Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Erref.: CC01
Kantitatea: 225 ml
3,99 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
kocomi

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

LK-BIO-149 NEKAZARITZA EZ EU

gogoko_muga gerorako gorde

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

%100 koko*.

* nekazaritza ekologikoa
kcal.900
kJ.3700
karbohidratoak0
horietatik azukreak0
proteina0
Gantzak:100
horietatik saturatuak93
Zuntz dietetikoa0
Gatza0
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Altze Beltza

AN058

Tomate saltsa ekologikoa barazkiekin

Tomate saltsa barazki zati txikiekin (azenarioa, apioa eta tipula), kontserbatzaile edo koloratzailerik gabeko kalitate goreneko osagaiekin egina. Tomatearen freskotasun eta mantenugai guztiak gordetzeko, ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik azken ontzira arte. Tenperatura baxuan pasteurizatua. Pasta zuzenean gehitzeko edo goxo-goxoak prestatzeko aproposa...

Finestra sul Cielo

1PESTO

Barazki pesto ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1 GAUTXOAK

gominola 150 gr

Japoniako ongailu tradizional zaporetsua organikoki hazitako sesamo haziekin prestatutakoa, arinki erre eta gatzarekin batera ehoa. Zereal eta barazkien gainean hautseztatzeko aproposa. ...

Voelkel

VK027

Iragazi gabeko sagar ozpin organikoa

Sagar sagardo ozpin naturala lainotu hau metodo tradizionalari jarraituz egiten da: Lehenik eta behin, sagarrak prentsatutako zuku naturala hartzitzen da ardo bilakatzeko. Ondoren, sagar sagardo ozpin fin eta pikantea bihurtzen da. Azkenik, iragazi edo pasteurizatu gabe, kontu handiz ontziratzen da, bere propietate guztiak gordez. Entsaladak janzteko eta zaintzeko aproposa...

Finestra sul Cielo

1SALFI

Itsasoko gatz oso fina

Italian (Sizilian) Mediterraneoko herrialdeetan milaka urtez erabilitako metodo tradizionalari jarraituz egindako itsas gatz oso fina. Metodo honek itsasoko ura lurruntzearen alde egiten duten eguzkia eta haizea bezalako elementu naturalak erabiltzen ditu. Eskuz bildu, prozesatu gabe eta tratamendu kimikorik erabili gabe, ezaugarri eta propietate natural guztiak gordetzen dira...

Altze Beltza

AN088

BIO oliba beltza pate

Oliba beltz paté sofistikatua zapore biziarekin eta nekazaritza ekologikoarekin. Crackerekin konbinatzeko edo saltsa sofistikatuak sortzeko aproposa. Oliba olioaren maitaleei zuzendutako plazerra....

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Altze Beltza

AN207

gari duro fideoak

Murge goi-ordokiko gari duro tagliatellea, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean. Landatutako barietateak, horien artean Senatone Capelli, SImeto eta Quadrato, ekoizpen prozesu zorrotz bati jarraituz egiten dira, zapore paregabe eta nahastezina duen pasta ekologikoa lortzeko....

Altze Beltza

AN083

BIO Genoesko pesto albahakarekin

Genovese albahaka, pinuekin eta parmesano gaztaz ondutako baratxuriz egindako saltsa italiar tipikoa. Nahasketa paregabea eta zaporetsua, edozein pasta motarekin konbinatzeko edo hamaiketako eta kanape sofistikatuak prestatzeko....

Finestra sul Cielo

1GRAFIA

Grisini espelta integrala

Nekazaritza ekologikoko espelta osoko makilak. Aproposa otorduen artean askaria egiteko edo otorduekin batera. Minipack erosoetan aurkeztuta....

Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso ekologikoa

Hatcho Miso Miso barietaterik zaharrena da eta soja eta gatzarekin egiten da. Kolore iluna du eta oso zapore bizia du.

argital

AR42

Niaouli krema

Crema refrescante y protectora para las partes íntimas, se recomienda utilizarla en combinación con el jabón Íntimo Vegetal.

Oinarrizko prezioa -%10

Altze Beltza

AN222

Fusilli ortografia

Italiako espelta zuriko fusilli goxoa eskuz egina. Ehundura latza eta zapore apur bat gozoa. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....