Altze Beltza

Alce Nero 1970eko hamarkadatik ekoizpen jasangarriaren aldeko apustua egin duen enpresa italiarra da, pestizidarik gabe eta metodo tradizionalaren arabera urtarokotasuna eta heltze denbora naturala errespetatuz.

Read more... Read less

Iragazi arabera

Altze Beltza

AN228

Fideuarako fideoak

Semola organikoz egindako fideo labur erdi integralak, fideuarako aproposa. Jatorriz Trentinokoa, Italiako hegoaldean, bere al dente ehundura eta zaporea tradizionalak eta bereziak dira, Alce Nero sorta osoko tipikoak.Edozein saltsa edo salda motarekin lagundu daiteke....

Altze Beltza

AN231

Glutenik gabeko artoa eta arroz espagetiak

Italiako iparraldean hazitako arto eta arroz ekologikoarekin egindako glutenik gabeko pasta tradizionala. Artoaren eta arrozaren arteko zapore-oreka ezin hobea lortzeko bereziki diseinatutako errezeta batekin. Espageti hauek barazki salteatuekin, pestoekin edo saltsekin konbinatzeko alternatiba ezin hobea dira. ...

Altze Beltza

AN008

gari duro penne

Zaporetsua, zakarra eta eskuz egindakoa. Alce Neroren Italiako gari penne ekologikoa da.Italiako hegoaldean hazitako gari duroarekin eginak dira eta barazkiekin edo markako edozein pesto edo passatarekin konbinatzeko aproposak dira. Goxoak izango dira!

Altze Beltza

AN219

Espelta integrala fusilli

Fusilli jatorrena, Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta organikoarekin egina. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo pasta entsaladak egiteko...

Altze Beltza

AN207

gari duro fideoak

Murge goi-ordokiko gari duro tagliatellea, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean. Landatutako barietateak, horien artean Senatone Capelli, SImeto eta Quadrato, ekoizpen prozesu zorrotz bati jarraituz egiten dira, zapore paregabe eta nahastezina duen pasta ekologikoa lortzeko....

Altze Beltza

AN218

Penne espelta integrala

%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN007

gari duro espagetiak

Italiako pasta tradizionala nekazaritza ekologikoko italiar gariarekin egina. Zapore jator eta nahasezinarekin, saltsarik gabeko barazkiekin edo tomate saltsarekin, pestoarekin edo beste edozeinekin konbinatzeko aproposa da.

Altze Beltza

AN001

Osoko espagetiak

Italiako pasta tradizionala, Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari ekologikoarekin egindako benetako pasta. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Bere hautaketa prozesu zorrotzak zapore paregabe eta nahastezina duen pasta bat lortzeko aukera ematen du, edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa....

Altze Beltza

AN005

Gari osoa durum fusilli

Murge goi-ordokitik, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, Italiako gari ekologikoarekin egindako fusilli osoa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa...

Altze Beltza

AN220

espageti espelta

Italiako espelta zuriarekin egindako espageti gozoak, planetako zereal zaharrenetariko eta nutritiboenetako bat. Gari-pastarekin alderatuta, digerigarriagoa da, kaloria-eduki txikiagoa du eta zapore apur bat gozoa du. Edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa! Gainera, bere ontziak % 100 paperezkoa eta plastikorik gabekoa da, horrela gure planeta zaintzen laguntzen du.

Altze Beltza

AN221

penne idatzia

Espelta zuriko penne italiar artisau eta organikoa, brontzezko marrazkiz egina. Teknika honi esker, zakarrak izaten dira eta saltsak eta ongailuak hobeto xurgatzen dituzte....

Altze Beltza

AN232

Glutenik gabeko artoa eta arroz penne

Osagai organikoekin egindako glutenik gabeko penne goxo eta zaporetsua, Italiako iparraldean hazitakoa. Prozesatzeko teknika burutsu batekin prestatua, gari gogorraren pastaren antzeko zaporea eta ehundura mantentzea lortzen duena, baina glutenik gabea. Saltsa eta ongailu ugarirekin konbinatzeko aproposa. ...

