Glutenik gabeko artoa eta arroz espagetiak

Ref: AN231
Kantitatea: 250g
3,45 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Altze Beltza

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-009 EU NEKAZARITZA

gogoko_muga gerorako gorde

Pasta tradicional italiana sin gluten elaborada con maíz y arroz ecológicos cultivados en el norte de Italia. Con una receta especialmente ideada para lograr el equilibrio perfecto de sabores entre el maíz y el arroz. Estos espaguetis son la alternativa perfecta para combinar con un salteado de verduras, pestos o salsas.

Arto-irina* (%80), arroz-irina* (%20).

Alergenoak:

Lupin eta soja arrastoak izan ditzake.

* nekazaritza ekologikoa

1,5 litro uretan egosi 100 gr pasta bakoitzeko. Egosi gustura. Gutxi gorabehera egosteko denbora: 10-12 minutu.

kcal.355
kJ.1491
karbohidratoak78
horietatik azukreak2
proteina7
Gantzak:1,40
horietatik saturatuak0,50
Zuntz dietetikoa1
Gatza0,05
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Finestra sul Cielo

1FURICU

Fusilli arroz eta turmericarekin

Arroz goxoa eta turmeric fusilli, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Turmeric, fusilli-i kolore laranja eta usain indartsua emateaz gain, propietate antiinflamatorioak eta antioxidatzaileak dituen espezietzat hartzen da. Emaitza, nahasketa harrigarri eta digestioa, zuntzetan aberatsa eta pasta entsaladak edo pasta plater pikanteak prestatzeko aproposa. Glutenik gabe eta...

Finestra sul Cielo

1PEPISA

Ilar berdea Penne

Ilar berde penne harrigarriak, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Proteina eta zuntz eduki handiarekin, pasta hau aliatu ezin hobea bilakatzen da sukaldean, ilar honen ohiko bitaminak eta mineralak ere emanez. Bere jatorrizko kolore berdea eta zapore atsegina aproposak dira lekale hauek fruitu lehorren krema batekin, barazki saltsarekin...

Lerdenagoa

SLE08

Glutenik gabeko soja-espageti beltza

Zerbait original probatu nahiko zenuke? Ez geratu Slendierren azken nobedadea ezagutu gabe, glutenik gabeko Edamame pasta organikoa. Alternatiba bikaina lekale apur bat gehiago modu dibertigarri batean kontsumitzeko. Pasta honek gari pasta tradizionalak baino proteina eta zuntz eduki askoz handiagoa du. Familia osoari gustatuko zaio eta 5 minututan zaporez betetako pasta prest izango duzu.

Altze Beltza

AN234

Glutenik gabeko artoa eta arroz fusilli

Benetako fusilli italiarra ekologikoki hazitako artoarekin eta arrozarekin egina. Erabilitako ebaketa-teknikak edozein saltsa hobeto xurgatzen duen gainazal zakarra ematen dio pasta honi, ehundura eta koherentzia galdu gabe. Glutenik gabeko alternatiba ezin hobea pestoekin, saltsekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. ...

Finestra sul Cielo

1 FUSIBILA

Buckwheat Fusilli

Nekazaritza ekologikoko fusillia. Mineralak, antioxidatzaileak eta zuntz asko dituen zereala, osasunerako oso onuragarria. Benetako pasta %100 italiarra aproposa edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. Gluten gabeko. ...

Oinarrizko prezioa -%15

Errege Quinoa

QR013

Fusilli arroza eta quinoa benetako % 100 plastikorik gabe

Ezagutu glutenik gabeko pasta %100 organikoekin egindako kalitate goreneko pasta. "Al dente" ehundura paregabearekin, zeliakoentzat egokiak diren benetako pasta platerak sortzen ditu. Orain plastikorik gabeko ontzietan, kartoizko ontzian guztiz birziklatzeko.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Sunita

1SUINT

Sunita ale osoa Tahini

Sesamo hazi osoz egindako krema, txigortua eta ehoa. Ehundura finarekin eta zapore biziagoarekin, tahini integral sunitak sesamo organikoaren onura guztiak ditu oskolarik gabe. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Ahuakatearekin, barazki-patéarekin edo konpota gozoekin tostadan zabaltzeko moduan ere erabil daiteke. ...

bizia

VI002

Txokolate beltza hur-praline ekologikoarekin

Txokolate beltz onenean eta hur-eduki handiko gianduja fin batean oinarritutako tentazio iluna. Behi-esnerik gabe krematsutasun hutsa: ahosabai beganoentzako egokia den sorkuntza bikaina. BIO, plastikorik gabeko eta Rainforest ziurtagiria.

