lotus erro hautsa

Ref: 1LOTO
Kantitatea: 30g
7,99 €
Zergak barne
Zenbatekoa
Finestra sul Cielo
gogoko_muga gerorako gorde

La raíz de la flor de loto es, sin ninguna duda, unos de los alimentos "medicina" muy común en la macrobiótica. En polvo, mezcla una cucharadita de café en una infusión y sus propiedades pueden ayudar a combatir el exceso de mucosidad, suavizar la tos seca y reforzar el sistema inmunitario.

Raíz de loto en polvo (100%).

Conservar en lugar fresco y seco, sin contacto con la luz solar. Mezclar una cucharada de cuchara de café en una taza con agua a la mitad, añadir una pizca de sal, calentar a juego bajo, apagar y dejar enfriar.

kcal.348
kJ.1474
karbohidratoak72,40
horietatik azukreak9,50
proteina8
Gantzak:0,20
horietatik saturatuak0,20
Zuntz dietetikoa12,40
Gatza0,26
Kategoria bereko beste 5 produktu:

Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (arroz fideoak)

Ekialdeko arroz espageti tradizionala. Arinak eta zaporetsuak, Txinako fideoen antzekoak dira baina kalitate japoniarra zainduz eginak dira. Goxoak dira edozein ongailurekin, entsaladan eta saldatan edo "ekialdeko" erara: zartagin batean salteatzen dira olio apur batekin, garaiko barazkiak, tofu edo seitan...

Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Precio base -50%

Finestra sul Cielo

1NIGA

Nigari (tofurako prestatua)

Nigari sukaldeko gatza itsasoko uretatik ateratzen duen likidoa da. Nigari hau metodo tradizionalari jarraituz prestatzen da, eguzkitan lehortzen utziz. Ez dauka ezpurutasunik edo kutsatzaile kimikorik. Oligoelementuetan aberatsa da, tofua prestatzeko kaskarrik onena....

Finestra sul Cielo

1SANPA

Ume-San pilulak umeboshiren eskutik

Umeboshi pilulak goserik eza, beherakoa, idorreria, intoxikazioa, goragalea, katarroa, gripea edo digestio astunerako adierazitakoak. Zapore delikatua eta ontzi erosoago berri batekin....

Finestra sul Cielo

1BARDO

burdock organikoa

Nekazari japoniarrek mendeetan landua, burdock sustraia Japonian erabilienetako bat da. Kontserbazio metodo tradizionalari jarraituz egiten da: erroa zerrenda meheetan moztu eta gero eguzkitan lehortzen da....

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

bizia

VI001

Txokolate Cappuccino ekologikoa

Italiako kafearekin eta txokolate zuriarekin hobetutako esne txokolateak bi geruzako konbinazio krematsua osatzen dute, dolce vita zaleentzat aproposa. BIO, plastikorik gabeko eta Rainforest ziurtagiria.

Altze Beltza

AN152

Txokolate barra %75 kakaoarekin

Talamanca eskualdean, Costa Ricako hego-ekialdean, eta Bidezko Merkataritzaren ziurtagiria duen %75eko kakao ekologiko hutsarekin egindako txokolate-barra. Ezin hobea bake une batez gozatzeko....

Errege Quinoa

QR029

Kakao eta koko granola ekologikoa % 100 plastikorik gabe

Koko eta kakao granola arroz almibarretan bakarrik gozotua, eskuz egindako granola gogorarazten duen ehundura duena. Kokoaren fruitu tropikalaren gozotasuna %100 kakao puruarekin maite dutenentzat aproposa. Zuntz aberatsa eta glutenik gabeko eta begano gisa ziurtatua. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.

argital

AR138

Sasiak (esfoliatzaileak) BIO

ARGITAL esfoliatzailea aurpegiko epidermisa era oso eraginkorrean eta aldi berean fintasun handiz berritzen duen maskara naturala da. Bere esfoliazio-ekintza Iris Fiorentinaren olio esentzialak eta buztin berdeak sortzen du. Almendra gozoen olioa epidermisaren geruza berria elikatzeko eta babesteko arduraduna da. Kontserbatzailerik gabe. ...

Baliteke interesa izatea ere
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1PARTIDUA

Matcha te organikoa %100 plastikorik gabe

Japoniako te tradizional eta hautatua Japoniako te zeremonian erabiltzen da, baita hainbat postre, edari edo plater prestatzeko ere. Zapore gozoaren eta ukitu mingotsa apur batekin konbinatutako te berde hauts gisa bereizten da. Egiten den landareak itzalean hazten dira eta hostoak eskuz jasotzen dira, beraz, ohiko te berdea baino askoz aminoazido gehiago ditu...