Altze Beltza

AN054

Tomate pasata ekologikoa

Ekologikoki hazitako tomate pasata naturala Emilia Romagna inguruko tomate freskoekin egina, eguzkitan heldua, Italiako Mezzano haranean. Zaporetsua eta %100 naturala, bere ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago behar uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontziratzera. Gure jakitegi ezin hobean falta ezin den oinarrizkoa edozein motatako...

Altze Beltza

AN010

gari duro fusilli

Italiako gari fusilli ekologikoa ekoizpen prozesu zorrotz batekin egina, zapore paregabea eta nahastezina ematen diona. Erabilitako ebaketa-teknikak, brontzezko trafilado izenekoak, ehundura zakarra ematen dio, erabilitako edozein saltsa edo ongailu errazago xurgatzeko aproposa....

Altze Beltza

AN229

BIO barazki salda kuboak

Barazki-salda ekologikorik onena, etxean freskoa egingo bazenu bezala, baina 10 dosi bakarreko 10 dadotan eskura izatearen praktikotasunaz. Palma oliorik gabe, laborantza ekologikoko tipula, azenarioa, apioa eta perrexilarekin egin da kontzentratua. Zopak, salda, arroza, pasta eta edozein plater janzteko aproposa....

Altze Beltza

AN222

Fusilli ortografia

Italiako espelta zuriko fusilli goxoa eskuz egina. Ehundura latza eta zapore apur bat gozoa. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Altze Beltza

AN057

Tomate saltsa albahaka BIO

Tomate saltsa aromatikoa albahaka ukitu goxo eta delikatua duen edozein errezetari gehitzeko eta zapore natural eta nahastezina duen saltsaz gozatzeko. %100 organiko eta kalitate handiko osagaiekin egina....

Altze Beltza

AN011

gari duro marrazoak

Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari duro italiar marrazoak. %100 ekologikoa eta zapore paregabe eta nahastezina duena, Italiako pasta jatorrenaren tipikoa. Barazki saldari gehitzeko aproposa....

Altze Beltza

AN217

Espelta integraleko espagetiak

Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN234

Glutenik gabeko artoa eta arroz fusilli

Benetako fusilli italiarra ekologikoki hazitako artoarekin eta arrozarekin egina. Erabilitako ebaketa-teknikak edozein saltsa hobeto xurgatzen duen gainazal zakarra ematen dio pasta honi, ehundura eta koherentzia galdu gabe. Glutenik gabeko alternatiba ezin hobea pestoekin, saltsekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. ...

Altze Beltza

AN003

Gari osoa durum penne

Italiako gari osoko penne artisau moduan hazita, pestizida edo herbizidarik gabe. Brontzezko trafiladuraz egina, pastari ehundura zakarra ematen dion artisau teknika, gehitzen duzun edozein saltsa hobeto xurgatzeko aproposa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena....

Altze Beltza

AN065

Zuritutako tomate kontserba ekologikoak

Nekazaritza ekologikoko tomate osoak zurituta. Zapore naturala eta kolore gorri indartsua direla eta, ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontzira arte. Gure jakitegi ezin hobean edozein plater mota prestatzeko falta ezin den oinarrizkoa....

Altze Beltza

AN060

Arrabiata tomate saltsa ekologikoa

Ukitu pikantea duen tomate saltsa %100 osagai naturalekin egina. Ongarri aproposa tonu eta zapore apur bat gehiago duen edozein pasta motari laguntzeko. Kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe....

Altze Beltza

AN014

Fusilli trikolore ekologikoa

Alce Neroren fusilli trikoloreak Italian hazitako gari durum ekologikoarekin egiten dira. Bahetu ondoren gari duro honetatik lortzen den semola bikaina Dolomitetako iturriko urarekin nahasten da. Alce Neroren fusilli trikoloreak zuntz iturri dira eta txikienentzako plater dibertigarriak prestatzeko aproposak, tomate saltsarekin edo pestoarekin lagundu ditzakezu. Goxoa!

Altze Beltza

AN158

Txokolate krema hurrekin

Txokolate krema gozoa hurrekin, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Benetako plazer %100 osasungarria palma oliorik gabe eta ohiko txokolate kremak bezain kaloria edo azukrerik gabe....

