BIO laktofermentatutako erremolatxa zukua

Ref: VK006
Kantitatea: 700 ml
4,30 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • beganoa
Voelkel

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

DE-ÖKO-007 Nekazaritza EU

gogoko_muga gerorako gorde
Para este zumo lactofermentado de remolacha roja, se utilizan solo materias primas Demeter, procedentes de agricultura biodinámica. Los tubérculos de remolacha roja, naturalmente aromáticos, se someten a un proceso de prensado para que conserven todos sus nutrientes, antes de combinarlas con el ácido láctico, llevando a cabo todo el proceso sin la adición de sal. El proceso de lactofermentación cambia el valor de pH del producto favoreciendo su digestión, estabiliza la mezcla y le añade una ligera acidez agradable. Todos los ingredientes utilizados son libres de organismos genéticamente modificados y proceden de agricultura ecológica, apoyando el cultivo regional.

zumo de remolacha (lactofermentado (L+))*º 99%, puré de cereza acerola* 1%. º demeter

* nekazaritza ekologikoa

Erabili aurretik astindu. Ireki ondoren, hozkailuan gorde eta 5 eguneko epean kontsumitu.

Kategoria bereko beste 4 produktu:

Voelkel

VK007

Sauerkraut zuku ekologikoa lakto-hartzitua

Kaloria gutxiko aza zuri honek gorputza modu naturalean freskatzen eta estimulatzen du. Diluitu gabe, prentsatu berri den zukuak beharrezko mantenugai sorta osoa dauka, barau egiteko aproposa. Laktohartzidura prozesuak produktuaren pH balioa aldatzen du, bere digestioa hobetuz, nahastea egonkortzen du eta azidotasun apur bat atsegina gehitzen du. Erabilitako osagai guztiak...

Voelkel

VK005

Azenario-zuku laktofermentatu ekologikoa

Lakto-hartzitutako azenario-zuku honetarako, Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Azenarioak, berez aromatikoak, prentsaketa prozesu bat egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak pH-aren balioa aldatzen du...

Voelkel

VK031

BIO mango berdea, kale eta espinakak irabiatua

Kontu handiz aukeratutako osagaiez osatutako smoothie krematsua, mangoaren fruta zaporea, jengibre-erroaren ukitu pikantea eta kale eta espinaken ehundura ezin hobeto konbinatzen dituena. Irabiatu berde sorta honek, azukre erantsirik gabekoa, Alemaniako kalitate goreneko osagai freskoak soilik erabiltzen ditu, genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak eta nekazarietatik datozenak...

Voelkel

VK008

Barazki-zuku ekologikoa

Barazki zuku honetarako Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Azenarioak, apioa eta erremolatxa gorrien tuberkuluak aromatizatzen dira, mantenugai guztiak gordetzeko. Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak dira eta nekazaritza ekologikotik datoz, eskualdeko laborantza sustatzeko.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Biolu

BL002

Erabilera anitzeko BIO 1l

Erabilera anitzeko lurrin-koipegabea, laranja olio esentzial organikoarekin. Erabiltzeko prest, edozein motatako zikinkeria kentzen du eta berehala jarduten du. Aproposa sukaldeko gainazal guztietarako, baldosak, bainugelarako tresnak, beira eta altzarietarako.

Voelkel

VK007

Sauerkraut zuku ekologikoa lakto-hartzitua

Kaloria gutxiko aza zuri honek gorputza modu naturalean freskatzen eta estimulatzen du. Diluitu gabe, prentsatu berri den zukuak beharrezko mantenugai sorta osoa dauka, barau egiteko aproposa. Laktohartzidura prozesuak produktuaren pH balioa aldatzen du, bere digestioa hobetuz, nahastea egonkortzen du eta azidotasun apur bat atsegina gehitzen du. Erabilitako osagai guztiak...

Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso bi hilabete baino gutxiagoko hartzidurarekin egiten da, miso normala baino zapore delikatua eta gozoagoa lortzeko. Saltsa edo kremak prestatzeko eta barazkiak eta zerealak laguntzeko aproposa da. produktu pasteurizatua.

bizia

VI033

Txokolate beltza %62 karameluarekin eta Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramel, gatza eta txokolatea: ezin hobeto uztartzen diren hiru zapore klasiko. Zapore gazi eta gozoen kontraste atsegina nabarmentzen da Dominikar Errepublikako %62 kakaoarekin gure txokolate ilun organiko aromatikoarekin. Karamelu zati kurruskariak Mallorcako Es Trenc hondartza birjinaren sal lorearekin nahasten dira. Bere kristal bikainak, eskualde honetako gatzetan eskuz biltzen direnak, oso estimatua den Balear espezialitatea da.% 62 kakaoa txokolate ilun leunen zaleentzat. BIO, plastikorik gabekoa, beganoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (arroz fideoak)

Ekialdeko arroz espageti tradizionala. Arinak eta zaporetsuak, Txinako fideoen antzekoak dira baina kalitate japoniarra zainduz eginak dira. Goxoak dira edozein ongailurekin, entsaladan eta saldatan edo "ekialdeko" erara: zartagin batean salteatzen dira olio apur batekin, garaiko barazkiak, tofu edo seitan...

Baliteke interesa izatea ere

Voelkel

VK005

Azenario-zuku laktofermentatu ekologikoa

Lakto-hartzitutako azenario-zuku honetarako, Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Azenarioak, berez aromatikoak, prentsaketa prozesu bat egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak pH-aren balioa aldatzen du...