kocomi

kocomi

kocomi

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

kocomi

CC05

koko-ura naturala

Sri Lankako koko-ura ekologikoki hazi berri diren kokoekin egindakoa, horrela bere garbitasuna eta freskotasuna denbora luzez bermatuz. Potasio eta koiperik gabeko iturria, C bitaminan aberatsa eta kaloria gutxikoa da (100 ml bakoitzeko 17 kcal baino ez ditu). Kirol jarduerak egiten dituztenentzat aproposa eta bereziki bero eta udako denboraldietarako adierazia. Koko-ura naturalena!

kocomi

CC06

Koko-ura naturala 1l

Sri Lankako koko-ur organikoa 1L-ko familia-tamainakoa. Formatu hau praktikoena eta ekonomikoena da koko-ura maiz edaten dutenentzat, bai irabiatuekin, irabiatuekin edo eguneroko kiroletarako. Sodio, magnesio, kaltzio, potasio eta fosforotan aberatsa da, koko-ura edari isotoniko naturala da, ariketan galdutako gatzak berritzeko aproposa.

Oinarrizko prezioa -%15

kocomi

CC13

Koko txirbil txigortuak

Koko txirbil ekologiko gozoak, arin txigortuak edozein plater, postre, gozogintza edo otordu artean mokadu gisa hartzeko. Sri Lankatik, koko zapore biziagatik eta ahoan leuntasunagatik nabarmentzen da. Koko bakoitza eskuz jasotzen da, zuritu eta lehortzen da gero erretzeko. Ez dauka azukrerik edo glutenik. Zuntz aberatsa...

kocomi

CC24

Sukaldatzeko koko krema BIO

Koko krema ekologikoki hazitako osagaiekin egindako kokomia prestatzeko. Thai zopa, postre, irabiatu eta aukera amaigabeei zaporea eta krema emateko aproposa. %100 beganoa...

kocomi

CC02

Koko olio birjina ekologikoa 500 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.