gari duro lasagna
Alce Nero gari gogorraren lasagna %100 Italiako gari ekologikoarekin egina. Lasagna hau bere koherentzia zakar eta porotsuagoa izateagatik nabarmentzen da, ongailuak eta saltsak hobeto xurgatzen dituena, zapore biziagoa eskainiz. Posible da zuzenean labean egosi, aurrez prestatu gabe, prestaketa azkarragoak egiteko. Familia osoak maite izango duen aukera!
Sémola de trigo*, agua.
Contiene gluten y puede contener trazas de soja
Consejos de cocción: -Método convencional: hervir la lasaña durante 5 minutos. Rellenar al gusto y hornear durante 35 minutos a 180° C. - Método rápido: rellenar al gusto y hornear durante 40 minutos a 180° C Conservar en un lugar fresco y seco.
kcal. | 1474 |
---|---|
kJ. | 351 |
karbohidratoak | 72 |
proteina | 11 |
Gantzak: | 1,50 |
horietatik saturatuak | 0,40 |
Zuntz dietetikoa | 2,90 |
Gatza | 0 |
Pasta Bulegoa
ODP004
Linguine jengibre eta limoiarekin
Linguine jengibrearekin eta limoiarekin, %100 osagai ekologikoekin egina. Pasta honen sekretua prozesuan dago, tradizioan inspiratuta. Gari dur semola onena hautatzea eta "bronzo" pasta ekoizteko metodoa erabiltzea saltsa eta ongailuen zaporea hobeto gordetzeko. %100 beganoa....
Finestra sul Cielo
1SPALAJ
Albahaka eta baratxuri espagetiak
%100 Italiako pasta tradizionala gari gogor ekologikoarekin egindako semola, tenperatura baxuan prestatua eta lehortua (gehienez 45º). Pesto edo beste edozein ongailurekin konbinatzeko aproposa. ...
Altze Beltza
AN005
Gari osoa durum fusilli
Murge goi-ordokitik, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, Italiako gari ekologikoarekin egindako fusilli osoa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa...
Altze Beltza
AN011
gari duro marrazoak
Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari duro italiar marrazoak. %100 ekologikoa eta zapore paregabe eta nahastezina duena, Italiako pasta jatorrenaren tipikoa. Barazki saldari gehitzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1 ARRAINA
garbantzu penne
Nekazaritza ekologikoko garbantzu penne goxoak. Zuntz eta proteina eduki handiarekin, garbantzu-pasta hau karbohidrato konplexuen iturria da, eta energia modu etengabe eta iraunkorrean askatzen du. Aukera erraza, osasungarria eta harrigarria fruitu lehorren saltsarekin, barazki frijituarekin edo tofu eta alg nahasketa batekin laguntzeko. Beganoentzat egokia. ...
argital
AR16
BIO landare gel intimoa
Gel intimo landare oso biguna, baginaren antzeko pHarekin. Kontserbatzailerik edo SLSrik ez....
machandel
MC001
BIO mostaza fina
La mostaza fina y ecológica de Machandel te sorprenderá por su intenso aroma y sabor. La mostaza es una de las salsas más usadas en la actualidad. Su sabor peculiar hace que sea un complemento perfecto para cualquiera de tus comidas e ideal para preparar aperitivos para la familia o amigos.
Errege Quinoa
QR009
Royal quinoa irina ekologikoa %100 plastikorik gabe
Quinoa Real irina osagai ezin hobea da glutenik gabeko pastelak, gailetak edo galletak prestatzeko....
argital
AR156
BIO eltxoen uxatzeko
Eltxoen uxatzeko olio esentzial hutsez eta landare-estraktuez egina. Eltxoen ziztaden aurka babesteko formulatua. ...
Finestra sul Cielo
1BARDO
burdock organikoa
Nekazari japoniarrek mendeetan landua, burdock sustraia Japonian erabilienetako bat da. Kontserbazio metodo tradizionalari jarraituz egiten da: erroa zerrenda meheetan moztu eta gero eguzkitan lehortzen da....
Altze Beltza
AN007
gari duro espagetiak
Italiako pasta tradizionala nekazaritza ekologikoko italiar gariarekin egina. Zapore jator eta nahasezinarekin, saltsarik gabeko barazkiekin edo tomate saltsarekin, pestoarekin edo beste edozeinekin konbinatzeko aproposa da.