Finestra sul Cielo
1FATAP
tapioka irina
Harina de tapioca procedente de agricultura ecológica. Se obtiene a partir de triturar la raíz de la yuca. La harina resultante posteriormente se prensa, se seca y se envasa.
Harina de trigo de agricultura ecológica.
Soja, sesamo eta lupin arrastoak izan ditzake.
Babes-atmosferan ontziratzea. Leku fresko eta lehor batean gorde.
kcal. | 362 |
---|---|
kJ. | 1536 |
karbohidratoak | 76,70 |
horietatik azukreak | 1,30 |
proteina | 11,50 |
Gantzak: | 1 |
horietatik saturatuak | 0,23 |
Zuntz dietetikoa | 3 |
Gatza | 0 |
Finestra sul Cielo
1FATAP
Harina de tapioca procedente de agricultura ecológica. Se obtiene a partir de triturar la raíz de la yuca. La harina resultante posteriormente se prensa, se seca y se envasa.
Errege Quinoa
QR009
Quinoa Real irina osagai ezin hobea da glutenik gabeko pastelak, gailetak edo galletak prestatzeko....
Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1POLP
Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!
Finestra sul Cielo
1FARTOBA
Proteina-eduki handiari esker, pasta, ogi bereziak eta gozokiak egiteko erabiltzen den irin sendoa, lebitazio prozesu luzearekin, panettonea adibidez. Beste irin batzuk sendotzeko ere erabil daiteke, orea elastikoagoa bihurtuz. Babes-atmosferan ontziratzen da eta prestatzeko erabiltzen diren osagaiak nekazaritza ekologikotik datoz.
Finestra sul Cielo
1ALMITAP
Ezagutu tapioka almidoi berria. Tapioka-almidoia mandioka-erroa garbituz lortzen da, gero xehatu, zentrifugatu eta ura almidoitik bereizten da. Azkenik, almidoia lehortu eta ontziratu egiten da. Plater gozoak eta gaziak prestatzeko aproposa.
Biolu
BL003
Ontzi-garbigailuentzako detergente-gel ekologikoa. Ondo koipegabetzen du eta platerak eta edalontziei distira ematen die marrarik utzi gabe. Ez du hondakin petrokimikorik uzten plateretan. Usainaren aurkako freskotasuna eta eraginkorra da ECO programarekin ere.
Solgar
SOL044
• MSM, metilsulfonilmetatoa • Sufredun konposatu organikoa • Beganoentzat, barazkijaleentzat, kosherrentzat eta halalentzat egokia • Ez dauka azukrerik, gatzik edo almidoirik.
Finestra sul Cielo
2SHOYU
Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan... oinarritutako errezetak egiteko aproposa.
machandel
MC002
Gozatu Machandel Thick Mostaza goxoa! Produktu ekologiko, osasuntsu eta glutenik gabekoa, zure platerei beste zapore eta kolore bat emateko ezin hobea. Arrakasta entsalada apaingarrietan, eta ongailu magikoa hainbat plateretan. Bestalde, jatorrizko zaporea gehigarririk edo kontserbatzailerik izan gabe gordetzen duen saltsa da.
Altze Beltza
AN154
%80 txokolate beltza kakao aleekin. Txokolatearen zapore azidoena eta biziena bilatzen duten ahosabaien zapore eztanda....
Finestra sul Cielo
1 AURPEGIA
Garbantzu irina, zuntz-eduki handiagatik eta zerealetan aberatsa den osaeragatik. Edozein errezeta gozoa edo gazia egiteko aproposa....
Finestra sul Cielo
1FAFA
Nekazaritza ekologikoko espelta irina, babestutako giroan bildua. Gozoa edo gazia edozein errezeta prestatzeko aproposa...
Finestra sul Cielo
1FAGRIN
Nekazaritza ekologikoko gari irina integrala babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
Finestra sul Cielo
1FAINFA
Nekazaritza ekologikoko espelta irina integrala babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
Finestra sul Cielo
1FAINRI
Arroz-irina integrala babestutako giroan egina, bere kontserbazioa bermatzeko. Nekazaritza ekologikotik datorrena, edozein errezeta prestatzeko aproposa da, gozoa zein gazia....
Finestra sul Cielo
1FAINSA
Nekazaritza ekologikoko irina integrala eta babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
Finestra sul Cielo
1FARTOBA
Proteina-eduki handiari esker, pasta, ogi bereziak eta gozokiak egiteko erabiltzen den irin sendoa, lebitazio prozesu luzearekin, panettonea adibidez. Beste irin batzuk sendotzeko ere erabil daiteke, orea elastikoagoa bihurtuz. Babes-atmosferan ontziratzen da eta prestatzeko erabiltzen diren osagaiak nekazaritza ekologikotik datoz.