Finestra sul Cielo
1PIZFA
Espelta integraleko pizza oinarria (2 oinarri)
Nekazaritza ekologikoko %100 espelta irin integralarekin egindako bi pizza base. Ebakitako barazki, oliba eta abarrekin konbinatzeko. ...
Harina de almendra procedente de cultivo ecológico, elaborada a partir de la trituración de frutos secos repelados. Ideal para preparar recetas tanto dulces como saladas. En envase sin plástico, 100% compostable.
Harina de almendra*.
Puede contener trazas de gluten, altramuces y frutos de cáscara.
Conservar en un lugar fresco y seco alejado de la luz.
kcal. | 668 |
---|---|
kJ. | 2766 |
karbohidratoak | 20 |
horietatik azukreak | 3,89 |
proteina | 20 |
Gantzak: | 54 |
horietatik saturatuak | 4,90 |
Zuntz dietetikoa | 11 |
Gatza | 0 |
Finestra sul Cielo
1PIZFA
Nekazaritza ekologikoko %100 espelta irin integralarekin egindako bi pizza base. Ebakitako barazki, oliba eta abarrekin konbinatzeko. ...
Finestra sul Cielo
1SPALAJ
%100 Italiako pasta tradizionala gari gogor ekologikoarekin egindako semola, tenperatura baxuan prestatua eta lehortua (gehienez 45º). Pesto edo beste edozein ongailurekin konbinatzeko aproposa. ...
Germinala
GM008
Osagai ekologikoekin egindako benetako kakao kremaz betetako quinoa cookie gozoak. Quinoa eta kakaoaren konbinazio lehergarria cookie zaporetsuenen zaleentzat. Glutenik gabeko ziurtagiria.
Altze Beltza
AN082
Nekazaritza ekologikoko limoi zukua. Edozein sukaldaritzako prestakinei zapore ukitu bat emateko aproposa, baita ozpin-ozpinetan gehitzeko ere. Arrain plateretan edo koktelak prestatzeko ere ezin hobea da...
bizia
VI046
Opilaren zale guztientzat ezinbestekoa: txokolate zuria txokolatea, postreak, pastelak eta bestelako sorkuntzak egiteko. 200 g-ko tablet honen formatuak maneiu erosoa bermatzen du. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Finestra sul Cielo
1 AURPEGIA
Garbantzu irina, zuntz-eduki handiagatik eta zerealetan aberatsa den osaeragatik. Edozein errezeta gozoa edo gazia egiteko aproposa....
Finestra sul Cielo
1FAGRIN
Nekazaritza ekologikoko gari irina integrala babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
Finestra sul Cielo
1FAINRI
Arroz-irina integrala babestutako giroan egina, bere kontserbazioa bermatzeko. Nekazaritza ekologikotik datorrena, edozein errezeta prestatzeko aproposa da, gozoa zein gazia....
Finestra sul Cielo
1FAINSA
Nekazaritza ekologikoko irina integrala eta babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
Finestra sul Cielo
1GERO
Nekazaritza ekologikoko zekale-irina integrala babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
Finestra sul Cielo
1FAINBIOA
Nekazaritza ekologikoko olo-hari integrala babes giroan ontziratua. Zerealetan eta zuntzetan aberatsa. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
Finestra sul Cielo
1FARTOBA
Proteina-eduki handiari esker, pasta, ogi bereziak eta gozokiak egiteko erabiltzen den irin sendoa, lebitazio prozesu luzearekin, panettonea adibidez. Beste irin batzuk sendotzeko ere erabil daiteke, orea elastikoagoa bihurtuz. Babes-atmosferan ontziratzen da eta prestatzeko erabiltzen diren osagaiak nekazaritza ekologikotik datoz.
Finestra sul Cielo
1FATAP
Harina de tapioca procedente de agricultura ecológica. Se obtiene a partir de triturar la raíz de la yuca. La harina resultante posteriormente se prensa, se seca y se envasa.