Umeboshi

Gure umeboshia Japonian ekoizten da ekoizpen ekologikoaren metodo tradizionalari jarraituz. Aran barietate hau oso erabilia da Ekialdean bere propietate sendagarriengatik .

Read more... Read less

Finestra sul Cielo

1PURYU

umeboshi purea

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Finestra sul Cielo

1RYU

Umeboshi aran ekologikoak 100 gr

Gure umeboshi Japonian ekoizten da metodo tradizionalari jarraituz. Ume barietatea aran heldu gabe biltzen da eta gatz eta shiso hostoetan gordetzen da denbora luzez. Shiso hostoak dira janariari kolore gorri bereizgarria ematen diotenak. Barazki eta zerealekin sukaldaritzan erabiltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

2RYU

Umeboshi ryujin aran ekologikoak 250 gr

Gure umeboshi Japonian ekoizten da metodo tradizionalari jarraituz. Ume barietatea aran heldu gabe biltzen da eta gatz eta shiso hostoetan gordetzen da denbora batez. Shiso hostoak dira janariari kolore gorri bereizgarria ematen diotenak. Barazki eta zerealekin sukaldaritzan erabiltzeko aproposa....

Lerdenagoa

SLE09

Edamame espagetiak glutenik gabekoak

Ezagutu Slendierren babarrun beltz ore berria. Pasta ekologikoaren zaleentzat aproposa, karbohidratoen eta kalorien kontsumoa murriztu nahi dutenentzat, baina, aldi berean, gogoko duten pasta plater gozatu nahi dutenentzat. Proteinen eta zuntzaren ekarpenerako formatu oso gomendagarria. 3-5 minutuko egosketa azkarragatik nabarmentzen da. Ez ezazu galdu gogoko duzun tomate eta albahaka saltsarekin probatzea, tofuarekin, pestoarekin... Inoiz ez da barazki plater bat hain jasangaitza izan!