten da, Salar de Uyunitik, eta horrek elikagai eta bitamina bikainak ematen dizkio. Gainera, glutenik gabeko eta saponinarik gabeko ziurtagiria du. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.