Barazki-zuku ekologikoa

Ref: VK008
Kantitatea: 700 ml
4,90 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • beganoa
Voelkel

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

DE-ÖKO-007 Nekazaritza EU

gogoko_muga gerorako gorde

Barazki zuku honetarako Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Azenarioak, apioa eta erremolatxa gorrien tuberkuluak aromatizatzen dira, mantenugai guztiak gordetzeko. Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak dira eta nekazaritza ekologikotik datoz, eskualdeko laborantza sustatzeko.

Zumo de zanahoria** (58,5%), zumo de remolacha** (30%), zumo de apio nabo** (10%), puré de cereza acerola*, zumo de limón**. *de garicultura ecológica. **Demeter y ecológico

* nekazaritza ekologikoa

Conservar en lugar fresco y seco. Una vez abierto, conservar en frigorífico y consumir en 3 días. Una vez abierto se recomienda conservar en nevera.

Kategoria bereko beste 4 produktu:

Voelkel

VK031

BIO mango berdea, kale eta espinakak irabiatua

Kontu handiz aukeratutako osagaiez osatutako smoothie krematsua, mangoaren fruta zaporea, jengibre-erroaren ukitu pikantea eta kale eta espinaken ehundura ezin hobeto konbinatzen dituena. Irabiatu berde sorta honek, azukre erantsirik gabekoa, Alemaniako kalitate goreneko osagai freskoak soilik erabiltzen ditu, genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak eta nekazarietatik datozenak...

Voelkel

VK006

BIO laktofermentatutako erremolatxa zukua

Lakto-hartzitutako erremolatxa zuku honetarako Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Berez aromatizatuak diren erremolatxa-tuberkuluak prentsaketa-prozesua egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak...

Voelkel

VK005

Azenario-zuku laktofermentatu ekologikoa

Lakto-hartzitutako azenario-zuku honetarako, Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Azenarioak, berez aromatikoak, prentsaketa prozesu bat egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak pH-aren balioa aldatzen du...

Voelkel

VK007

Sauerkraut zuku ekologikoa lakto-hartzitua

Kaloria gutxiko aza zuri honek gorputza modu naturalean freskatzen eta estimulatzen du. Diluitu gabe, prentsatu berri den zukuak beharrezko mantenugai sorta osoa dauka, barau egiteko aproposa. Laktohartzidura prozesuak produktuaren pH balioa aldatzen du, bere digestioa hobetuz, nahastea egonkortzen du eta azidotasun apur bat atsegina gehitzen du. Erabilitako osagai guztiak...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1PESTO

Barazki pesto ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....

Oinarrizko prezioa -%5

iChoc

IC003

Classic - Chocolate vegano clásico FAIRTRADE

Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

argital

AR134

BIO orbanak tratatzeko xaboia

ARGITAL orbanak tratatzeko xaboiak zuritzeko efektua sortzen du bere apar leun eta delikatuari esker. Azido fitikoak, arroza eta kamamila lore-estraktua dituen fosforoan aberatsa den substantzia naturala, larruazala zuri eta zetatsua mantentzen laguntzen du. Kontserbatzailerik gabeko produktua....

Oinarrizko prezioa -%10

argital

AR59

buztin berdea aktibatuta

Bere oligoelementuei eta gatz mineralei esker aparteko propietate arazgarri eta energetikoak dituen buztina. Azala sentikorrentzako toniko aproposa, birmineralizatu eta gorputzari ongizatea emateko gai dena. Kanpoko erabilerarako. %100 naturala....

Baliteke interesa izatea ere

Voelkel

VK005

Azenario-zuku laktofermentatu ekologikoa

Lakto-hartzitutako azenario-zuku honetarako, Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Azenarioak, berez aromatikoak, prentsaketa prozesu bat egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak pH-aren balioa aldatzen du...

Voelkel

VK006

BIO laktofermentatutako erremolatxa zukua

Lakto-hartzitutako erremolatxa zuku honetarako Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Berez aromatizatuak diren erremolatxa-tuberkuluak prentsaketa-prozesua egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak...

Voelkel

VK007

Sauerkraut zuku ekologikoa lakto-hartzitua

Kaloria gutxiko aza zuri honek gorputza modu naturalean freskatzen eta estimulatzen du. Diluitu gabe, prentsatu berri den zukuak beharrezko mantenugai sorta osoa dauka, barau egiteko aproposa. Laktohartzidura prozesuak produktuaren pH balioa aldatzen du, bere digestioa hobetuz, nahastea egonkortzen du eta azidotasun apur bat atsegina gehitzen du. Erabilitako osagai guztiak...