BIO barazki salda kuboak
Barazki-salda ekologikorik onena, etxean freskoa egingo bazenu bezala, baina 10 dosi bakarreko 10 dadotan eskura izatearen praktikotasunaz. Palma oliorik gabe, nekazaritza ekologikoko tipula, azenarioa, apioa eta perrexilarekin egin da kontzentratua. Zopak, salda, arroza, pasta eta edozein plater janzteko aproposa.
Gatza, kanabera azukrea*, barazki deshidratatu* (%13,5), tipula* (%5), apioa* (%5), azenarioak* (%3,2), perrexila* (%0,3), arto-almidoia*, ekilore olioa* , legamia extract*, espeziak*.
Apioa dauka.
Jarri ontzi bat litro erdi ur irakinetan
kcal. | 198 |
---|---|
kJ. | 836 |
karbohidratoak | 34 |
horietatik azukreak | 19 |
proteina | 3 |
Gantzak: | 4,70 |
horietatik saturatuak | 0,40 |
Zuntz dietetikoa | 2,50 |
Gatza | 50,70 |
Finestra sul Cielo
1CURCU
Turmeric hauts organikoa
Kolore laranja eta usain indartsua duen sukaldaritzako espezia, barazki-platerak, zerealak, menestra beganoak, arroz-platerak, etab. Medikuntza Ayurvedikoan, turmeric urdaileko babesgarritzat eta antiinflamatorio naturaltzat hartu da propietate antioxidatzaile amaigabeekin. Orain beirazko ontzian.
Finestra sul Cielo
2GOMAL
Gomasio algekin BIO 300 gr
Sesamo txigortuan oinarritutako errezeta tradizionalari jarraituz algekin egindako gomasio naturalaren aldaera. 300 gramoko formatuan, zereal edo barazki plateretan zuzenean erabiltzeko aproposa....
Altze Beltza
AN202
Gozoki baltsamikoak eukalipto eztiarekin eta propoliarekin
Nekazaritza ekologikoko eukalipto eztiarekin eta propoliarekin gozoki baltsamikoak. Bidaia-lagun aproposa tenperatura-aldaketekiko sentikorrak diren eztarrientzako. Lepoa puztu eta lasaitzen laguntzen du....
bizia
VI031
Txokolate zuriko kalamu karamelua sal-lore ekologikoarekin
Kalamua, behin elementu susmagarria izan zen, duela gutxi berraurkikuntza bat ikusi du osagai polifazetiko gisa. Txokolate zuri ameslari honetako kalamu-haziak karamelizatuta daude, horregatik bere ehundura kurruskaria. Gainera, sal-lore pixka bat gehitzeak goxotasuna atsegin denaren mugen barruan mantentzen du. Emaitza txokolate paregabea da, ñabarduraz aberatsa; merkatuan ez dago produktu parekorik. Kalamuarekin ausartzen direnek eta zapore berrien abentura bilatzaileek ezin dute galdu. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
iChoc
IC002
Choco Cookie - Chocolate vegano con galletas de cacao FAIRTRADE
¡Los monstruos de las galletas pierden la cabeza por este sabor! Un pedacito de cielo a base de crujientes galletas de cacao con el chocolate “con leche” sin leche más suave. ¿Quién se acuerda de la leche, cuando no la necesitas para saborear la perfección? Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.
Finestra sul Cielo
1MINIRO
Mini gari crackers erromeroarekin
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako gari crackers erromeroarekin. Ogiaren ordezko aproposa otorduak laguntzeko edo barazki-paté, tahini, amasake eta abarrekin konbinatzeko...
Altze Beltza
AN218
Penne espelta integrala
%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....
Finestra sul Cielo
1RYU
Umeboshi aran ekologikoak 100 gr
Gure umeboshi Japonian ekoizten da metodo tradizionalari jarraituz. Ume barietatea aran heldu gabe biltzen da eta gatz eta shiso hostoetan gordetzen da denbora luzez. Shiso hostoak dira janariari kolore gorri bereizgarria ematen diotenak. Barazki eta zerealekin sukaldaritzan erabiltzeko aproposa....
Altze Beltza
AN228
Fideuarako fideoak
Semola organikoz egindako fideo labur erdi integralak, fideuarako aproposa. Jatorriz Trentinokoa, Italiako hegoaldean, bere al dente ehundura eta zaporea tradizionalak eta bereziak dira, Alce Nero sorta osoko tipikoak.Edozein saltsa edo salda motarekin lagundu daiteke....