Altze Beltza

AN121

Garizko galletak jogurt eta eztiarekin

Garizko galletak ezti ukitu batekin gozotuak eta jogurtarekin zaporekoak. Gantz hidrogenaturik gabe eta oliba-olio birjina estrarekin bakarrik eginak, edozein landare edarirekin, tearekin edo kafearekin konbinatutako jaki bat dira.

Altze Beltza

AN202

Gozoki baltsamikoak eukalipto eztiarekin eta propoliarekin

Nekazaritza ekologikoko eukalipto eztiarekin eta propoliarekin gozoki baltsamikoak. Bidaia-lagun aproposa tenperatura-aldaketekiko sentikorrak diren eztarrientzako. Lepoa puztu eta lasaitzen laguntzen du....

Altze Beltza

AN123

espeltako cookieak

Kontserbatzaile edo aromarik gabe egindako espelta organiko gozo eta kurruskariak. Gantz hidrogenatu gabe. Ezin hobea edozein zereal edaritan murgiltzeko, baita gosaltzeko edo askaria egiteko....

Altze Beltza

AN213

Kakao galletak txokolate tantekin

Gari-galleta gozoak kakao eta txokolate txipekin. Oliba olio birjina estrarekin bakarrik eginda, ez dute inolako usainik eta osagai guztiak nekazaritza ekologikotik datoz. Txokolate zaleentzat zapore eztanda bat....

Altze Beltza

AN118

Espelta galletak txokolate tantekin

Italiako frollini cookie tipikoak, espelta irinarekin egindako txokolate txipekin. Ahosabairako gozamena, edozein zereal, te edo kafe edarirekin konbinatzeko aproposa. Errezeta oliba olio birjina estrarekin eta palma oliorik gabe....

Altze Beltza

AN240

%100 kakao purua BIO txokolate-barra

Perun hazitako kakaoarekin egindako %100 kakao hutsezko tablet goxo eta bizia, tentazio ezin hobea da txokolate puruenaren zaleentzat. Antioxidatzaileetan aberatsa, ez du azukre erantsirik eta Bidezko Merkataritza gisa aitortzen da....

Altze Beltza

AN055

BIO tomate birrindua mamiarekin

Tomate xehatua nekazaritza ekologikoko mamiarekin. Bere nutrizio-propietateak gordetzeko, ekoizpen-prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik azken ontzira arte. %100 naturala kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe. Errezeta goxoak prestatzeko aproposa....

Altze Beltza

AN082

Limoi zuku ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko limoi zukua. Edozein sukaldaritzako prestakinei zapore ukitu bat emateko aproposa, baita ozpin-ozpinetan gehitzeko ere. Arrain plateretan edo koktelak prestatzeko ere ezin hobea da...

Altze Beltza

AN012

gari duro lasagna

Alce Nero gari gogorraren lasagna %100 Italiako gari ekologikoarekin egina. Lasagna hau bere koherentzia zakar eta porotsuagoa izateagatik nabarmentzen da, ongailuak eta saltsak hobeto xurgatzen dituena, zapore biziagoa eskainiz. Posible da zuzenean labean egosi, aurrez prestatu gabe, prestaketa azkarragoak egiteko. Familia osoak maite izango duen aukera!...

Altze Beltza

AN230

Gaileta erdi integralak txokolate txipekin

Cookie kurruskari eta goxoak txokolate beltz txipekin. Oliba-olio birjina estra eta gari osoko irinarekin soilik eginak, errezeta tradizional eta arrakastatsuagatik nabarmentzen dira. Esnekoak ez diren edozein esnetan murgilduta, benetako plazerra dira, kakaoa disolbatu eta bere zapore guztia areagotzen baitute....

Altze Beltza

AN058

Tomate saltsa ekologikoa barazkiekin

Tomate saltsa barazki zati txikiekin (azenarioa, apioa eta tipula), kontserbatzaile edo koloratzailerik gabeko kalitate goreneko osagaiekin egina. Tomatearen freskotasun eta mantenugai guztiak gordetzeko, ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik azken ontzira arte. Tenperatura baxuan pasteurizatua. Pasta zuzenean gehitzeko edo goxo-goxoak prestatzeko aproposa...