Finestra sul Cielo

1FURICU

Fusilli arroz eta turmericarekin

Arroz goxoa eta turmeric fusilli, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Turmeric, fusilli-i kolore laranja eta usain indartsua emateaz gain, propietate antiinflamatorioak eta antioxidatzaileak dituen espezietzat hartzen da. Emaitza, nahasketa harrigarri eta digestioa, zuntzetan aberatsa eta pasta entsaladak edo pasta plater pikanteak prestatzeko aproposa. Glutenik gabe eta...

machandel

MC014

Babarrun zuriak BIO Demeter

Machandel babarrun zuriak ezin hobeak dira dieta orekatu eta osasuntsu baterako. Zuntz eta proteina begetal handiari esker, asegarriak dira eta hesteetako igarobidea erregulatzen dute. Goxoa neguan udako entsaladak edo koilara-platerak prestatzeko. Machandelek 30 urte baino gehiago daramatza kalitatezko produktu biodinamiko osasuntsuak ekoizten, haien ekoizleekin lankidetza estuan. Dieta begano baterako egokia eta Demeter ziurtagiria duena.

bizia

VI034

Txokolate beltza %75 Panama Flor de Sal de Mallorca BIOarekin

Gatz ukitu bereizgarriarekin, Panamako %75 kakaoarekin duen txokolate beltz honek Mallorcako Es Trenc hondartza birjinera eramaten zaitu. Leku paregabe honetatik, itsas gatz bikain bat ateratzen da eskuz, inguruko gatzagetan kristal ederrak osatuz loratzen dena. Panamako kakao ekologikoaren eduki handia, oso aromatikoa, eta koko azukrearen karamelu eta malta notek zapore joko interesgarria sortzen dute. % 75 kakaoa, intentsitate moderatua duten txokolate beltzaren zaleentzat. BIO, plastikorik gabekoa, beganoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

Baliteke interesa izatea ere

Altze Beltza

AN003

Gari osoa durum penne

Italiako gari osoko penne artisau moduan hazita, pestizida edo herbizidarik gabe. Brontzezko trafiladuraz egina, pastari ehundura zakarra ematen dion artisau teknika, gehitzen duzun edozein saltsa hobeto xurgatzeko aproposa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena....

Altze Beltza

AN005

Gari osoa durum fusilli

Murge goi-ordokitik, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, Italiako gari ekologikoarekin egindako fusilli osoa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa...

Altze Beltza

AN007

gari duro espagetiak

Italiako pasta tradizionala nekazaritza ekologikoko italiar gariarekin egina. Zapore jator eta nahasezinarekin, saltsarik gabeko barazkiekin edo tomate saltsarekin, pestoarekin edo beste edozeinekin konbinatzeko aproposa da.

Altze Beltza

AN010

gari duro fusilli

Italiako gari fusilli ekologikoa ekoizpen prozesu zorrotz batekin egina, zapore paregabea eta nahastezina ematen diona. Erabilitako ebaketa-teknikak, brontzezko trafilado izenekoak, ehundura zakarra ematen dio, erabilitako edozein saltsa edo ongailu errazago xurgatzeko aproposa....

Altze Beltza

AN011

gari duro marrazoak

Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari duro italiar marrazoak. %100 ekologikoa eta zapore paregabe eta nahastezina duena, Italiako pasta jatorrenaren tipikoa. Barazki saldari gehitzeko aproposa....

Altze Beltza

AN054

Tomate pasata ekologikoa

Ekologikoki hazitako tomate pasata naturala Emilia Romagna inguruko tomate freskoekin egina, eguzkitan heldua, Italiako Mezzano haranean. Zaporetsua eta %100 naturala, bere ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago behar uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontziratzera. Gure jakitegi ezin hobean falta ezin den oinarrizkoa edozein motatako...

Altze Beltza

AN228

Fideuarako fideoak

Semola organikoz egindako fideo labur erdi integralak, fideuarako aproposa. Jatorriz Trentinokoa, Italiako hegoaldean, bere al dente ehundura eta zaporea tradizionalak eta bereziak dira, Alce Nero sorta osoko tipikoak.Edozein saltsa edo salda motarekin lagundu daiteke....