• -10%

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Ref: 1TOFU01
Kantitatea: 200g
2,23 € 10% de descuento
2,01 €
Zenbatekoa
  • organikoa
  • gluten gabeko
  • beganoa
Finestra sul Cielo

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-006 Agricultura Italia

gogoko_muga gerorako gorde

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia proteina dietatik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun bereziarekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen moldakortasunagatik: janari sendoagoekin ondo moldatzen da eta horrekin batera datozen osagaien zaporea xurgatzen du. Marinatu soja saltsarekin eta gehitu barazki wok-era quinoa espagetiarekin. Glutenik gabeko ziurtagiria. Pertsona beganoentzat egokia.

Soja* (50%), agua, sal.

Alergenoak:

Contiene soja

* nekazaritza ekologikoa

Se recomiendo cocinarlo con agua durante 20 minutos y acompañarlo de una tira de alga y unas gotas de salsa de soja.

Kategoria bereko beste 2 produktu:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TEMPEH01

Tempeh plantxan ekologikoa

Soja organikoz egindako janaria. Landare-proteina eduki handia duenez, tempeh naturala baliabide ezin hobea da sukaldean duen aldakortasunerako. Zerrendatan moztu eta barazki, soba fideoak eta tempeh wok bat egin dezakezu. Pertsona beganoentzat egokia....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1SEITAN01

Seitan natural ekologikoa

Garitik egindako janaria. Proteina begetal ugari eta gantz gutxi dituenez, seitan naturala produktu aproposa da animalia proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta ehundura paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik. Pertsona beganoentzat egokia....

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:
Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1BERICA

Kaltziozko arroz edaria

Arroz edari bikaina kaltzioarekin azukre erantsirik gabe. Nekazaritza ekologikoko Italiako arroz osoarekin egina. Lithothamnium Calcareum itsas algaren kaltzioz aberastua. Glutenik gabeko esnearen alternatiba bikaina da. Bere zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator....

Finestra sul Cielo

1PUMEPE

Sagar eta udare purea ekologikoa

Sagar eta udare-purea %100eko fruta ekologikoarekin egina, tenperatura baxuan egositako nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa izateko 100 gramoko bi ontzitan aurkezten da. ...

Altze Beltza

AN228

Fideuarako fideoak

Semola organikoz egindako fideo labur erdi integralak, fideuarako aproposa. Jatorriz Trentinokoa, Italiako hegoaldean, bere al dente ehundura eta zaporea tradizionalak eta bereziak dira, Alce Nero sorta osoko tipikoak.Edozein saltsa edo salda motarekin lagundu daiteke....

Casa Grande de Xanceda

XANCE007

Queso crema ecológico alto en proteina 175g (cja 6 uds)

Nuestro queso cremoso alto en proteína se elabora con la leche fresca y ecológica de nuestras vacas que salen a pastar todos los días.  No contiene ni leche en polvo, ni nata añadida, ni colorantes o conservantes artificiales. Este queso cremoso tiene el 10,5% de proteína, pero además solo tiene un 13%mg ¡la mitad de grasa que los quesos cremosos tradicionales!  Ideal para consumir en cualquier momento del día, ¡con acompañantes dulces o salados! Para desayunar, para comer, para hacer apertitivos, para repostería, para cocinar... ¡mmhhh! Además es ideal para los más peques porque ¡no contiene azúcar añadido!

Lerdenagoa

SLE01

Konjac pasta Spaghetti BIO

Konjac organikoz egindako Slendier espageti goxo eta harrigarriak, milaka urtez erabilitako japoniar japoniar zaharreko barazki oso kaloria gutxiko otordu nagusiekin laguntzeko. Zuntz iturri ere bada eta glutenik gabeko ziurtagiria duen platera. Espagetiak boloñesa saltsarekin edo barazki eta tofu nahasketarekin... Zein aukeratzen duzu jateko? ...

Finestra sul Cielo

1HOK

Azuki Hokkaido en envase compostable

Hokkaidoko lurzoru bolkaniko emankorrari esker, Japoniako eremu honetako azuki babarrunek zapore gozoagoa, leunagoa eta gaziagoa dute. Dauden lekale digestiboenetako bat dira eta balio nutritibo handia dute. Beste edozein lekale, zereal edo barazkirekin konbina daitezke edo oliba olioarekin, soja saltsarekin edo Gomasiorekin ondu. Era berean, ezin hobeak dira...