Burger de remolacha y lentejas rojas sin gluten BIO

Ref: GMF013
Kantitatea: 140g
3,99 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • gluten gabeko
  • beganoa
Germinala

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-007 Agricultura UE / no UE

gogoko_muga gerorako gorde

Burger roja a base de remolacha, tomates y lentejas rojas ideal para prepararla con pan integral, una crema de aguacate y unas hojas de rúcula. Elaborada con ingredientes 100% ecológicos, no contiene gluten y es apta para personas veganas.

Remolacha* (30%), tomates* (15%), harina de arroz*, lentejas rojas rehidratadas* (14%) (agua, lentejas rojas* (47%)), cebolla*, aceite de girasol*, sal, mostaza* (semillas de mostaza*, vinagre de alcohol*, agua, sal), zumo de limón*, tomillo* (0,3%).

Alergenoak:

Puede contener trazas de soja, frutos de cáscara, apio, sésamo y altramuces.

* nekazaritza ekologikoa

EN LA SARTÉN: cocinar por ambos lados con una gota de aceite hasta obtener el dorado deseado. Aproximadamente 2 minutos. EN EL MICROONDAS: perforar el film y calentar durante aproximadamente 3 minutos. Conservar en frigorífico a temperatura entre 0 y 4°C. Una vez abierto conservar refrigerado y consumir antes de 2 días.

kcal.203
kJ.849
karbohidratoak21
horietatik azukreak2,30
proteina4,20
Gantzak:11
horietatik saturatuak1,20
Zuntz dietetikoa1,70
Gatza1
Kategoria bereko beste 5 produktu:

Germinala

GMF018

Burger de zanahoria y calabaza SIN GLUTEN BIO

La dulzura de la zanahoria y la calabaza reina en esta nueva burger. Un fantástico placer de intenso sabor y color, y muy cremosa en su interior. ¡Saboréala para comer o cenar con un buen pan, tomate y unas hojas de ensalada! Elaborada con ingredientes 100% ecológicos, no contiene gluten y es apta para personas veganas.

Germinala

GMF001

Burger de trigo sarraceno y aceitunas sin gluten BIO

Buckwheat eta oliba hanburgesak plater xume baina oso zaporetsua dira, alkatzoiaren zapore berezi eta biziari esker, manganesoa eta kobrea bezalako mineraletan aberatsa den zerealak, eta olibak, E eta A bitamina eta antioxidatzaile asko dituen fruta. Nekazaritza ekologikoko %100eko osagaiekin egina, hanburgesa vegano eta glutenik gabeko hauek babes iturri dira...

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GMF004

Burger de espinacas y quinoa sin gluten BIO

Espinaka eta kinoa hanburgesak %100 beganoak eta nekazaritza ekologikokoak. Kinoaren zapore bereizgarriaren erreferentzia berezia, espinakaren hain ohikoa den kolorearekin eta porruaren ukitu finarekin konbinatuta. Glutenik gabeko errezeta goxoa, oso testura gozoa duena, etxeko txikienei barazkiak sartzeko aproposa. Prest bi unitateko edukiontzi eroso batean aurkeztuta ...

Germinala

GMF002

Burger de mijo y berenjena sin gluten BIO

Nekazaritza ekologikoko eta glutenik gabeko osagaiekin egindako artatxikia eta berenjena hanburgesak. Zapore delikatua oso berezia duten bi hanburgesa, platerari nortasun beroa ematen dioten kurkumearen eta kuminoaren usain bereizgarriek indartuta. Horrez gain, artatxikia fosforoan eta magnesioan aberatsa den zereal bat da, alberjiniarekin ezin hobeto konbinatzen dena, eta, ondorioz, plater bat...

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GMF003

Glutenik gabeko txitxirioa eta tomate lehorreko hanburgesa ekologikoa

Garbantzu eta tomate lehortutako hanburgesak %100 osagai ekologikoekin eginak dira eta garbantzu zapore bizi eta berezia dute. Lekale hau proteina begetalen iturria da, zuntz, burdina, potasio eta kaltzio aberatsa baita. Emaitza: plater goxoa, beganoa eta glutenik gabekoa, jateko prest dagoen bi pakete erosoan aurkeztua....

