• -5%

White Barista Art-Chocolate vegano blanco con crujiente de café FAIRTRADE

Ref: IC008
Cantidad: 80 g
3,40 € 5% de descuento
3,23 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • Plastikorik gabe
  • beganoa
iChoc

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE.

gogoko_muga gerorako gorde

El White Barista Art de iChoc combina el arte de los mejores cafés con la cremosidad del chocolate. Primero tierno como la más delicada crema pastelera y luego maravillosamente aromático, gracias al cuerpo del crujiente de café espresso y a un ligero toque de sal marina. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Manteca de cacao* 36 %, azúcar de remolacha*, sirope de arroz en polvo*, harina de chufa*, aceite de almendra* 2,6 %, crujiente de café soluble* 2 %, sal marina, extracto de vainilla Bourbon*.

Alergenoak:

Contiene gluten, frutos de cáscara y derivados. Puede contener trazas de leche, lactosa y derivados.

* nekazaritza ekologikoa

Consumo directo. Mantener fresco y seco (15-18°C).

kcal.594
kJ.2487
karbohidratoak56
horietatik azukreak38
proteina0,6
Gantzak:41
horietatik saturatuak23
Gatza0,15
Kategoria bereko beste 6 produktu:

bizia

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

bizia

VI038

Turroi Iluna Croccante - Txokolate iluneko barra pralinarekin eta hur kurruskariarekin

VIVANI Txokolate Iluna hur Pralinarekin tableta ezaguna, barra formatu praktikoan. Tentazio krematsu honi mokadu bakoitzari ukitu kurruskaria ematen dioten hur txigortu pusketan oinarritutako kurruskari bat dator. Behi-esnerik ez duen txokolate hau, hurrez leporaino josia, dieta beganorako egokia da. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

bizia

VI058

Creemy Classic - Chocolate «con Leche» Vegano bio

Chocolate «con leche» de toda la vida, sin leche Una reinterpretación diferente de todo un clásico. El «Chocolate “con Leche” Vegano» es un chocolate «con leche» sin leche de una exquisita suavidad y sin rastro de bebidas vegetales sustitutivas de la leche. El truco está en su receta perfeccionada a base de pasta de avellana, trigo sarraceno y chufa molida. Además, está endulzado con azúcar de caña integral y contiene un 38 % de cacao.

bizia

VI016

Txokolate beltza %55 Santo Domingo hur osoekin BIO

Txokolatea eta fruitu lehorrak, txokolategile maisuarentzat ezinbesteko bi osagai. Txokolate beltz krematsuan bildutako hur osoak erre berriak, txokolate beltz onaren zaleentzat benetako gozamena. Dominikar Errepublikako kakao ekologiko onenaren %55arekin. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

bizia

VI024

Txokolate beltza %85 Santo Domingo BIO

Kalitate handiko txokolate beltzaren zaleentzat eta adituentzat esperientzia bat. Ehuneko handiko txokolate beltz honek bere garbitasunarekin eta fintasunarekin liluratzen du. Dominikar Errepublikako kakao ekologikorik aukeratuenak usain bereziak ematen dizkio. %85 kakaoa txokolate ilun bizien zaleentzat. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Voelkel

VK009

Sagar eta azenario zukua Demeter BIO

Fruta eta barazki zuku goxoa, azenarioen usaina eta sagar mamiaren gozotasuna uztartzen dituena. A probitaminan aberatsa den edari freskagarria. Eguneko edozein ordutarako osagarri aproposa! Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak dira eta nekazaritza ekologikotik datoz, eskualdeko laborantzari lagunduz....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1PAZIKA

KAMUT® khorasan gari legamia gabeko ogia

Pan ácimo de trigo khorasan procedente de agricultura ecológica. Elaborado sin levadura ni sal y con un bajo contenido en grasas. Óptimo sustituto del pan, ideal para combinar con patés vegetales....

Altze Beltza

AN218

Penne espelta integrala

%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....

Finestra sul Cielo

1PARTIDUA

Matcha te organikoa %100 plastikorik gabe

Japoniako te tradizional eta hautatua Japoniako te zeremonian erabiltzen da, baita hainbat postre, edari edo plater prestatzeko ere. Zapore gozoaren eta ukitu mingotsa apur batekin konbinatutako te berde hauts gisa bereizten da. Egiten den landareak itzalean hazten dira eta hostoak eskuz jasotzen dira, beraz, ohiko te berdea baino askoz aminoazido gehiago ditu...