Finestra sul Cielo
1GMOCHI
Bio Genmai Mochi
Arroz gozoarekin egindako roll japoniar tradizionala, zopak gehitzeko, frijituak jateko edo postreak egiteko aproposa. Prestatzeko, egosi minutu batzuk labean edo zartaginean puzten dela ikusi arte. ...
Bilatu oreka fisikoa eta emozionala gure produktu makrobiotiko organikoen bidez.
Finestra sul Cielo
1GMOCHI
Arroz gozoarekin egindako roll japoniar tradizionala, zopak gehitzeko, frijituak jateko edo postreak egiteko aproposa. Prestatzeko, egosi minutu batzuk labean edo zartaginean puzten dela ikusi arte. ...
Finestra sul Cielo
1NIGA
Nigari sukaldeko gatza itsasoko uretatik ateratzen duen likidoa da. Nigari hau metodo tradizionalari jarraituz prestatzen da, eguzkitan lehortzen utziz. Ez dauka ezpurutasunik edo kutsatzaile kimikorik. Oligoelementuetan aberatsa da, tofua prestatzeko kaskarrik onena....
Finestra sul Cielo
1KUZUBO
Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!
Finestra sul Cielo
1 EROTU
Jengibre ozpinak arroz ozpinetan, gatz eta shiso hostoetan egindako jengibre-sustrai pikantearen hartziduraren bidez. Ez dute kontserbatzailerik, aromarik, kolorerik edo edulkoratzaile artifizialrik. ...
Finestra sul Cielo
1DAI
Daikon lehorrak sustrai ezin hobeak dira gordinak eta egosiak, zopak, gisatuak, saltsak eta entsaladak egiteko....
Finestra sul Cielo
1BARDO
Nekazari japoniarrek mendeetan landua, burdock sustraia Japonian erabilienetako bat da. Kontserbazio metodo tradizionalari jarraituz egiten da: erroa zerrenda meheetan moztu eta gero eguzkitan lehortzen da....
Finestra sul Cielo
1BIF
Ekialdeko arroz espageti tradizionala. Arinak eta zaporetsuak, Txinako fideoen antzekoak dira baina kalitate japoniarra zainduz eginak dira. Goxoak dira edozein ongailurekin, entsaladan eta saldatan edo "ekialdeko" erara: zartagin batean salteatzen dira olio apur batekin, garaiko barazkiak, tofu edo seitan...
Finestra sul Cielo
1LOTUS
Lotus lorearen erroa makrobiotikan oso ohikoa den "sendagai" elikagaietako bat da, zalantzarik gabe. Hautsean, nahastu kafe koilaratxo bat infusio batean eta bere propietateek gehiegizko mukiaren aurka borrokatzen lagun dezakete, eztul lehorra baretzen eta sistema immunologikoa indartzen...
Finestra sul Cielo
1SANPA
Umeboshi pilulak goserik eza, beherakoa, idorreria, intoxikazioa, goragalea, katarroa, gripea edo digestio astunerako adierazitakoak. Zapore delikatua eta ontzi erosoago berri batekin....