Altze Beltza

AN186

Azúcar de caña "Panela"

Perun edo Guatemalan jatorria duen kanaberako azukre osoko poltsa. Bidezko Merkataritzaren zigiluarekin, findu gabeko azukre bat da, zure errezetak edo edariak modu osasuntsuago batean gozotzeko aproposa....

Altze Beltza

AN083

BIO Genoesko pesto albahakarekin

Genovese albahaka, pinuekin eta parmesano gaztaz ondutako baratxuriz egindako saltsa italiar tipikoa. Nahasketa paregabea eta zaporetsua, edozein pasta motarekin konbinatzeko edo hamaiketako eta kanape sofistikatuak prestatzeko....

Altze Beltza

AN125

muesli galletak

Muesliari buruzko gauza on guztiak olo malutekin eta sagar zatiekin, mahaspasekin eta intxaurrekin cookie paregabeetan. Gariz eginak, eguneko edozein ordutan gozatzen dira. Ez du gantz hidrogenaturik edo palmondo oliorik....

Altze Beltza

AN085

Pesto gorri ekologikoa

Tomatearen freskotasuna eta parmesano gaztaren benetako usaina dituen pesto gorria. Zapore nahasketa ezin hobea inor axolagabe utziko ez duten plater edo saltsa sofistikatuak sortzeko....

Altze Beltza

AN159

kakao-hautsa

Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa testura aproposa duena, mota guztietako apaingarriak, postreak prestatzeko eta baita txokolate bero goxoa egiteko....

Altze Beltza

AN223

Boloniako tomate saltsa ekologikoa

Boloniar saltsa tradizional gozoa, Italiako artaldeen %29ko behiarekin, Po deltan hazitako tomateekin eta oliba olio birjina estrarekin egina. Zaporea hobetzen duten azenario, tipula eta espezien nahasketak osatzen dute errezeta. Kolorerik edo azukre erantsirik gabe. Ohiko saltsak baino gantz gutxiagorekin ez baitu txerrikirik....

Altze Beltza

AN122

Gari galletak kakaoarekin

Kakao puruarekin gari frollini cookie gozoak. Ez dute usainik eta oliba olio birjina estrarekin eginak daude. Txokolate zaleentzat aproposa. Ezin hobeto konbinatzen dira edozein edari motarekin eta eguneko edozein ordutan....

Altze Beltza

AN150

Kakao galletak kakao aleekin

Barruan kakao eta kakao aleak dituzten gari galletak, gozoki Gourmet gehienen zaleentzat aproposak. Benetako txokolate ekologikoaren zati bikoitza eta kasu honetan, Bidezko Merkataritza, gosari edo askaria %100 osasuntsu baterako. Palma oliorik ez...

Altze Beltza

AN086

Kuiatxo pesto ekologikoa

Kuiatxo pesto delikatua eta leuna, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Saltsa paregabea altuera handiko plateretarako. Pastari gehitzeko edo crackerekin zabaltzeko aproposa....

Altze Beltza

AN238

Txokolate beltza Arabica kafearekin

Txokolate beltz-barra goxoa, gutxienez %70eko kakao organiko hutsarekin egindako kafearekin. Arabica kafearen zapore biziarekin, moka kafe ezagunaren zaleentzat mokadu aproposa da, baina tabletan. Esnerik gabeko eta Bidezko Merkataritzaren ziurtagiria. Kanaberako azukre ekologikoarekin gozotua....

Altze Beltza

AN013

Gari duro laku ekologikoak

Alce Nero pasta kalitate ekologiko gorenekoa izatea eta Dolomitetako iturriko ura eta brontzezko teknika tradizionala erabiltzen dituen ekoizpen prozesu zorrotza da beti puntuan dagoen pasta sortzeko. Bere formari esker, Alce Nero gari duro farfalle/bows ere aproposak dira udan pasta entsaladan erabiltzeko.