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Lait Plaisirs

VITAFR018

Roquefort Lait Plaisirs 100g

Delicioso queso Roquefort de Lait Plaisirs, elaborado en Aveyron en la más pura tradición. Roquefort es sinónimo de excelencia y te seducirá con su suavidad y su generoso sabor. Procedente de la agricultura ecológica.

argital

AR132

Landare-baltsamo ekologikoa

Ilea leun uzten duten osagai naturalez osatutako landare-egokitzailea. Estilo erraza errazten du eta buztin berdearekin eta jojoba olioarekin egina dago. Berregituraketa. Kontserbatzailerik gabe....

Altze Beltza

AN001

Osoko espagetiak

Italiako pasta tradizionala, Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari ekologikoarekin egindako benetako pasta. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Bere hautaketa prozesu zorrotzak zapore paregabe eta nahastezina duen pasta bat lortzeko aukera ematen du, edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1SALFI

Itsasoko gatz oso fina

Italian (Sizilian) Mediterraneoko herrialdeetan milaka urtez erabilitako metodo tradizionalari jarraituz egindako itsas gatz oso fina. Metodo honek itsasoko ura lurruntzearen alde egiten duten eguzkia eta haizea bezalako elementu naturalak erabiltzen ditu. Eskuz bildu, prozesatu gabe eta tratamendu kimikorik erabili gabe, ezaugarri eta propietate natural guztiak gordetzen dira...

Finestra sul Cielo

1POLINT

Berehalako gari osoko polenta

Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta integrala. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1PAZIFA

Legamia gabeko espelta ogia

Nekazaritza ekologikoko espelta legamiarik gabeko ogia. Legamirik edo gatzik gabe eta koipe gutxirekin egina. Ogiaren ordezko aproposa, barazki pateekin konbinatzeko aproposa....

Baliteke interesa izatea ere

Germinala

GMF001

Burger de trigo sarraceno y aceitunas sin gluten BIO

Buckwheat eta oliba hanburgesak plater xume baina oso zaporetsua dira, alkatzoiaren zapore berezi eta biziari esker, manganesoa eta kobrea bezalako mineraletan aberatsa den zerealak, eta olibak, E eta A bitamina eta antioxidatzaile asko dituen fruta. Nekazaritza ekologikoko %100eko osagaiekin egina, hanburgesa vegano eta glutenik gabeko hauek babes iturri dira...

Germinala

GMF002

Burger de mijo y berenjena sin gluten BIO

Nekazaritza ekologikoko eta glutenik gabeko osagaiekin egindako artatxikia eta berenjena hanburgesak. Zapore delikatua oso berezia duten bi hanburgesa, platerari nortasun beroa ematen dioten kurkumearen eta kuminoaren usain bereizgarriek indartuta. Horrez gain, artatxikia fosforoan eta magnesioan aberatsa den zereal bat da, alberjiniarekin ezin hobeto konbinatzen dena, eta, ondorioz, plater bat...

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GMF003

Glutenik gabeko txitxirioa eta tomate lehorreko hanburgesa ekologikoa

Garbantzu eta tomate lehortutako hanburgesak %100 osagai ekologikoekin eginak dira eta garbantzu zapore bizi eta berezia dute. Lekale hau proteina begetalen iturria da, zuntz, burdina, potasio eta kaltzio aberatsa baita. Emaitza: plater goxoa, beganoa eta glutenik gabekoa, jateko prest dagoen bi pakete erosoan aurkeztua....

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GMF004

Burger de espinacas y quinoa sin gluten BIO

Espinaka eta kinoa hanburgesak %100 beganoak eta nekazaritza ekologikokoak. Kinoaren zapore bereizgarriaren erreferentzia berezia, espinakaren hain ohikoa den kolorearekin eta porruaren ukitu finarekin konbinatuta. Glutenik gabeko errezeta goxoa, oso testura gozoa duena, etxeko txikienei barazkiak sartzeko aproposa. Prest bi unitateko edukiontzi eroso batean aurkeztuta ...