Altze Beltza

AN241

Tofu vegan pesto ekologikoa

Benetako pesto saltsa italiar jatorriko tofuarekin, genovesa albahaka, pinuekin eta oliba olioarekin. Nahasketa paregabea eta zaporetsua edozein pasta motarekin konbinatzeko edo aperitibo eta kanape sofistikatuak egiteko ezin hobea. Ez dago palma-oliorik, koloratzailerik edo zapore indartzailerik. ...

Altze Beltza

AN084

Alkatxofa pesto ekologikoa

Ekologikoki hazitako orburu-pestoa, zapore leun eta delikatua duena. Edozein pasta platerarekin laguntzeko edo benetako delicatessen prestatzeko aproposa. Gourmet produktuen zaleentzat gozamen osasuntsua....

Altze Beltza

AN237

Txokolate beltza itsas gatzarekin

Txokolate beltzaren barra harrigarria, esnerik gabe egindako itsas gatzarekin eta gutxienez %70eko kakao ekologiko hutsarekin. Txokolatezaleen mokadurik gogokoena da eta itsasoko gatz ukitu arinak zapore bizia eta berezia ematen dio. Azoka Tarde gisa ziurtatua eta kanabera azukre ekologikoarekin gozotua. ...

Altze Beltza

AN239

Barazki-ragout ekologikoa

Barazki-ragout ekologikoarekin egindako barazkiekin eta espelta seitan. Palma oliorik gabeko ongarria, mota guztietako plater beganoetarako aproposa. Pasta, arroz eta lekaleekin konbinatzeko aproposa. Barazki zati txikiekin eta seitan. Azukrerik, koloratzailerik eta zapore indartzailerik gabe....

Altze Beltza

ANF02

Pizza de Verduras bio congelada

Alce nero Barazki izoztutako pizza ekologikoa kalitate oneko osagai %100 ekologikoarekin, hala nola markako Tomate Passata entzutetsua, mozzarella ekologikoa, oliba olio birjina estra eta ama-legamiarekin egina, 24 orduko atseden prozesu naturalarekin. Baita barazki erreekin berenjena, tomate eta kalabazin zatiekin ere. Benetako pizza italiarra, egur labea.

Altze Beltza

AN088

BIO oliba beltza pate

Oliba beltz paté sofistikatua zapore biziarekin eta nekazaritza ekologikoarekin. Crackerekin konbinatzeko edo saltsa sofistikatuak sortzeko aproposa. Oliba olioaren maitaleei zuzendutako plazerra....

Altze Beltza

ANF01

Pizza Margarita bio congelada

Black Moose Margarita Pizza, kalitate hobereneko osagai %100 ekologikoarekin, hala nola markako Tomate Passata entzutetsua, mozzarella ekologikoa, oliba olio birjina estra eta ama legamiaz egina, 24 orduko atseden prozesu naturalarekin. Benetako pizza italiarra, egur labea.

Altze Beltza

AN152

Txokolate barra %75 kakaoarekin

Talamanca eskualdean, Costa Ricako hego-ekialdean, eta Bidezko Merkataritzaren ziurtagiria duen %75eko kakao ekologiko hutsarekin egindako txokolate-barra. Ezin hobea bake une batez gozatzeko....

Altze Beltza

AN255

Tomate zuritu kontserba ekologikoa 2,5 kg

Nekazaritza ekologikoko tomate osoak zurituta. Zapore naturala eta kolore gorri indartsua direla eta, ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontzira arte. Gure jakitegi ezin hobean edozein plater mota prestatzeko falta ezin den oinarrizkoa....

Altze Beltza

AN120

Gari galletak esnearekin

Esnearekin eta zuntz-eduki handiko gari gaileta gozoak. Oliba olio birjina estrarekin bakarrik egina eta usain edo palma olio motarik gabe. Gure jakitegian falta ezin den oinarrizko bat, eguneko edozein ordutan hartzeko....

Altze Beltza

AN146

Dosi bakarreko txokolate beltza estalitako espelta gailetak

Espelta bizkotxo kurruskariak, txokolate beltz geruza gozo batez estalita. 2 gailetako pakete erosoan, mokadu edo mokadu ezin hobea dira edonora zoazela. Bere formatua haurrentzat hobesten da....